astro

NEDELJNI HOROSKOP: Posao, ljubav i zdravlje za svaki horoskopski znak (do 21. juna)

0

Evo šta nosi horoskop za ovu nedelju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

STRELAC (23.11 - 21.12)

 

POSAO Pravi je trenutak da odbacite nekoliko stvari koje vam već izvesno vreme usporavaju rad. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, krajem nedelje vas čeka teška odluka kojom se od vas očekuje dobra procena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova nedelja donosi šansu da se otvori mogućnost prihvatljivog prelaznog rešenja.

LjUBAV Postajete prenaporni voljenoj osobi. Vaše sitne provokacije mogu biti okidač za ozbiljnu svađu do kraja nedelje. Kvalitetan i iskren razgovor može da razreši neke nesporazume koji vas navode da poverujete da se vaš ljubavni odnos ohladio.

ZDRAVLjE Čuvajte se infekcija.

 

JARAC (22.12 - 20.1)

 

POSAO Sabirate utiske o proteklom periodu. Razmišljate kako da budete efikasniji i nekom inovacijom poboljšate finansijsku situaciju. Pravo je vreme da se uključite u aktivnosti svoje socijalne sredine. Profesionalno ste veoma cenjeni, pa vam ovih dana sledi i zvanično priznanje za to. Možete da očekujete i prijatne vesti zbog kojih ćete biti veoma ponosni.

LjUBAV Korenitim promenama želite da dovedete svoj život u red. To vas može navesti na nesmotrene poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvezde nisu naklonjene i da svaka tajna može biti lako otkrivena.

ZDRAVLjE Posetite stomatologa.

 

 

VODOLIJA (21.1 - 19.2)

 

POSAO Ovih dana izlazite iz rutine. Prepuni ste kreativne energije, pa vaše samopouzdanje iz dana u dan raste. Ukoliko se nađete u prilici da ove nedelje pazarite ili potpisujete neke vrednosne papire, budite na oprezu - nije povoljan trenutak i može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

LjUBAV Posredstvom prijatelja predstoji vam jedno novo poznanstvo. Malo opuštanje i prihvatanje izazova može vam prijati, ali dugoročno, vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja preosetljivi ste, a to nije dobra atmosfera za nove početke.

ZDRAVLjE Alergije.

 

RIBE (20.2 - 20.3)

 

POSAO Prihvatite ponuđene kompromise ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osećaj za estetiku dobro unovčite. Prolazni zastoj koji se može isprečiti možete elegantno da prevaziđete ukoliko se ne budete suprotstavljali. Krajem nedelje dobićete sasvim nova zaduženja. Dokazaćete sebi, a i drugima, koliko vredite.

LjUBAV Potreba za avanturom i romantikom vas može navesti na pogrešan korak. Da biste izgladili nesuglasice provodićete više vremena sa prijateljima vašeg partnera. Slobodni mogu upoznati neobičnu osobu sa kojom ih čeka dobar provod ili romantična avantura.

ZDRAVLjE Bolovi u leđima.

makonda-tracker