astro

Strelčevi, prenećete probleme i na emotivni život: Nedeljni horoskop za period od 14.5. do 20.5.

0

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za ovu (burnu) nedelju...

Strelac

 

Hrana
Velika fizička aktivnost i trošenje energije tokom ove nedelje, pa će vam zaista biti potrebna kaloričnija ishrana. Najbolja varijanta bi bila da konzumirate sve vrste namirnica – kao što su vam potrebni proteini, isto tako su vam neophodni i minerali i vitamini.

Ljubav
Mozak vam je previše opterećen nekim brigama, problemima, nedoumicama. Sve to potiskujete, gurate negde u dubinu duše, ali to nećete moći još dugo da radite. Sve ono što vam je već duže vreme teško, počeće da izbija iz vas tokom ove sedmice, naravno – donoseći probleme u emotivnim vezama i brakovima. Kao da polako ulazite u fazu iz koje se ne može dalje na isti način. Stvari se moraju ili menjati iz korena, ili se od njih mora u potpunosti odustati i staviti tačka. Na koju ćete stranu vi i vaš partner – to će samo vreme pokazati. Ukoliko ste slobodni, preko poslovnog segmenta imate jedan izuzetno lep i neočekivan susret, nešto što će vas u potpunosti „dići“ i preplaviti vas zadovoljstvom i srećom.

Posao
Koliko god mislite da niste – spremni ste za promene. Čak i ukoliko pokušate da ih zaustavite, to nećete biti u mogućnosti – one će svakako doći, same od sebe. Vaša poslovna situacija dolazi na preispitivanje i dogodiće se veliki preokreti, ne samo u ovoj nedelji, već i u vremenu koje je pred vama. Ali, ovo je početak. Imaćete probleme sa papirima i dogovorima u ovom periodu, a verovatno i u komunikaciji sa saradnicima. Vi uradite ono što je do vas da bude dobro, a za ostalo – neka se pobrinu zvezde!

Novac
Opterećeni ste materijalnom i finansijskom situacijom i neke stvari iz ovog segmenta vas jako bodu u mozak. Dugovi kao da se gomilaju, umesto da se smanjuju....

Zdravlje
Manji stomačni problemi, naročito starijim pripadnicima znaka. Što se mlađih tiče – jaka nervoza. I jedni i drugi mogli biste da razmislite o promenama u životnim navikama.

 

Jarac

 

Hrana
Stoji da ste nervozni i da imate mnogo obaveza, ali ne smete zbog toga zanemarivati segment ishrane. Naprotiv, trebali biste da se potrudite da konzumirate kaloričniju hranu, da biste nadoknadili energiju koju trošite.

Ljubav
Mlad Mesec u polju ljubavi i ulazak Urana u isto polje odgovaraju slobodnim Jarčevima. Doduše, moram da primetim da ove pozicije planeta više odgovaraju onima koji žele strast, koji žele nešto neobavezno, slobodno, bez opterećenja nego onim Jarčevima koji baš hoće da se zaljube istinski. Ne izgleda mi da su te prave emocije sada moguće, jer kao da vas sve situacije vuku na potpuno drugu stranu i nameću vam drugačije prioritete. No, ništa ne fali ni dati sebi povremeno na volju i prepustiti se uživanjima, zar ne? A kada bude vreme za pravu ljubav, onda ćemo lako....Ukoliko ste zauzeti – pa, onako. Ništa posebno. Taj vaš odnos trenutno nit smrdi nit miriše. Otaljavate ga nekako, i vi i partner. I to je to....

Posao
Mars je ušao u vaše polje posla, pa će sve izgledati kao da se pokreće. Postoji problem samo što ćete u tom pokretanju svaki čas naletati na neku prepreku ili začkoljicu koju ćete morati da rešavate. Što se više budete nervirali, manje ćete postizati. Presaberite se i samo polako. Ništa ne može pre vremena. I pored ovoga, postoji šansa da tokom ove nedelje rešite neke papirološke zavrzlame ili da dobijete odgovore i informacije koje ste očekivali. Moguć je kraći poslovni put koji će vam koristiti što se kontakata tiče.

Novac
Presipanje iz šupljeg u prazno je vaša osnovna zanimacija ovih dana po pitanju novca. Troškovi uleću bez ikakvog reda i redosleda.

Zdravlje
Slična slika kao prethodne sedmice – i dalje naglašene mogućnosti za povrede, nervoza, a kod starijih – problemi sa krvnim sudovima i pritiskom.

 

Vodolija

 

Hrana
Vas će uhvatiti takav energetski ciklon da je veliko pitanje kako će se to odraziti na vaše navike po pitanju ishrane. Možete neke navike (i namirnice) saseći u korenu, možete napraviti kompletan zaokret i uvesti nov režim ishrane, a možete i biti neuhvatljivi i u potpunosti varirati po pitanju apetita....

Ljubav
Mars ulazi u vaše polje ličnosti, a Uran u polje doma....O zauzeti, treba li da vam prevodim? Ovu ogromnu energiju možete iskoristiti tako što ćete „živnuti“, što ćete ulepšati odnos sa voljenom osobom, što ćete biti inicijator pozitivnih promena, što ćete obradovati i iznenaditi partnera.....a možete ih iskoristiti i na drugačiji način, pa biti svadljivi, zajedljivi, naprasiti i samo tražiti svađu. Na vama je i na vašim karakterima....Ukoliko ste slobodni, neko će vam uleteti u život i isti vam izvrnuti naglavačke. No, nećete se buniti, suviše ćete biti obuzeti strašću i ludilom koje će vas okupati od glave do pete. Samo neka se uživa i zabavlja.....a da li će trajati ili neće, ma ko će sada o tome da razmišlja???

Posao
Niko živ ne zna kako će se ovi aspekti koji postaju aktuelni odraziti na vas i na vaše poslovanje. Vi ćete biti nepredvidivi, donositi odluke u trenutku, seći bez milosti, svađati se.....Isto tako, vi ćete praviti nove poslove preko noći, pokretati priče koje već duže vreme krčkaju u vama....Prosto rečeno – na svetlost dana iznećete potpuno drugačije vas, sa novim načinom funkcionisanja, novim prioritetima i ogromnom pokretačkom energijom. Hajd pa neka je sa srećom! Jedino mogu da vas posavetujem – budite pametni!

Novac
Troškovi vezani za kuću. Neko će krenuti u veliku čistku, neko će početi da se bavi renoviranjem, a neko će se odlučiti za kupovinu stambenog prostora. Prilivi – tu su, ali se ne zadržavaju dugo....

Zdravlje
Mars u vašem znaku čini vas impulsivnim, neopreznim, žurite i jurite a ne gledate gde. Vodite računa o povredama, posekotinama, opekotinama. Mogući i problemi sa pritiskom i krvnim sudovima.

 

Ribe

 

Hrana
Naglašena nervoza....a gde je nervoza, tu su i problemi po pitanju ishrane. Vi ćete jednog dana jesti sve što vam padne pod ruku, jer će napadi gladi biti ogromni. Već u sledećem – funkcionisaćete na dva lista zelene salate i jednoj jabuci. Sve vam zavisi od raspoloženja....

Ljubav
Period nestabilnog funkcionisanja u vezama i brakovima i dalje je dosta naglašen. No, ulaskom Marsa u vaše polje podsvesti i tajni, kao i Urana u vaše polje komunikacije, problemi se mogu dodatno produbiti, pogotovo ako vi u nekom momentu odlučite da se malo „zabavite“ sa strane. Takođe, ove nedelje neke partnerove tajne mogu izaći na videlo, što tek ne bi bilo dobro. U prevodu – napeto, nesigurno, nervozno. Što se tiče slobodnih Riba, vi možete odlučiti da krenete u neku kombinaciju ili tajnu šemu sa osobom koja je zauzeta. Isto tako – neke vam nove osobe mogu ušetati u život (možda je bolji izraz – bupnuti vam u život), ali za sada ništa od ovoga ne pokazuje mogućnost ozbiljnije emotivne priče...

Posao
Neke situacije na poslu vas zaista mogu mučiti i opterećivati – bilo da je u pitanju papirologija, rešenja, dozvole, ili pak komunikacija sa saradnicima. Ni u jednom momentu nećete moći da se opustite i tenzija u vama mogla bi splasnuti tek u danima vikenda. Ne dozvolite da vam oni sa kojima radite unose nervozu, ne padajte na provokacije i nemojte konstantno preispitivati svaki svoj potez. Mala je verovatnoća da postoji neka greška kod vas, više je izvesno da drugi pokušavaju da na vas svale odgovornost.

Novac
Bitno je da će vaši prilivi biti korektni. E sad, što će vas troškovi hteti ove nedelje, šta da se radi. Doduše, jedan veliki deo novca će otići na vaše zadovoljstvo....

Zdravlje
Jedino što će vam zaista smetati jeste nervoza koje ćete se teško rešiti. Razmislite da krenete sa nekom rekreacijom.....

 

 

makonda-tracker