astro

NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak čekaju prave LJUBAVNE TURBULENCIJE (do 19. oktobra)

0

Proverite šta vam predviđa horoskop za ovu nedelju

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN (21.3 - 20.4)

 

Posao - Iako ovaj period može biti veoma neprijatan za vas, neophodno je da sebi priuštite malo oduška, pobegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ne opterećuju. Posao neće pobeći, niko neće primetiti da vas nema, a vi ćete se vratiti osveženi. Osim toga, pokušajte ovih dana da namirite neke stare finansijske obaveze i da na to stavite tačku.

 

Ljubav - Na emotivnom planu stižu turbulencije. Voljena osoba ne uspeva da isprati haotičan tempo u koji ste, u poslednje vreme, upali. Zbog nedostatka komunikacije, mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razrešite na vreme, prerasti u ozbiljan sukob.

 

Zdravlje - Problemi s očima.

 

BIK (21.4 - 21.5)

 

Posao - Iscrpljeni ste zbog tempa koji vas prati već neko vreme. Obeshrabruju vas zahtevi sa svih strana, kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe, pa je sad vreme da u tome i istrajete. Na sve ovo nude vam se i nova zaduženja. Usporite malo i ne prihvatajte sve ponude, jer niste svemogući.

 

Ljubav - U vama ozbiljno raste tenzija, jer se suočavate s velikim izazovima koje morate da rešite. Odlično funkcionišete kada ste pod pritiskom, ali onog časa kada stvari dovedete do kraja, sledi vam osetan energetski pad. Prva na udaru vašeg nezadovoljstva biće voljena osoba.

 

Zdravlje - Gastritis.

 

 

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

 

Posao - Pokreće se stari projekat od koga ste uveliko digli ruke. Informacija o tome stiže od osobe s kojom ste prijateljski povezani. Ako vam se obraća u poverenju ili ako je tema cele situacije nešto zakulisno, budite na oprezu jer možete biti izloženi manipulaciji i lažima koje će vas uzdrmati. Svoja očekivanja svedite na minimum kako se ne biste razočarali.

 

Ljubav - U centru vaših interesovanja je situacija koja se odvija u okviru vaše porodice. Moguće su i neke prisilne promene na koje ćete vi, hteli to ili ne, morati da reagujete. Skloni ste preuveličavanju problema, zbog toga dvaput promislite pre nego što nešto odlučite.

 

Zdravlje - Čuvajte kožu.

 

RAK (22.6 - 22.7)

 

Posao - Iznenadne vesti mogu potpuno da vam pomute koncentraciju. Vaša puna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji vezani za posao koji svakodnevno obavljate. Ako ste u začetku novog projekta, otvara se mogućnost da jednu fazu privedete kraju. Uspeh predstoji, ali kroz bolan kompromis.

 

Ljubav - Predali ste se iluzijama, svesno dozvoljavate sebi da vas prevlada nerealna mašta. Pogrešno tumačite blagonaklonost jedne osobe koja vam svojim uljudnim ponašanjem šalje poruku da vas poštuje, a vi verujete da su u pitanju ljubavni signali. Ne zalećite se.

 

Zdravlje - Bolovi u sinusima.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker