astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Ovo nam zvezde predviđaju do 19. januara

0

Nedeljni horoskop nosi mnoštvo uzbudljivih događaja za svaki horoskopski znak!

foto: Shutterstock, Shutterstock
foto: Shutterstock, Shutterstock

OVAN

 

LJUBAV

Pred vama su iskustva koja će verovatno obogatiti vaš privatni život. Oni koji su još sami možda će imati više udvarača, premda će im se neki od njih činiti pomalo ludi. Ipak neka ostanu otvoreni za mogućnost ljubavi. Kasnije će sve postati jasnije.

KARIJERA

Ponekad vam se čini kao da posao stane kad vas nema, a čim se vi pojavite sve krene. To je rezultat vašeg truda i vaše najdragocenije osobine, a to je da ste vredan radnik. I ovih dana to će i te kako doći do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite svesni svojih mogućnosti.

 

BIK

 

LJUBAV

Sposobni ste da razlučite šta vam je važno, a šta nije. S takvim stavom možete stići dalje nego do sada. Vaša zrelost i promišljenost smirivaće poneku provokaciju ili situaciju u kojoj druga strana neće znati kako da reaguje. Vodite oboje kuda treba.

KARIJERA

Donedavno ste samo maštali o nekim poslovnim potezima, a sada ćete imati vremena da sve to osmislite i razradite. Istovremeno ćete se malo više pozabaviti i pitanjima komunikacija. Naći ćete način kako da bolje sarađujete.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite svesni svojih kvaliteta.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV

Manjak interesovanja za ljubav koji ćete verovatno osećati idućih dana će vas zabrinuti. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza, pa ne bi trebalo pridavati previše značaja. S druge strane, svako malo bićete u krugu ljudi s kojim ćete rado komunicirati.

KARIJERA

Premda će se zahtevati da se posao obavi u rokovima, na radnom mestu će ipak vladati vesela i opuštena atmosfera pa ćete svi raditi lakše. Nećete moći da zanemarite pravila posla koja treba poštovati, ali znaćete i da se zabavite.

ZDRAVLJE&SAVET: Sledite intuiciju.

 

RAK

 

LJUBAV

Verovatno će vas mučiti neočekivane čežnje, ali prihvatite to kao prolaznu fazu u kojoj će iskristalizovati svoje ljubavne želje i ciljeve. Planete će vam i ove sedmice donositi različite uticaje, a na vama je da se prilagođavate. Budite strpljivi i mudri.

KARIJERA

Plodovi vaših napora polako izlaze na videlo, ali ima još dosta toga što treba da se uradi. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Oni čiji je posao upravljačkog karaktera biće pohvaljeni. Svi će imati volje za rad.

ZDRAVLJE&SAVET: Mali problemi s mladima. Nasmejte ih.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker