astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite sa čime se VAŠ ZNAK suočava u periodu do 8. marta

0

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

LJUBAV:

Doći će do delomičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali postojaće i mogućnost sitnih provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Zato se ne zalećite. Budite strpljivi i negujte ono što imate. Setite se diplomatije.

KARIJERA:

Vaše sposobnosti ovih će dana verovatno izaći na površinu. Radićete sa više zadovoljstva, premda će ponekad biti zaista naporno. Zaposleni u uslužnim delatnostima pripremaće velike ili zahtevnije projekte. Imaće mašte.

ZDRAVLJE&SAVET: Pozovite prijatelje na kućnu zabavu.

 

DEVICA

 

LJUBAV:

Potreba za zaštitom u privatnom životu biće naglašena. Ipak, ne gnjavite partnera da vas štiti, jer niste malo dete. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svetu, a kada to usvojite, sami ćete se osećati sigurnije. Odrastite.

KARIJERA:

Neki će biti u iskušenju da podlegnu ljutnji. Proanalizirajte sve i pokušajte ostati mirni čak i ako vas kritikuju. Ključ uspeha ovih dana jedino je u saradnji i kompromisima sa kolegama sa kojim radite. Ne zaboravite na to.

ZDRAVLJE&SAVET: Setite se pravila zlatne sredine.

 

 

VAGA

 

LJUBAV:

Prihvatićete ono što imate i za šta živite. Sa takvim pametnim pristupom počećete uživati u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onima koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

KARIJERA:

Nastavićete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, provodićete u delo odmah. Tako će se izmenjivati samački i timski način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Uspećete u većini uz dobru organizaciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite ne opuštanje.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV:

Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaći da još više poboljšate svoj odnos. Oni koji su još sami puno će razmišljati.

KARIJERA:

Sve na poslu vrteće se oko saradnje sa drugima. Ništa nećete moći sami, ali ni na silu. Zato budite otvoreni i za drugačija mišljenja i metode. Ako se budete osećali umorno, bolje se organizujte i ekonomizujte sa svojim snagama.

ZDRAVLJE&SAVET: Pustite da vas vodi unutrašnji glas.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker