astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite šta vam donosi KRAJ 2019. GODINE!

0

Nedeljni horoskop donosi pregršt uzbudljivih događaja za svaki horoskopski znak.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

Hrana

Pred Ovnovima je jedna zahtevna i istovremeno vrlo živa sedmica u kojoj ishrana mora biti redovna i kvalitetna. Energetsko trošenje morate nadoknaditi. Da ojačate imunitet – uzimajte više citrusa, ali i turšije, kiselog kupusa, svake vrste salata.

Ljubav

Bolje se u ovoj sedmici razumete sa onima koje volite – ne znači da ćete imati ljubavnu idilu, ali ćete lakše uspevati da se dogovorite i uklopite. Partneru može smetati to što vam poslovne obaveze oduzimaju previše vremena i okupiraju vas, ali će zato imati dobre ideje za provod u onim momentima kada ste zajedno – prihvatite predloge, biće i vama zanimljivo. Slobodni Ovnovi – u vašem okruženju ili putem društvenih mreža – pojavljuje se osoba zanimljiva, harizmatična, interesantna – neko ko vas jako može privući i sa kim ćete poželeti bolje da se upoznate....i sve ostalo pride....

Posao

Gro dešavanja kod vas se sada vezuje baš za poslovni segment. Kraj godine se približava i presija raste – postoji žurba da se sve završi na vreme, ali postoji i pritisak od strane nadređenih. Kod nekih od vas doći će do velikih promena u sektoru rukovodstva ili će to bar biti najavljeno. Mlad Mesec koji se u ovoj sedmici dešava baš u vašem polju pozicije i karijere, uvodi vas u jedan duži period u kojem treba da se raščiste situacije koje vas sada okupiraju. Očekujte nedelju ispunjenu dešavanjima i aktivnostima.

Novac

Rizični potezi sa novcem nekima će se isplatiti. Ipak, ne igrajte se previše.

Zdravlje

Stariji Ovnovi mogu imati reumatskih tegoba. Mlađi – dobro ste.

 

 

BIK

Hrana

Energiju ove sedmice najviše trošite kroz posao, a ukoliko ste mladi i ludi (za ovo potonje mladost nije neophodan faktor) – neće vas držati mesto. Jasno vam je da će vaša ishrana sada trpeti, pa gledajte da ne preskačete makar doručak i ručak – večera vam ionako nije neophodna.

Ljubav

Prvo bi bilo dobro da se zapitate šta vi u stvari želite kada je odnos sa partnerom u pitanju. Jer, nekako mi se čini da ni sami sebi trenutno niste jasni – s jedne strane želite da zadržite postojeće stanje, a sa druge – najradije biste pobegli ili promenili odnos iz korena. Radite stvari koje su verovatno samo vama logične a voljena osoba pokušava da se prilagodi, sa promenljivim uspehom. Neki od vas čak mogu odlučiti da okončaju vezu u kojoj su – sve je to ok, ako ste zaista i istinski razmislili o tome. Slobodni Bikovi – površni, ali zanimljivi kontakti. Mnogo dešavanja i flertovanja sa suprotnim polom.

Posao

Poslovno ste vi skroz u redu – da, ima na dnevnoj bazi kojekakvih sitnih distrakcija i zavrzlama – ali to je za vas luk i voda. Sve rešavate u kratkom roku. Jedini problem trenutno kod vas je vaša promenljivost i nestabilnost – čas ćete raditi sto na sat, čas će vas mrzeti da se pomerite sa mesta. Povremeno ćete biti nervozni i svi će vam smetati – naročito autoriteti i šefovi koji ovih dana kao da su se zalepili za vas. Moguća je nova ponuda od strane nadređenih – ali nisam sigurna koliko će vam ona odgovarati.

Novac

Stabilna finansijska situacija. Vi ćete trošiti nešto više nego inače, ali generalno gledano – sve je ok.

Zdravlje

Osetljivost na viruse. Starijima – problemi sa cirkulacijom i pritiskom.

 

BLIZANCI

Hrana

Blizancima je neophodno da ove nedelje imaju uravnoteženu, kvalitetnu i najpre – redovnu ishranu. Vreme je da ojačate imunitet i pripremite odbrambene snage organizma za promenljive dane koji su pred nama a koji mogu uticati na vaše zdravlje.

Ljubav

Džabe pričate u ovoj sedmici – partner vas ne čuje. Druga strana je okupirana sobom, svojim problemima i planovima pa joj sve ono što vi kažete na jedno uvo uđe, a na drugo izađe. Zato bar ne pričajte o ozbiljnim temama niti pokrećite važna pitanja, a ukoliko imate nameru da nešto raščišćavate u vašem odnosu – e baš vam je nikakav momenat za tako nešto. Slobodni Blizanci – ljubavne prilike iskaču, prizivali ih vi ili ne. Slede vam zanimljiva dešavanja sa suprotnim polom, nova poznanstva, ali i mnogo dobre zabave i aktivnosti, pravog raspoloženja za provod i opuštenciju.

Posao

Umesto da se fokusirate na one najvažnije poslovne stavke, vi to kao da ne umete ovih dana – samo širite krug svojih interesovanja i delovanja, a to vam oduzima vreme i umara vas. Ne trošite sebe – pred kraj godine trebate da svodite račune, a ne da otvarate nove frontove koji ionako sada neće moći da se realizuju i donesu vam bilo kakve značajnije rezultate. Obratite pažnju na dokumentaciju i na bitnu papirologiju – ne odlažite i ne radite to ofrlje, biće vam žao kasnije.

Novac

Novac koji čekate verovatno neće doći. Doći će drugi, i taj ćete potrošiti očas posla.

Zdravlje

Osetljivi ste na prehlade. Mogući su i problemi sa stomakom.

 

 

RAK

Hrana

Svaki mlad Mesec je dobar za novi početak, a ovaj bi ste mogli da vežete za promene u načinu ishrane. Izbacite iz ishrane one namirnice za koje već znate da vam ne prijaju, uvedite više povrća i salata. Prijaće vam ishrana na biljnoj bazi. Možete pojačati i mlečne proizvode.

Ljubav

Zajedno sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca u vašem polju partnerstava – i vi ulazite u potpuno novu fazu u emotivnim relacijama. Vreme je da se stvari uozbilje i konkretizuju – što treba da se odvoji krenuće ka razjedinjenju, što treba da se spoji – lepiće se sve brže i brže. No, nedelja pred vama je generalno gledano dobra u emotivnim partnerstvima. Uglavnom sve ide onako kako vama odgovara. Slobodni Rakovi – ni vas ne može da zaobiđe ozbiljnost – ako pokrećete nešto novo (a ima velikih šansi za to) – to će biti vrlo jake i stabilne ljubavne priče koje će vam doneti emotivnu sigurnost.

Posao

Ne mogu da kažem da ćete kroz ovu nedelju proći opušteno, jer je to malo verovatno. Cimaće vas na sto strana, trčaćete i jurićete i rasipaćete trud i energiju. No, ako ništa drugo – sa ovom nedeljom završavate sve. U poslednjem trenutku, naravno. Sva bitna papirologija, svi dogovori, sve obaveze – privešće se kraju do završetka radne sedmice. Ako je bilo zaostataka – i oni će sada biti rešeni. Popravlja se atmosfera u vašem radnom i kolegijalnom okruženju.

Novac

Finansijski – onako. Nedovoljno ste plaćeni za sav trud koji ulažete.

Zdravlje

Starijim Rakovima – promenljiv krvni pritisak. Mlađi – dobro ste, umorni – ali ipak ok.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker