astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam nosi početak DECEMBRA!

0

Decembar će za neke horoskopske znakove početi mirno, a za neke vrlo turbulentno...

 

STRELAC

Hrana

Neće vam prijati neke namirnice. Ili vam možda neće prijati to što ćete preterati sa njima, pa ćete sebi napraviti stomačni problem, mučninu, tegobe sa varenjem i nadimanjem. Jedite malo, ali kvalitetno. Vi to možete, samo ako se potrudite. Izbegavajte alkohol u ovoj sedmici.

Ljubav

Ode vam vladar u komšiluk, kod Jarčeva. U emotivnim vezama doneo vam je šta je doneo, šta ste iskoristili ili ne, uradili na pravi način ili pak otaljali – sad je na vremenu da pokaže. Već period do proleća daće jasniju sliku – ko ide, a ko ostaje. Da li ste se stabilizovali ili razdvojili. Sa emotivnim partnerom ulazite u nedelju neusaglašenosti. To se može srediti, ako postoji volja. Slobodni Strelčevi – kod vas su otvorene ljubavne šanse. Samo se vi prvo dogovorite sa sobom i sve može krenuti kako treba. Komunikacija i kontakt sa nekim ko vam je privlačan i simpatičan ide lepim, laganim tokom.

Posao

Posla ima koliko nećeš, a vi potpuno oscilirate kada je energija u pitanju. U jednom momentu se probudite i krenete udarnički da rešavate stvari jednu po jednu....a onda kljoknete, raspršite se na sto strana, manete kao mačka repom malo tamo, malo ovamo – u prevodu brljate i pravite se da radite. Dobro je što te vaše propuste i greške i pogrešne procene sada niko neće shvatiti kao problem i neće vam prebaciti niti vas kritikovati zbog toga. Hajde, saberite se malo – više se fokusirajte.

Novac

Povoljnije novčane prilike, mada vam sredinom sedmice stoji neplanirani trošak za kuću.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom, sa probavom. Manje glavobolje i reakcije na promenu vremena.

 

JARAC

Hrana

Venera vam je tu, a od ponedeljka vam je i Jupiter u polju ličnosti. Više da slavite, više da se družite, više da uživate i što da ne – više i da klopate. I da vam baš fino bude, da načinite po koji slatki ili slani greh i da vam sve bude potaman.

Ljubav

Vi ste sada super. Mislim vi kao vi lično, partner baš i nije. Ima neke svoje oscilacije pa vas čas voli najviše na svetu, čas bi da se svađa. Vi funkcionišite opušteno, imajte razumevanja onda kada je to potrebno, dajte i pružite podršku, ljubav i sve ono što uz to ide – a voljena osoba će to umeti da prepozna i da ceni, pa čak i u momentima kada joj nisu „sve koze na broju“. Dakle, povremeno malo nervoze u partnerstvima koju niste vi izazvali. Slobodni Jarčevi – sve vam je dato da biste ljubav privukli. Ona može doći tiho ili vas može iznenaditi, nije ni bitan način – važno je da vam stiže. Raširite ruke i prihvatite je.

Posao

Jupi – stigao vam Jupiter! Ali nije to onaj isti Jupiter kao kod Strelčeva što je bio – taj je bio šajlala – neumren, previše optimističan, prezahtevan, sve je hteo odjednom. Ovaj kod vas je drugačiji – malim se koracima raduje, ume da prepozna šansu i u sitnici, jes da je malo stisnut i da mu je teško iz ruku iščupati pravu priliku – ali je na kraju uvek da! Da vas ne mučim više – evo onog koraka o kojem mesecima unazad pričamo – koraka koji će vas odvesti ka novim životnim prilikama i stabilnim pozicijama.

Novac

Jupiter je stigao, ali pare još nisu. Ako su i stigle, otišle su. Ne brinite, svratiće vam opet.

Zdravlje

Mogući su problemi sa probavom. Takođe, manje urološke smetnje.

 

VODOLIJA

Hrana

Tempo života kod vas je u ovoj semici takav da je veliko pitanje kakve će vam biti navike u ishrani. Nešto mi ne izgleda da ćete imati prostora da tu funkcionišete normalno, već pre na preskok, kad se setite, usput....

Ljubav

Ono što vam tokom ove sedmice sledi je ljubavna klackalica. Vi ste sve sada podredili poslovnom segmentu, pa ljubav i voljena osoba moraju otići u drugi plan, svidelo im se to ili ne svidelo. Doduše, možda je i bolje da u ovim danima imate samo kratke zajedničke momente – vi ste trenutno prilično napeti, pa bi duži zajednički periodi mogli samo da izazovu tenziju i rasprave. Slobodne Vodolije – ako neko dođe preko posla, došao je. Ja prosto nisam sigurna da ćete vi imati dovoljno vremena za bilo šta drugo - samim tim, zatvorili ste mogućnosti za neka veća ljubavna dešavanja....

Posao

Neko može pokušati da vas izmanipuliše tokom ove nedelje, da vam „proda maglu“. Budite malo na oprezu. Generalno gledano – vi ste se kompletno „dali“ poslovnom segmentu. Osećate i vidite da je ovo vaše vreme, vaših pet minuta i ne smeta vam da „ostavite srce na terenu“. Jasno vam je da gradite svoju poslovnu budućnost i ne dozvolite povremenim oscilacijama i tenzičim momentima da vas ma i za jedan trenutak skrenu sa puta kojim ste krenuli. Dobro ste, a bićete još i bolje.

Novac

Prilivi su stabilni i sigurni u ovoj nedelji.

Zdravlje

Mnogo nervoze. Osetljivi su grlo i pluća.

 

RIBE

Hrana

Sve ono što se vezuje za ishranu u ovoj je nedelji uglavnom kvalitetno i redovno. Doduše, početkom nedelje će vas nervoza „naterati“ da se češće hvatate za slatkiše i grickalice, ali pošto će se ova tenzija brzo spustiti – nećete svom organizmu naneti veću štetu.

Ljubav

Vladar vašeg znaka – planeta Jupiter, prelazi u ponedeljak u znak Jarca, vaše polje dobre sreće , planova i uzvraćene ljubavi. Od ovog momenta ste u skladu sami sa sobom prvenstveno – tačno znate šta možete da očekujete od osobe koju volite, tačno znate gde idete i koliko brzo ćete stići tamo. Vaša su očekivanja i planovi sada realni i stabilni. I to je dobro, i po vas i po odnos sa partnerom. Slobodne Ribe – ima kod vas lepih dešavanja sa suprotnim polom. Moguće je da je udvarača više i za sada ne treba žuriti – pustite neka vreme pokaže ko je zaista za vas i sa kim ćete se najbolje uklopiti i najviše voleti.

Posao

Nekih nejasnoća i nedefinisanosti u poslovnom segmentu će biti ove nedelje, ali sve ćete vi to uspeti da skockate baš na pravi način i napravite pravi izbor i prave odluke. Moguće je da vam je nametnuta mnogo veća odgovornost nego do sada – nema razloga za brigu i strahovanje, sve ćete vi to uspeti da na pravi način ishendlujete. Ušli ste u period velikih, ali realnih poslovnih planova ali isto tako – ušli ste i u vreme kada ćete imati ogromnu podršku od bitnih ljudi i organizacija.

Novac

Solidna novčana situacija u ovoj sedmici. Nešto jači trošak u ponedeljak.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom, cirkulacijom.

 

 

makonda-tracker