icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

astro

LOŠA ENERGIJA, ALI I JEDNA DOBRA VEST! Evo šta treba uraditi tokom vladavine MRAČNOG RETROGRADNOG Merkura (do 11. jula)

Podeli:

Iako smo često svedoci Merkurovog retrogradnog hoda, ovaj će zaista poseban, jer je u znaku Raka i dogodiće se u vreme solarnog pomračenja.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Merkur kreće retrogradno 18. juna i sa sobom donosi senke i nove oluje, piše Lovesensa. Iako smo često svedoci Merkurovog retrogradnog hoda, ovaj će zaista poseban, jer je u znaku Raka i dogodiće se u vreme solarnog pomračenja.

 

Merkur će svoj retrogradni hod zaustaviti 11. jula, ali do tada je važno da pazimo na svoje emocije. Bićemo skloni turbulentnim emocijama, jer će Rak učiniti da budemo previše osetljivi. Ne oklevajte da pozovete porodicu i prijatelje ako vam treba emocionalna podrška.Trudite se da uvek jedni drugima budete oslonac i pazite na reči koje izgovarate jer bi one mogle da povrede nečiju dušu.

 

 

Budući da Rak utiče na polje porodičnih odnosa, stvari mogu postati pomalo haotične u našoj porodici. Pokušajte da stvorite svoj sopstveni prostor u vašem domu. Porodični problemi mogu iznenada nestati, zato ne zaboravite da se s njima strpljivo nosite.

 

Imajte na umu da retrogradni Merkur ne izaziva vašu porodičnu dramu, već vam pruža priliku da pročistite i rešite prethodne probleme. Jaku vezu sa porodicom možete izgraditi samo kada jednom pređete prošlost. To je dobra vest koju nam retrogradni Merkur u Raku donosi ovog leta.

 

 

U ovom retrogradnom periodu, bićemo primorani da preispitujemo svoje temelje. Ukoliko naše korenje nije snažno, moraćemo da ga razvijemo i čvrsto usadimo u temelje.

 

Retrogradni Merkur suočava nas sa prošlosti i to može biti vrlo emotivno. Pomračenje Sunca u Raku takođe će učiniti retrogradnu energiju još jačom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Inicijalizacija u toku...