astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta očekuje vaš znak u periodu od 7. do 13. oktobra

0

Saznajte šta vas čeka na polju zdravlja, ljubavi, posla, novca...

nedeljni horoskop
nedeljni horoskopfoto: Profimedia

STRELAC

Hrana

Junetinu, piletinu i ribu možete pripremati, dinstano ili grilovano. Jaja i mlečne proizvode u umerenim količinama, a peciva i testa biste trebali da izbegavate u potpunosti. Zasladite se kruškama, jabukama, mandarinama ili pomorandžama.

Ljubav

Ulazite u ovu sedmicu u nekom napetom odnosu sa voljenom osobom. Izgleda da niste u potpunosti rešili situacije iz prošle nedelje, obzirom da vas one mogu „drmati“ još par dana. Od toga kako se postavite zavisi da li će se ovo zaustaviti već u utorak ili će se nastaviti do u nedogled. Imate šansu da sve dovedete u red, nemojte je propustiti. I dalje stoji velika opasnost da vam neko „sa strane“ uđe u život i pokrene lavinu dešavanja koja mogu već tokom novembra imati jako nepovoljan tok po vaš zvanični odnos. Oni koji su slobodni – svaki čas iskaču novi i novi udvarači. Kao da su se dogovorili – makar par osoba pokušava da vas brzinski osvoji. Da li neko vredi? Vredi, samo treba dobro probrati.

Posao

Vaši poslovni apetiti jesu veliki, ali ne možete na sto strana odjednom. Može da vam zastane neki zalogaj u grlu, pa da napravite više štete nego koristi. Sami ste sebi natovarili ogromnu presiju i onda kukate kako nemate vremena i kako morate da jurite bez trenutka predaha. Umesto što sebi tovarite obaveze, bolje „isecite“ ono za šta vidite da ne funkcioniše, da vam oduzima vreme ili da ne donosi materijalnu dobit. Znate kako se kaže – proberite, dobro odaberite. Isplatiće vam se. Makar duševnim mirom.

Novac

Malo kontrolišite svoju impulsivnost u kupovini i trošenju i bićete ok.

Zdravlje

Virusne infekcije, problemi sa urogenitalnim traktom.

 

JARAC

Hrana

Vama je potrebna veća količina vitamina u ovoj sedmici, najpre zbog imuniteta. Voće i povrće je neophodno u većim količinama, a možete se i igrati pa praviti razne kombinacije sveže ceđenih sokova. Uzimajte i orašaste plodove i semenke.

Ljubav

Iako je obaveza i dalje preko glave i vaša pažnja mora biti usmerena ka njima, ipak u ovoj nedelji

uspevate da se dovedete u red i više povežete sa voljenom osobom. Bićete oboje u ovoj nedelji sa više slobodnog prostora, pokretniji i u strasti, ali i u dešavanjima – slede vam neki lepi zajednički momenti, druženja, proslave – gde ćete oboje moći da se opustite i istinski uživate. Oni koji su slobodni – novi ljudi počinju da ulaze u vaš život. I biće zanimljivo. Neko će vas impresionirati, neko nasmejati, sa nekim ćete se pronaći u temama i razgovoru. Doduše, može doći i do kontakta sa osobom koju znate od ranije, ali ne direktno već posredstvom zajedničkih prijatelja. I ovo će vam itekako prijati.

Posao

U ovoj nedelji strogo povedite računa da budete maksimalno skoncentrisani. Jedino na taj način ćete uspeti da izgurate dane u koje ulazite bez ikakvih problema. U suprotnom – jedan mali, bezazlen propust može pokrenuti lavinu dešavanja sa kojima ćete morati da se borite i uložite svu svoju snagu da biste ga rešili. Da hoćete rešiti, ma hoćete – ali bolje sprečiti nego lečiti, zar ne? Sredinom sedmice vam slede značajni kontakti i mogućnost dogovora i saradnje koja može biti trajna i stabilna.

Novac

Mogućnost uzimanja pozajmice ili kredita.

Zdravlje

Dobro ste. Malo nervozno, ali fizički – skroz u redu.

 

 

VODOLIJA

Hrana

Vama bi odgovaralo da jedan ili dva dana u ovoj nedelji konzumirate samo voće, povrće, semenke, žitarice i orašaste plodove. Ukoliko možete, uradite ovo za vikend – da malo pokrenete metabolizam i ujedno očistite svoje telo od toksina.

Ljubav

Voljena osoba i vi ste skroz dobro u ovoj nedelji. Doduše, vi je čas obožavate, čas vas nervira, čas ne biste mogli bez nje a čas vas uhvate strahovi od budućnosti i naprave vam haos u glavi. Čas ste tu da joj pomognete i podržite je, a čas vas stravično izluđuje što non stop morate da podmećete leđa za nju. No, sve je to ispod površine – vaše drago biće će samo videti da ste vi nasmejani od uha do uha, puni pozitivne energije i da ste uvek tu za nju. Blago vama sa vama. Oni koji su slobodni – za vas kreće igranka bez prestanka. Jedan „bum-tras“ period kada je ljubav u pitanju. Biće vam super interesantno – neće biti dana bez dešavanja, bez flertovanja, bez interesantne komunikacije sa suprotnim polom...

Posao

Ukoliko očekujete da ulazite u mirniju nedelju – odmah da vam kažem da se od tih očekivanja oprostite. Poslovni segment ne samo da se ne smiruje, naprotiv – dodatno se ubrzava a dešavanja se odvijaju kao na traci. Doduše, vi ste jednim lepim delom krivi za ovakvu situaciju – uvek sve ostavljate za poslednji trenutak a onda kukate kako nemate vremena i kako morate da se lomite da biste stigli da sve uradite. Sa nadređenima vam sledi manje „talasanje“ ali se situacija brzo smiruje...

Novac

Novca ima i biće ga i na dalje.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, oscilacija pritiska, problemi sa krvnim sudovima.

 

RIBE

Hrana

Nema nekih posebnih preporuka za vas u ovoj nedelji. Uspeli ste da velikim delom izbalansirate svoju ishranu, jedino bih vam preporučila da je u ovom periodu ipak malo pojačate, jer ste izloženi jačim mentalno – fizičkim naporima.

Ljubav

U vašim emotivnim odnosima je sve u redu. To što vi umete sami sebi da „napumpate“ tenziju i strahove – to je već vaš problem i naučite da se borite sa njim. Pokušajte da sagledate realnije situaciju – ukoliko se malo potrudite oko toga, shvatićete da zaista nemate razloga za brigu. Voljena osoba je tu za vas i podržava vas, onoliko koliko je to u njenoj moći. Ove dane iskoristite da provedete što više kvalitetnog vremena zajedno i ne nervirajte se ukoliko dođe do manjih distrakcija. Oni koji su slobodni – neko ko je interesantan, zanimljiv, fin i harizmatičan – polako vam prilazi, korak po korak. I vi morate priznati sebi da vam se sve ovo što se dešava dopada. Može biti ljubavnog susreta u danima vikenda.

Posao

Ne jurite i ne žurite, jer ćete praviti greške. A to vam stvarno nije potrebno. Pre svakog svog poteza ili odluke – ipak uzmite nešto više vremena da razmislite. Stoji da se u poslovnom segmentu dešava mnogo toga i da nervoza jeste prisutna – ali sa time ste se i do sada borili na pravi način, pa nema razloga da sada napravite pogrešan potez. Da, neke osobe vam ne prijaju i nerviraju vas, da – ima problema i u dogovorima i sa papirima – ali sve je to prolazno i ne smete dozvoliti da utiče na vas.

Novac

Korektna finansijska situacija, mada se vi nervirate oko svakog troška.

Zdravlje

Prehlade. Takođe – potreban je oprez u saobraćaju.

makonda-tracker