astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite šta vam donosi KRAJ 2019. GODINE!

0

Nedeljni horoskop donosi pregršt uzbudljivih događaja za svaki horoskopski znak.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

Hrana

Pomračenje vašeg vladara i to u polju zdravlja i životnih navika, u suštini jeste dobar momenat da shvatite da neke stvari radite pogrešno i da to promenite. Zdraviji način ishrane sada bi ipak trebao da bude vaš imperativ.

Ljubav

Iskulirajte malo ove nedelje. Stvarno, ali stvarno nije trenutak da nešto raščišćavate u emotivnim relacijama. Očas posla se sve može izmaknuti kontroli i otići u nekom potpuno nepoznatom pravcu. Ova nedelja vam je dobra da nešto promenite, da uvedete neke fine novine u odnos sa voljenom osobom, da se više opustite i ne mislite na ozbiljne teme. Ludujte da biste uživali, ne da bi došlo do haosa. Slobodni Lavovi – ima tu nekih ljubavnih zanimacija i dešavanja, mogu se pojaviti nove osobe, može doći do flertovanja – ne razmišljajte mnogo u kom pravcu to ide i da li ide uopšte – opustite se i uživajte.

Posao

U ovoj se sedmici prilagodite situacijama koje se dešavaju u poslovnom segmentu. Možda i niste oduševljeni njima, ali sada ne možete ništa drugo nego da ih prihvatite. Koliko god u ovom trenutku to ne izgledalo tako, ovo jeste uvod u mnogo ozbiljnija dešavanja koja će vam doneti poslovnu stabilnost. Od vas će se očekivati da se maksimalno posvetite, pa budite spremni na to. Ukoliko ste u mogućnosti – uzmite koji slobodan dan u drugom delu nedelje – da se odmorite i mentalno i fizički resetujete.

Novac

Povremeno se treba opustiti i potrošiti koji dinar više.....Ipak, ne zaboravite obaveze koje imate....

Zdravlje

Vreme je da se ozbiljnije posvetite zdravstvenom segmentu. Moguć pad imuniteta.

 

DEVICA

Hrana

Vi ćete se u ovoj sedmici pomalo opustiti kada je ishrana u pitanju, dati više sebi na volju i uživati u češćim izlascima, okupljanjima sa društvom i naravno u dobrom zalogaju. Ono što bi vašem probavnom sistemu prijalo jeste više mlečnih proizvoda.

Ljubav

U vašim emotivnim relacijama će sve biti dobro, ukoliko ni partner ni vi ne budete mnogo „talasali“. Prosto rečeno, proći ćete kroz ovu nedelju mirno – oboje imate svoje obaveze i malo zajedničkih trenutaka, ali će oni biti korektni i fini. Ovo ne važi za one Device koje nešto kriju od voljene osobe – te tajne sada mogu izaći na videlo. Ukoliko ste u fazi kada razmišljate o prinovama – eto mladog Meseca da vas dodatno podstakne i pogura u tom pravcu. Slobodne Device – taj isti mlad Mesec i pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi samo su još jedan pokazatelj da ste u ozbiljnoj fazi, fazi za prave emocije.

Posao

Predlog koji dolazi do vas trebalo bi uzeti ozbiljno u razmatranje. Od ove nedelje možete ući u dogovore, pregovore vezane za poslove ili projekte koji će biti vrlo aktuelni tokom cele naredne godine. Na dnevnoj bazi – ovo je za vas nedelja kada privodite kraju obaveze i završavate sa svim zaostacima. Ima toga poprilično, ali do kraja radne nedelje – sve ono što je istinski bitno ćete uspeti da obavite. Saradnički odnosi su dosta korektni, mada će vam malo smetati promene u poslednjem trenutku.

Novac

Mogućnost da dodatnim poslovnim angažmanima popravite svoje finansije.

Zdravlje

Oscilacije pritiska, osetljivost na promenljive vremenske prilike.

 

 

VAGA

Hrana

Opustili ste se više nego što biste smeli i to vam je negde jasno, koliko god to izbegavali da priznate sebi. U ovoj nedelji možete, doduše sa nešto više truda – ostvariti neki klimav balans. Iskušenja vas jako mame, vaše je da pokušate da se oduprete.

Ljubav

Vi ste sada bolje nego ranije, ulazak vaše vladarke Venere u polje zabave, provoda – doneo vam je potrebu da se opustite, rasteretite i skrenete misli sa dosadne svakodnevice. U suštini, vama je sada potrebna zabava a partnera kao da to baš i ne interesuje mnogo. On je okrenut nekim svojim obavezama i malo je verovatno da će moći da vas prati u vašim „pohodima“. Šta da se radi, ne dižite dževu oko toga, nema potrebe. Slobodne Vage – kod vas će biti mnogo dešavanja, mnogo smeha i dobrog raspoloženja. Naravno, i flertovanja – onoga što vi najviše volite. Uživajte, opustite se i lepo se provodite.

Posao

Sve vezano za posao funkcioniše dobro. A čak i u momentima kada nešto „škripi“ ili kada ima zastoja, stresa – vas to ne dotiče posebno. Rešite ono što se može i idete dalje. Ako nešto ne može – pa dobro, šta sad – naći ćemo neki drugi put, zaobilaznicu, novo rešenje. Bitno je da ste vi u odličnom raspoloženju, a kada ste takvi – ma ima da može i ono što ne može! Imate odlične ideje kojima možete znatno unaprediti svoje poslovanje. Pustite mašti na volju i neka vas dobra energija nosi!

Novac

Na svu sreću pa su prilivi stabilni, jer se ovih dana igrate novcem. Ako se već igrate, igrajte igre na sreću!

Zdravlje

Malo vas jure virusi, a vi uspešno bežite. No, starije mogu stići problemi sa pritiskom i cirkulacijom.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Nije problem u tome što trenutno baš i nemate kontrolu – jasno vam je da svaki čas merkate šta ćete pojesti – problem je u tome što se slabo krećete, pa se osećate teško. Ukoliko već niste do sada – pravi je trenutak da se pokrećete i uradite nešto za sebe.

Ljubav

Partner je malo neurozan i nestabilan, menja mišljenja, reči, postupke svaki čas – ali vi delujete kao da vas to posebno ne dotiče. U stvari, možda vam i smetaju neke stvari, ali nemate nameru da dižete dževu oko toga. Stoički ćutite i smeškate se i puštate da se nemiri slegnu i sve se vrati u normalu. Dakle – da li će biti nekih problema u vašim emotivnim relacijama? Neće. Ono što biste mogli – pustite da vas voljena osoba malo pokrene, mnogo ste se učaurili. Slobodne Škorpije – sve tako neke fine komunikacijice, zanimljive, pa slatke i simpatične. A i malo neobaveznih i finih zabavljanja. Nije vam loše, ni malo.

Posao

Vi ste super kada je posao u pitanju, vrlo konkretni i odgovorni i sve tako nešto fino i kako treba. Ono što vam smeta jeste što se non stop dešavaju neke situacije koje vam odvlače pažnju. Samo vam „upadaju“ neki ljudi, njihovi zahtevi, promene mišljenja, traže od vas i ono što možete i ono što ne možete. Prosto rečeno, distrakcija da biste funkcionisali mirno i dobro ima, ali te distrakcije neće uticati na vaše krajnje rezultate. A oni su više nego dobri. Neka ponuda ili važna informacija vam ide tokom ove sedmice.

Novac

Mogu vam doći neki novci koje ste davnih dana zaradili, a nisu vam isplaćeni.

Zdravlje

Sve vezano za kičmu, zglobove, kolena. Škripite na sve strane.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker