astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite šta vas očekuje u periodu do 5. APRILA!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC (23. 11 - 21. 12)

 

Imate utisak da ste prepušteni sami sebi. Intenzivirate komunikaciju s osobama koje se nalaze u inostranstvu, ali još ste daleko od realizacije. Moguće su neprijatnosti, ali ne brinite, jer iz svega izlazite bez posledica. Možda zvuči neverovatno, ali za vas će se, iz svega, izroditi nove prilike.

U porodičnom okruženju ste pozitivni. Zadovoljni ste sobom, iz vas sija energija romantike, kao da ste izašli iz neke bajke. Neki od vas su u ovom periodu zaista zaljubljeni, a oni koji su slobodni prepušteni su mašti i iščekivanju radosnog događaja. Sačuvajte malo hladne glave kako se ne biste, do kraja ovog perioda, razočarali.

Smanjite grickalice, uvedite fizičke vežbe.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

 

Opterećuju vas strahovi. Potrebno je da uspostavite ravnotežu između zahteva pretpostavljenih i realnih mogućnosti. Istovremeno, period je nepovoljan za bilo kakve odnose s javnošću.

Sve što uradite, na pogrešan način ćete sebe predstaviti. Budite pažljivi u komunikaciji, mogući su nesporazumi, naročito na mestima gde se o vama odlučuje.

Aspekti koji opisuju vaš porodični život ovih dana nagoveštavaju punu dinamiku u odnosu s bližnjima, ali istovremeno i teško rešive probleme. Nekima će ovaj period doneti ozbiljne komplikacije u emotivnim odnosima koji trajno menjaju način funkcionisanja partnerske veze.

Što manje vremena za razmišljanje, to bolje.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

 

Ovih dana očekujte neki dokument, rešenje ili odluku pretpostavljenih lica, spremite se na neprijatnosti. Iz nekog razloga mnogo toga ne sagledavate na pravi način, izloženi ste prevarama i zakulisnim radnjama ljudi koji su u prilici da odlučuju o vama.

Ako ovih dana morate da donesete neku važnu odluku, pokušajte da prolongirate i na taj način izbegnete greške.

U kući nema problema, odnosi ulaze u fazu u kojoj nema nesuglasica. Puni ste pozitivnih vibracija, pa s lakoćom prelazite preko iskušenja koja ste ranije teško prevazilazili.

Mala renesansa donosi značajno punjenje baterija koje će vam biti potrebne u narednom periodu.

Nervozu umirite dobrim štivom.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

 

Neophodno je da budete izuzetno pažljivi kako biste izbegli svaku vrstu agresije koja može da se pojavi u vašem okruženju. Osim toga, čuvajte se povreda.

Intenziviranje svih odnosa može biti prezahtevno za vas, pa i to može rezultirati nekontrolisanim izlivom besa kojem ste, ovih dana, skloni. Tenzija proističe iz vaših strahova koje sve teže savladavate.

Celokupna situacija u kojoj smo se našli jako utiče na atmosferu u vašem domu. Osetljivi ste na tuđe loše raspoloženje, pa to može proizvesti prolaznu napetost. Do kraja nedelje tenzija slabi, harmonija se uspostavlja, jer ćete se privići na sve.

Gledanje filmova i serija je odličan način za beg od realnosti.

makonda-tracker