astro

NEDELJNI HOROSKOP Ovo nam zvezde predviđaju do 2. decembra

0

Čeka nas uzbudljiva nedelja.

 

LAV (23. 7 - 23. 8)

 

Posao Jedan ste od znakova, pored Ovnova i Strelčeva, koje ove nedelje prati sreća na poslovnom planu. Novac vam pritiče, naročito ako se bavite privatnim biznisom ili uslužnom delatnošću. Ipak, aspekti retrogradnog Urana, simbola više sile, upozoravaju da izbegavate rizične finansijske transakcije, ukoliko planirate kupoprodaju nekretnina.

 

Ljubav Prepuna kuća ljubavi nagoveštava mogućnost strastvenog susreta sa nekim vatrenim znakom sa kojim ste se već upoznali na nekoj proslavi, u pozorišnom foajeu ili teretani. Ukoliko ste zauzeti, vašem partneru nije jasno zbog čega se protivite ideji da on ide na poslovni put bez vas.

 

Zdravlje Bolovi u leđima.

 

DEVICA (23. 8 - 23. 9)

 

Posao Neptun, planeta nadahnuća i podsvesti, posle višemesečnog retrogradnog hoda, početkom nedelje, kreće direktno, donoseći uspeh umetnicima i sportistima. Oslabljen uticaj vašeg vladaoca Merkura, simbola logike i komunikacija, upozorava da u ovom periodu možete biti skloni pogrešnim procenama i zaključcima.

 

Ljubav Ne odustajete od namere da saznate što više o prošlosti vašeg partnera, a šansa za to može vam se ukazati već 25. novembra. Sredinom perioda, klonite se rasprava sa voljenom osobom. U drugoj polovini nedelje moguća su češća razdvajanja od partnera, ukoliko ste u vezi sa nekim ko često putuje, zbog posla.

 

Zdravlje Reumatske tegobe.

 

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

 

Posao Aspekti Merkura donose vam poslovne ponude od stranaca ili novčane dobitke preko saradnje sa njima, naročito ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem, marketingom i sl. Poslednjeg dana perioda vaš vladalac Venera, planeta posla, ulazi u Škorpiju, najavljujući nove mogućnosti za uvećanje prihoda.

 

Ljubav Planete su vam naklonjene, pa ste omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola, zbog čega će ove nedelje mnogi poželeti da se nađu u vašem društvu. Aspekti Neptuna, simbola zaljubljivanja, najavljuju mogućnost ulaska u vezu sa harizmatičnim umetnikom ili sportistom koga najverovatnije već poznajete preko poslovnih kontakata.

 

Zdravlje Rekreirajte se.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 21. 11)

 

Posao Vašem vladaocu Marsu, planeti akcije, početkom nedelje počinje da se približava Neptun u direktnom hodu, donoseći vam mogućnost saradnje sa strancima ili stručnog usavršavanja u inostranstvu. Saradnja sa ženama, u drugoj polovini perioda, najavljuje uvećanje zarade, ako se bavite naučnim radom, medicinom ili farmacijom.

 

Ljubav Aspekti Venere, vladaoca polja partnerskih odnosa, povoljno utiču na vašu emotivnu vezu, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku. Sredinom perioda moguć je strastveni susret sa osobom koja često putuje zbog posla. Slobodne Škorpije mogu da uđu u vezu sa nekim ko nosi uniformu na radu.

 

Zdravlje Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker