astro

NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak čekaju prave LJUBAVNE TURBULENCIJE (do 19. oktobra)

0

Proverite šta vam predviđa horoskop za ovu nedelju

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV (23.7 - 22.8)

 

Posao - U naletu ste dobrog raspoloženja. Od ruke vam idu neke novine u poslovanju i pronalazite zanimljive metode koje se kristališu tokom rada. Poteškoće sa pretpostavljenim licima manifestovaće se prvenstveno kroz pritisak da posao mora da bude gotov ranije. Neprijatnosti mogu nastati ukoliko vaš posao ima veze s komunikacijom ili bilo kojim vidom saobraćaja.

 

Ljubav - Paralelno s velikom dinamikom koja oslikava vaš profesionalni život, i emotivni odnosi postaju sve nestabilniji. Voljena osoba je uznemirena, a moguća je i dodatna neprijatnost ukoliko je pritisnete ozbiljnim temama. U fazi ste emotivnih turbulencija.

 

Zdravlje - Stomačne tegobe.

 

DEVICA (23.8 - 22.9)

 

Posao - Primorani ste da povučete konkretne poteze. Bez oklevanja, potrebno je da brzo reagujete i prihvatite prvu poslovnu ponudu koja stiže u ovom periodu. Možda će vam, na početku, sve delovati usporeno i traljavo, ali dugoročno sve što sada budete pokrenuli, posedovaće potencijal da se razvije u ozbiljno isplativ posao budućnosti. Budite istrajni i uspećete u tome.

 

Ljubav - Maštate o osobi koja je potpuno neprihvatljiva za vas. Bolje je da se suzdržite - nije povoljan period za bilo kakve zakulisne radnje, jer ćete biti razotkriveni. Odolite iskušenjima, jedino ćete na taj način izbeći neprijatne aspekte koji mogu da vam zakomplikuju ljubavni život.

 

Zdravlje - Nesanica.

 

 

VAGA (23.9 - 22.10)

 

Posao - Pred vama su dani jake poslovne dinamike i komunikacije. Možete se naći usred velike grupe ljudi, upleteni u razgovore koji se tiču vašeg poslovanja. Ne zalećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena. Okružuju vas ljudi koji vam sugerišu svaku sitnicu. Odluke donosite samostalno, na vreme se distancirajte od spoljašnjih uticaja.

 

Ljubav - Vreme provodite okruženi osobama koje vam ne ukazuju poštovanje koje vi mislite da zaslužujete. Na sve to partner vas pritiska, pa vaše nezadovoljstvo može da eskalira na potpuno pogrešan način. Koliko god da ste izazvani, odložite reakciju i budite tolerantni.

 

Zdravlje - Unosite više tečnosti.

 

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

 

Posao - Teško vam ide komunikacija s ljudima o kojima nemate visoko mišljenje. Ipak, poslovnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite neke situacije. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali. Nemate strpljenja za posao, pa vas ovih dana sve više privlači ideja o kratkotrajnom odmoru ili bar malom predahu.

 

Ljubav - U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj ili familiji vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što se od vas očekuje, ali ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste da slobodno vreme posvetite sebi, daleko od svih, pa i od najbližih.

 

Zdravlje - Kontrolišite pritisak.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker