astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite šta vam nose prvi dani FEBRUARA!

0

Saznajte šta možete očekivati ove sedmice...

 

STRELAC

 

LJUBAV:

Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete na zabavama ili na sportskim priredbama. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite.

Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne.

 

KARIJERA:

Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate potrebna znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će trebati dosta saradnje.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi.

 

JARAC

 

LJUBAV:

Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine nedelje stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

 

KARIJERA:

Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava.

Proširićete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Ne treba smanjivati svoje kriterijume.

 

VODOLIJA

 

LJUBAV:

Sada vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živeti.

Od vas zavisi hoćete li se okrenuti ka svetlu ili ka tami.

 

KARIJERA:

Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije.

Da biste to dočekali spremni, nemojte se nervirati. Sarađujte s puno diplomatije i takta.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Izdržite.

 

RIBE

 

LJUBAV:

Bez obzira na unutrašnju sigurnost i samopouzdanje, činićete greške u koracima. Od vas i vaše sposobnosti samokontrole zavisiće vaš uspeh u privatnom životu.

Potrudite se i dajte sve od sebe, ali pri tom budite realni.

 

KARIJERA:

Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Istražite svoje talente.

makonda-tracker