ASTRO

Sa RAKOVIMA nije lako, a RIBE su jako emotivne: Vaš horoskopski znak govori kakvi ste U VEZAMA

0

Horoskop otkriva mnogo toga o vama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zvezde otkrivaju puno toga o vama, pa i o tome kakvi ste u vezi. Tražite li previše od partnera ili mu dajete celu sebe?

 

Ovan: Iskrena

 

Kod vas nema mazanja očiju, ono što vam je na pameti, to ćete i reći, a s vama nema ni zezancije, jer imate čvrste stavove od kojih ne odustajete baš lako. Vaša ličnos isijava iz vas, a pogotovo kada ste u vezi. Ponekad znate biti ćudljivi, a ponekad i jako “teški” svom partneru , a jednom kad pronađete nekoga ko vas zaista razume, partneru se prepuštate u potpunosti.

U svađanju ste jako eksplozivni pa se vaši partneri obično jako trude kako vas ne bi razljutili. Kad vas neko razljuti, ne ustručavate se da mu kažete sve što vam je na umu i nije vas briga za “štetu” koju možete naneti grubim rečima.

 

Bik: Razumna

 

Vi ste jako praktična osoba, što se odražava i u vašim vezama. I dok se svi oko vas “lože” na loše momke i zatim pola života provedu žaleći što su ikad imali išta s njima, vama se to ne može dogoditi. I to ne znači da ste dosadni, već vam se na da reskirate. Zašto biste trčali za nekim frajerom koji vam je možda uputio pogled s druge strane šanka, kada znate da se vam prijatelj Marko svakako pali na vas već duže vreme? Možda među vama baš i nema hemije, ali vi ste spremni da mu pružite šansu.

 

Blizanci: Pustolovna

 

Po prirodni ste opušteni, zbog čega ste i jako šarmantni suprotnom spolu. Možda upravo zato većina vaših veza započinje platonski. U vezi ste jako zabavne i s vama je svaki dan prava avantura. Odlazak u bioskop ili možda na skvoš, s vama je dosada nepoznat pojam i uvek ćete pronaći neki način zabave. Delujete jako samouvereno, iako sami sebe možda tako i ne doživljavate, a ono čime najčešće odbijate partnera je tračarenje drugih ljudi.

 

 

Rak: Pesimistične

 

S vama baš i nije uvek najlakše, jer ponekad jednostavno ne možete prihvatiti da se nekome sviđate, čak i ako je to očigledno. Što se tiče vaših veza, kada ste s nekim ko vas potpuno razume i sličan vam je, onda ste i najbolji, no ipak bi vam bilo bolje da izbegavate svoje identične kopije, jer bi vas vaš obostrani pesimizam mogao dotući.

Kada vam se neko stvarno sviđa, onda se uz njega baš jako vežete i dajete se do kraja, a u krevetu ste – jednom rečju – fantastične! No, vaše nesigurnosti mogu vas koštati odlične veze, jer često vam zna izleteti nešto što uopšte ne mislite.

 

Lav: Posebna

 

Ma vama se ovo uopšte ni ne čita, ali vas je, verovatno, jedna prijateljica označila pa ste ipak odlučile “baciti oko”. Vi ste zvezda i toga ste svesni, što vam svakodnevno potvrđuju i vaši brojni udvarači. Osvaja vas onaj koji se najviše potrudi. A jednom kada vas neko obori s nogu, vi ste najvernija i najpažljivija djevojka od svih.

 

Devica: Dobrica

 

Vi ste prava dobrica i uvek se trudite biti dobri prema svima, pa tako i prema partneru. Suprotnom polu se sviđa to što ste odgovorni i razumni, no vi se ponekad brinete kako ste možda predosadni i niste dovoljno spontani. No, nemojte time razbijati glavu, jer da je to istina, vaš partner bi vas davno šutnuo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker