astro

NEDELJNI HOROSKOP Ovo nam zvezde predviđaju do 2. decembra

0

Čeka nas uzbudljiva nedelja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN (21. 3 - 19. 4)

 

Posao U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 30. novembra, izbegavajte rasprave sa saradnicima, ako ste martovski predstavnik znaka. Merkur, simbol biznisa u retrogradnom hodu, posle 1. decembra opominje da se klonite nepotrebnih troškova, ako sarađujete sa strancima. Ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem, bićete uspešni.

 

Ljubav Kvadrat između Mececa u sedmoj astrološkoj kući i Saturna, krajem perioda, upozorava na moguću krizu u odnosu sa partnerom. Pozicija Venere, vladaoca kuće ljubavi, može da donese prekid veze sa osobom koju poznajete preko posla, a ako ste slobodni, ulazak u vezu sa nekim ko nosi uniformu na radu.

 

Zdravlje Podložnost povredama.

 

BIK (20. 4 - 21. 5)

 

Ljubav Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi u astrološkoj kući ljubavi, pod uticajem Meseca, u prvoj polovini nedelje najavljuje romantični susret sa Jarcem. Slobodne Bikove očekuju novi susreti i poznanstva sa umetnicima i sportistima. Ako ste zauzeti, partnerova ljubomora može da bude uzrok neslaganja sa njim.

 

Posao Neptun, planeta mašte, početkom perioda kreće direktnim hodom, donoseći inspiraciju muzičarima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 30. novembra, možete da uvećate prihode preko kupoprodaje nekretnina. Oslabljen uticaj Merkura, posle 1. decembra, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije.

 

Zdravlje Promenite način ishrane.

 

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

 

Posao Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija, opominje da posle 1. decembra budete oprezniji prilikom dogovora o aranžmanima sa nekadašnjim partnerima. Uticaj Jupitera, simbola prosperiteta i Neptuna, planete inspiracije, koji kreće retrogradnim hodom, u prvoj polovini nedelje može da vam donese novčane dobitke.

 

Ljubav Osećaj krivice koji vas može obuzeti početkom perioda, verovatno je posledica vašeg ponašanja prema bračnom ili dugogodišnjem partneru koji je očekivao više pažnje i razumevanja. Venera u astrološkom polju ljubavi može da vam donese susret sa osobom koja se bavi umetnošću ili sportom.

 

Zdravlje Izbegavajte "brzu" hranu.

 

RAK (21. 6 - 22. 7)

 

Posao Na predstavnike vašeg znaka najviše utiču Mesečeve faze, a u vreme poslednje Mesečeve četvrti, 30. novembra, klonite se rasprava na poslu. Merkur u prividnom hodu unazad, posle 1. decembra opominje vas da čuvate dokumentaciju, ključeve, mobilne telefone, kartice. Novac vam pristiže krajem nedelje, preko poslova sa strancima.

 

Ljubav Aspekti Neptuna, planete zanosa koja 25. novembra kreće direktnim hodom, donose vam susret sa osobom koja će vas impresionirati već na prvi pogled. Zbog oslabljene pozicije Venere, planete ljubavi, kojoj se približava vaš vladalac Mesec, krajem perioda možete da se razočarate u voljenu osobu.

 

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker