astro

Mesečni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u martu 2017.

0
Saznajte kojim znakovima se smeše nove ljubavne priče, a koga očekuje uspeh u poslu u martu 2017. godine
foto: Profimedia

LAV

POSAO: Za one koji nešto započinju ovo će biti prava prilika da se otisnu i urade ono što su naumili. Saradnja sa vodenim znakovima može da urodi plodom, Rak, Škorpija, Ribe. Pomračenje Sunca koje se skoro dešavalo u sazvežđu Ribe a vašem osmom polju novca drugih i nasleđa, dalo vam je ideju da možete nešto da napravite sa onim što već imate. Nije potrebno dodatno da zarađujete ili da se borite za svoje mesto pod suncem, jer svakako nebo ima plan za vas. Bitno je da se ne rasipate sa novcem, već da tražite pomoć ukoliko vam je potrebna kroz savet finansija. Žene Lavice da se distanciraju od znaka Škorpije pred kraj meseca.

LJUBAV: Dobar odnos u ljubavi u drugoj polovini meseca sa Vodolijom, Ovnom ili Vagom. Oni koji su u braku, zajednici imaju puno planova sa partnerom na poslovnom nivou, pa im se savetuje da to ostave, bar na kratko i posvete se ljubavi. Zbog retro kretanja Venere i vi ćete osetiti kroz jedno poznanstvo iz inostranstva ili ste već imali kontakt sa tom osobom koja pokušava da vam se vrati.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na noge, žlezde sa unutrašnjim lučenjem. Manje radite fizički.

 

DEVICA

POSAO: Verovatno će se sve dešavati po principu sudbine koju ne možete da izbegnete. Napeti ste zbog dešavanja na radnom mestu, ne slažete se sa mnogima, ali samo Devica zna kako da prećuti, ostane tu gde je i da na kraju pobedi. Kako? Jednostavno jer je mudra, nije zahtevna, vidi svačiju manu i to koristi kao svoje pobedonosno oružje. Ipak, danas je vreme agresivaca i nekog ko po svaku cenu želi da nametne svoj stav. Možete da iskoristite i svoj snažan glas pun autoriteta ali uvek, umereno. Device druge dekade imaju putovanje koje će ih osvežiti što kao raspoloženje, što finansijski.

LJUBAV: Ponekad ćete morati da razmislite, pre nego se upustite u vezu. Veza sa Vagom daje vam mogućnost da razvijete kreativnost u sebi, dok će Škorpija da deluje kao opijum, ali ni vi niste naivni. Vi sve sagledate, pustite da se desi i onda krećete u osvajanje. Oni koji su u braku mogu da upadnu nesmotreno u tajnu vezu, koja će ih duboko emotivno uzdrmati. Retro Venera u vašem horoskopu deluje sa puno starsti koju ne možete da izbegnete ili da iskontrološete.

ZDRAVLJE: Neke Device mogu imati problem sa krvnim pritiskom, čak će hiruška intervencija biti izvesna.

 

Ostvarenje najvećih ljubavnih želja: Proleće donosi veliku strast OVOM znaku Zodijaka!
 

VAGA

POSAO: Vaš vladar Venera će obeležiti ovaj meseca kao retrogradno kretanje koje neće u principu delovati loše na sve Vage. Važno je da u prvoj polovini meseca nemate potpisivanje nekih važnih dokumenata ili susret sa ljudima iz inostranstva. Pazite na komunikaciju i na sam pristup sa ljudima, jer od Vage svi očekuju više i bolje, posebno dobru retoriku, savete, prijatan izgled. Već posle 18 u mesecu možete da računate na bolje poslovanje i rešavanje problema. Dobra saradnja sa vatrenim i zemljanim znakovima daje finansijski prosperitet.

LJUBAV: Ovo je pravo vreme za povratak ljubavi, pomirenje, ponovno sagledavanje zajedničkih grešaka. Svi koji su slobodni imaće priliku da se vrate ljubavi i ponovo uživaju. Ukoliko ste u braku, čini se da vaš saputnik često i puno troši u ovom kriznim danima pa ćete morati da pripazite na finansije. Bolji dani vas očekuju ukoliko se odlučite na kraći zajednički put.

ZDRAVLJE: Prejake emocije mogu da vam naruše imuno-sistem.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Trenutno radite posao ili planirate da radite posao koji zahteva ekscentričnost, maštu, posebno ponašanje, garderobu, neki novi imidž. Verovatno ste vezani za umetnost ili želite da se pokažete svetu u novom svetlu. Ukoliko ste inžener ili možda radite u sferi medicine, sigurno je da ćete proširiti posao ili otići na usavršavanje preko okeana. Zanimljiv i dinamičan mesec vas očekuje. Pomoć vodenih i vatrenih znakova je nešto bez čeka ne možete. Ribe su vam najbolji saradnici. Slušaju vaše savete , predloge ali i uslužne su. Kao i uvek vodite računa o prijateljima, neprijateljima, konkurenciji bez koje ne možete.

LJUBAV: Na poslu možete imati problem sa osobom sa kojom ste bili u vezi. Iako je to bila tajna ljubav, nekada, sada postoji opasnost da se ta tajna razotkrije, što naravno ne ide u prilog ozbiljnom i uticajnom Škorpijonu. Ukoliko ste sami onda očekujte susret sa Ovnom. Vaše energije se brzo prepoznaju a volite dinamiku i strast. Ako ste u vezi sa Vodolijom onda očekujte njenu plahovitost i pretranu dominaciju.

ZDRAVLJE: Pripazite na bubrege, promaju, posebno ako radite na terenu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog Darka Cvetković, www.astrousluge.com )
makonda-tracker