astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite sa čime se VAŠ ZNAK suočava u periodu do 8. marta

0

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

LJUBAV:

U ličnim odnosima zanimaće vas sasvim obične stvari. Nećete imati velike zahteve, nego ćete biti skromniji više nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na mestima na kojima se svakodnevno kreću. Biće dobro.

KARIJERA:

Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Onda će proisteći i nova motivacija, te sveže ideje. Vaša disciplina, predanost i energija biće zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Činiće vam se da možete pokrenuti brda.

 

BIK

 

LJUBAV:

Privlačiće vas sve što je skriveno, a mnogi će se obnoviti svoj erotski deo ljubavnog života. Ponekad vam strasti neće dati mira i vodićete u sebi jaku borbu između razuma i osećanja. Bilo bi bolje povesti za za razumom, bar za sada.

KARIJERA:

Mnogi će svoje ambicije svesti na realnu meru i to će biti dobro. Biće i onih koji će vagati svoja postignuća iz prošlosti. Osećate da je došlo vreme kad nešto treba menjati ili raditi drugačije nego do sada. Neki će odlučiti o tome.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte sa konzumacijama.

 

 

BLIZANCI

 

LJUBAV:

Svoju silnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa sa osobom koju volite. Biće to veliki trud sa jednako važnim rezultatima. Poslužićete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bićete prihvaćeni.

KARIJERA:

Pokušaćete stvari usmeriti u konstruktivnom pravcu i izbeći nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, mnogi zapravo ne podnose vašu samouverenost. Ponekad ste tašti preko svake mere. Poradite na odnosima sa saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Proanalizirajte i sebe.

 

RAK

 

LJUBAV:

Verovatno ćete se truditi da razmenite lepe ideje sa drugom stranom. Ojačaće poverenje u vezama, a samci će biti skloni tražiti samo svoj ideal. Ništa manje od toga. Ipak, objektivno gledajući, bićete na distanci jedno od drugog. Privremeno.

KARIJERA:

Pred vama je sedmica povećanih kretanja. Mnogi će potegnuti u drugi grad zbog posla. Poslovna putovanja osvežiće kako vas, tako i način na koji radite. Biće i onih koji će sa lakoćom razmenjivati nove ideje sa saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Prvo razmislite i osmislite, a onda iznesite.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker