astro

NEDELJNI HOROSKOP: Posao, ljubav i zdravlje za svaki horoskopski znak (do 21. juna)

0

Evo šta nosi horoskop za ovu nedelju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN (21.3 - 20.4)
 

POSAO Najvažnije informacije ne dopiru na pravi način do vas, pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti koje su važne za konačnu odluku. Previše želite, a ne postoje prave mogućnosti. Morate nečega da se odreknete. Vrebate svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli u radnom okruženju. Do kraja nedelje vaš trud će biti nagrađen.

LjUBAV Voljena osoba vam ne pruža dovoljno pažnje, a ona vam je u ovom periodu preko potrebna. Previše ste zahtevni, pa vam krajem nedelje sledi zahlađenje odnosa. U dnu srca još uvek čuvate bolna iskustva iz prošlosti. Vraćanje u davno vreme nema smisla, jer je to nešto što treba zaboraviti.

ZDRAVLjE Moguće su povrede.

 

BIK (21.4 - 21.5)

 

POSAO Ako vaš način poslovanja uključuje neki vid trgovine, ovaj period će biti interesantan za vas. Polovinom nedelje otvaraju vam se šanse da konačno dovršite započete projekte, što podrazumeva sklapanje povoljnog ugovora koji već dugo pripremate. Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja traje već izvesno vreme.

LjUBAV Imate priliku da za sebe napravite malo prostora i usporite. Tempo koji je iza vas zahteva da zastanete i preispitate se da li je ova veza ono što želite. Preokupirani ste drugim problemima, pa ne primećujete da vaša voljena osoba, isto kao i vi, nije zadovoljna.

ZDRAVLjE Problemi s kožom.

 

 

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

 

POSAO Vaša direktnost nije prijatna drugima, ali je zato vama korisna. Oslušnite svoju maštu, jedna naizgled banalna ideja dugoročno može da bude "bingo" za vas. Informacija koju ćete krajem nedelje dobiti, nosi putokaz u kom smeru ide vaš profesionalni razvoj. Bez obzira na to što je period, naizgled, povoljan, čuvajte se brzopletosti i impulsivnih odluka.

LjUBAV Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, sve greške preuzimate na sebe. Možete da upadnete u ozbiljan sukob sa voljenom osobom, jer se mnogo toga nakupilo, a vi ste precenili svoje strpljenje. Pravo rešenje za vaše probleme je otvoren razgovor i to krajem nedelje.

ZDRAVLjE Bolovi u leđima.

 

RAK (22.6 - 22.7)

 

POSAO Cele nedelje ćete se na razne načine baviti pravnim i papirološkim poslovima. Ovakva dinamika će vam nakratko smiriti misli s drugih problema i ublažiti nervozu. Osim toga, tranziti vam donose šansu da neke svoje ideje konačno prezentujete na prihvatljiv način i dobijete podršku od osoba od kojih ste to najmanje očekivali.

LjUBAV Voljena osoba ima razumevanja kada je u pitanju vaša mrzovolja. Iskreni razgovori, komplimenti i duge šetnje osvežiće monotoniju u koju ste zapali. Previše zahtevate od svog partnera. Umesto toga, pružite mu malo podrške i nežnosti, jer je on taj ko vas bezrezervno čuva i voli.

ZDRAVLjE Nesanica.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker