astro

Mesečni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u martu 2017.

0
Saznajte kojim znakovima se smeše nove ljubavne priče, a koga očekuje uspeh u poslu u martu 2017. godine
foto: Profimedia

 

STRELAC

POSAO: Vi ste veoma inteligentna osoba i uvek predhodno isplanirate sve što radite. Sreća vas prati, a poslovi će da se nižu jedan za drugim. Oni koji plniraju da rade poslove veleprodaje, najbolje da se krene od samog početka meseca, pred kraj stanite malo, odmorite, imate i naredne mesece pred sobom. Ukoliko sklapate nove poslovne ugovore onda se okrenite zemljama sa istoka, dosta ćete zaraditi. Vaš vladar Jupiter je retrogradan i može vam dati da pokrenete posao sa nekim prijateljem iz rane mladosti.

LJUBAV: Kao i kod svih tako i kod vas retrogradna Venera će imati svoj značaj tokom meseca. Ona je ipak u kući ljubavi pa ćete razmišljati da se stabilizujete. Neće vas toliko gurati na lepršave veze bez obaveza ali ćete negde u dubini, ipak, želeti da ste sami i slobodni. Ovan, Bik ili drugi Strelac.

ZDRAVLJE: Kretanje, sport to su pravi lekovi koje jedan Strelac treba da koristi.

 

JARAC

POSAO: Period koji je jedan od najvažnijih za ovo sazvežđe. Žena Ovan će jako da se potrudi oko vas i pokaže vam put uspeha u koji ni sama ne veruje ali zna da ste vi neumoljivi kada je karijera i novac u pitanju. Snaga koju imate je izvor koji stalno zrači, ne mislite da ste nesrećni niti nestabilni ali ponekad imate depresivne epizode iz koji se dižete brzo jer ste svesni da nema nikog da vam pomogne. Ovo je perod kada treba raditi privatno i svi koji nameravaju da se bave poslom u svojoj režiji, prilika da se krene i ostvari.

LJUBAV: Vaše poznanstvo se dešava preko prijatelja. Ovo će biti lepa i dinamična veza, koja prolazi kroz dobre faze provoda i putovanja, jedne opšte zabave. Za vas su vazdušni znaci poput Blizanaca ili zemljani poput Device. Ukoliko ste u braku ili zajednici, vaš partner može da bude opterećen potrebom za stalnim pokazivanjem emocija. Naćićete načina da to sve priuštite ali bvam je savet da idete van kuće. Putovanje na neku toplu i daleku destinaciju može da popravi brak.

ZDRAVLJE: Poboljšanje, ukoliko ste imali virus.

 

Posesivnost, ljubomora, scene: Ovo su stvari koje možete da očekujete u vezi ako se zabavljate sa ovim pripadnicima Zodijaka

 

VODOLIJA

POSAO: Vodolija će biti opterećena mislima i nekim idejama koja ni sama ne zna šta su I kojim putem da usmeri. To nije ništa neobično za ovaj znak ali ipak moraju da pripaze na komunikaciju. Dosta teška konstelacija u polju uma, govra, komunikacije je tokom meseca, pa je poželjno pronaći saradnika koji je bolji za takve stvari. Ako ste na nekoj poziciji, onda ćete sami krenuti u sprovođenje svog biznis plana. Možda bi trebali da se više razvijate kroz medije, novine, da svoje projekte pokazujete javno, kako biste bili zapaženi. Ali Vodolija uvek mudro čeka, šta će drugi da urade. Saradnja sa Ovnom je važna, mada, pazite na reči koje izgovarate jer može biti nekog nerazumevanja, pogrešnog shvatanja. U drugoj polovini meseca je tenzija manja, pa će biti i novca.

LJUBAV: Vaša inteligencija i razum se odbijaju od emotivne energije, pa partneru možete biti udaljeni i hladni, nedostupni. Pokušajte da razumete drugu stranu, svakako da će lakše biti krajem meseca jer ćete moći mirno da sagledate prednosti i mane vaše zajednice.

ZDRAVLJE: Oticanje stomaka je posledica preteranog rada, kasnog odlaska u krevet, nerviranja za sve i svašta.

 

RIBE

POSAO: Sve je vezano za novac, a vi se plašite da li će ga biti. Retro Venera može da vam donese malo ili da vam se vrate dugovi ali ne ništa preterano, sem da nemate neki vatreni podznak u ličnom horoskopu. Predlog za posao su vam trgovina, turizam, ugostiteljstvo ili tražite podršku i sponzorstvo kroz te delatnosti. Pred kraj meseca možete očekivati odlazak na put, inostranstvo je realno jer tamo se najbolje snalazite.

LJUBAV: Intuicija vam uvek dobro radi, ali vaše iluzije ponekad pokvare ceo smisao. Tokom meseca imate udvaranja, mnogi iz vatrenog sazvežđa vas žele, uzvratićete ljubav Lavu, Strelcu, ali i Ovnu iako nećete u početku biti zainteresovani za zajednicu sa njim. Oni koji su u braku mogu biti opterećeni stanjem i odnosom u zajednici. Morate dugo da radite na poboljšanju odnosa ukoliko želite da ostanete u tom braku.

ZDRAVLJE: Imate dobro zdravlje ako pazite na ishranu i fizičku aktivnost.

( Astrolog Darka Cvetković, www.astrousluge.com )
makonda-tracker