ASTRO

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam zvezde predviđaju u periodu od 2. do 9. februara

0

Ova nedelja je po svemu sudeći je prvenstveno ljubavna... 

 

STRELAC

 

Hrana
Venera je zajedno sa Jupiterom bila u vašem polju ličnosti, pa ste bili lepi I okruglasti. Sada je ta ista Venera prešla u vaše polje hrane, pa ćete biti samo okruglasti….na kvadrat….Šalim se malo, naravno – eto vam prilike da se malo “stisnete” I dovedete u red kada je ishrana u pitanju….

Ljubav
Komunikacija bi sa emotivnim ili bračnim partnerom u ovoj nedelji trebala da se popravi. Ispada kao da ćete konačno dopreti jedno do drugog I rešiti neka pitanja koja su vas mučila. I pored ovoga – nešto će vam smetati da se osećate sigurno. Šta – teško je reći. Možda će reči teći glatko, ali će osećaj izostajati. Ili će I dalje neka senka sumnje stajati iza vas, dahtati vam za vrat I unositi nemir u srce. Samo polako, neka vreme razreši nedoumice. Sada je bitno da kažete jedno drugom šta imate I nastavite dalje. Oni koji su usamljeni – u ovoj će sedmici imati jednu jasnu I otvorenu ponudu – neko će vas baš baš okupirati, svaki čas vam slati porukice, zasmejavati vas. Vi ćete uživati u tome, ali ipak imati određenu zadršku…

Posao
Razgovori, dogovori, sastančenja, priče – ova nedelja kao da je sva od reči I od pokreta sazdana. Na sve ovo – I mlad Mesec u vašem polju komunikacije, kratkih susreta I putovanja – otvara vam dodatno nove šanse I nove mogućnosti za aktiviranje ovog segmenta. Sve I svakoga uzmite u obzir, jer nikada ne znate u kom grmu leži prava prilika za vas! Jeste da će biti I onih koji će vam uzalud trošiti vreme, ali u krajnjem zbiru – bićete zadovoljni.

Novac
Venera je ušla u vaše polje novca I ona će vam u narednom periodu doneti stabilnije prilive, ali vas u isto vreme upozorava da na ovaj segment morate obratiti posebnu pažnju.

Zdravlje
Sve će se I dalje vrteti oko kičme, kostiju, zglobova, posebno oko kolena.

 

JARAC

 

Hrana
Ulazite u period nešto jačih apetita I većeg uživanja u ishrani. Naravno, na vaš način. To znači da I dalje nećete ni u čemu preterivati, ali će ukusi biti intenzivniji, a zalogaji slađi. Možete se u ovoj sedmici više okrenuti nekim tradicionalnim jelima I davno zaboravljenim ukusima.

Ljubav
Ulazite u period kada ste spremni da date više I da se više posvetite odnosu u kojem ste. Nije u tome problem – to je baš lepo I krasno. Problem je u drugoj strani jer ona trenutno nije na istim talasnim dužinama kao vi. To ne znači da vas manje voli, ali su joj prioritet druga pitanja I druge stvari. Zato ne treba insistirati ni na čemu, nego pustiti da sve ovo vremenom uklopi. A hoće, to je sigurno. Ukoliko ste usamljeni, eto vam Venere u vašem znaku. Em vlada vašim poljem ljubavi, em je to ljubav sama po sebi, em će vam doneti da budete slađi nego inače. Ona će u vaš život uvlačiti emotivne prilike. A vi vidite šta ćete sa njima I da li su vam one po volji. Doduše, krenuće da uvlači I prošlost, ali šta sad….

Posao
Pravi je trenutak da naučite da malo kalkulišete, da ne budete baš kao otvorena knjiga koju može svako da pročita kako mu se ćefne. Da kažete jedno, mislite drugo, a uradite treće. Vidite da to kod svih drugih prolazi, a vi se čvrsto držite nekih svojih principa I zbog njih malo malo pa padnete. Generalno gledano – ovo vam je super period da se nešto u tajnosti dogovarate – kad mogu svi ostali, možete I vi. Da pravite kombinacije. Da gledate da ugodite sebi za promenu, ne stalno I uvek drugima….

Novac
Mlad Mesec u polju finansija daće vam priliku da u narednom periodu značajnije popravite ovaj segment. Već u ovoj nedelji biće više šansi za zaradu.

Zdravlje
Nestabilnost I osetljivost u zdravstvenom segmentu trajaće još neko vreme…

 

VODOLIJA

 

Hrana
Mlad Mesec u vašem znaku je savršen momenat da u ovoj nedelji istumbate svoje navike I krenete nekim drugačijim putem. Sada je to lako I vrlo moguće uraditi – pa izvolite! Ionako vam je već dosta I nikako da izađete iz perioda u kojem ne možete sami sa sobom da se izborite….

Ljubav
Partnerova planeta je kod vas I Merkur je kod vas I mlad Mesec je u ovoj nedelji kod vas. Sve vam je dato I sve koristite. To što vas neka pitanjca možda muče, to ostavite po strani. Ono što sada ne možete rešiti, ni ne pokušavajte. Uzimajte šakom I kapom ono što vam se daje I u tome uživajte. Budite inicijator za dobre stvari I lepe razgovore – sve ono što miriše na loše ostavite za neku drugu priliku, neko drugo vreme. Ukoliko ste usamljeni – vodite se onim – kako zračiš, to privlačiš. Pošto sad “zračite” sve u šesnaest – malo je verovatno da nećete privući udvarače. Dovoljno je da samo otškrinete vrata, I gomila onih koji su za vas zainteresovani će se potući da uđu. A vi gledajte koga ćete da pustite a koga ne.

Posao
Znam da žudite za promenama. I one dolaze. Mlad Mesec ih najavljuje I od utorka možete da startujete. Do kraja sedmice mora doći do nekog pomaka, do nekog konkretnijeg dogovora, do bilo kakve naznake koja će vam dati taj osećaj da ste na dobrom putu. Da će se stvari odvijati baš u onom pravcu koji vam je potreban I koji toliko dugo priželjkujete. Ovo je vreme, ovo je period iznenađenja za vas. Neka ste očekivali, nekima se niste ni u snovima nadali. Ali to ne znači da nisu tu, samo za vas.

Novac
Ukoliko ne pre – u drugom delu sedmice će stići ti novci koje čekate.

Zdravlje
Ulazite u jednu blažu fazu po pitanju zdravlja. Neće se problemi rešiti sami od sebe preko noći, ali će polako početi da nestaju….

 

RIBE

 

Hrana
Jedinim delom ćete uspeti da u ovom periodu regulišete svoju ishranu. Počećete da više vodite računa o sebi I izbaciti namirnice za koje znate da vašem organizmu ne prijaju. Ovo će brzo dati rezultate, što će vam doneti dovoljno podstreka da nastavite dalje.

Ljubav
I dalje ne mogu da kažem da ćete se unutar sebe, u duši osećati kako treba kada su emotivna ili bračna partnerstva u pitanju. Nosite nesigurnost koje ne možete da se oslobodite, nosite strahove koji pritiskaju, nosite osećaj da vam manjka ljubavi I poverenja. Sami ćete se teško izboriti sa ovim – ali ako nemate osobu kojoj možete otvoriti srce I rasteretiti ga, onda ćete morati kako znate I umete. Generalno gledano – odnos sa partnerom ide. Ide isto kao I do sada. Tu ste, zajedno ste – to je važno, zar ne? Ukoliko ste usamljeni – Mesec koji vlada vašim ljubavima u ovoj nedelji je mlad, u znaku Vodolije i vašem polju tajni. Šta to znači ? Pa eto – otvoren je period za nešto novo, tajno naravno, za neku kombinaciju, za priču sa nekim ko je zauzet i tako dalje…..Nešto drugo ? Ništa trenutno, to je što je...

Posao
Iako mislite da ste svemogući – ne, ne možete sve sami. Potrebna vam je itekako pomoć i od saradnika i od onih sa kojima se razumete, ali i od onih koje baš i ne « mirišete » ali su vam sada neophodni. Potrebno vam je da se dogovarate i iako ovi dogovori mogu biti komplikovani u početku, ipak će vam kasnije biti drago što ste ih pokrenuli. Zajedno je lakše, videćete. I zajedno ćete uspeti da prevaziđete mnogo komplikovanih situacija koje će se postaviti pred vas tokom ove sedmice.

Novac
Neka finansijska nedoumica ili trošak sačekaće vas otprilike polovinom nedelje.

Zdravlje
Dosta nervoze, mogući su čak I problemi sa spavanjem. Kod starijih – cirkulacija i osetljivost na vremenske prilike.

 

 

 

makonda-tracker