Astro

Mesečni horoskop za oktobar 2016: Kome će ovo biti jedan od težih meseci, a kome se smeši nova ljubav?

0
Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za ovaj mesec
foto: Profimedia

STRELAC

POSAO: Putujte što više posebno na sever Evrope jer ćete imati uspeha u onome što radite. Strlečevi koji nameravaju da se bave sportom ili nekom ekukacijom moraju da povedu računa o budžetu od druge nedelje meseca. Štednja je neophodna.

LJUBAV: Posebno ako ste u braku onda prepirke sa partnerom. Mogućnost da sretnete novu osobu na putovanju ukoliko ste slobodni ali se nećete snaći jer ćete jedan drugog zbunjivati svojim čudnim planovima.

ZDRAVLJE: Odlično od druge polovine meseca.

 

JARAC

POSAO: Pravi je trenutak da zaradite veći novac. Imate dobre aspekte da radite, kako biste pokrenuli svoj privatan biznis. Pomoć jednog ženskog Lava. Sarađujte i sa Škorpijama, biće vam potrebni u ovom trenutku.

LJUBAV: Tražite nekog idealnog. To je osoba sa kojom možete da se zabavljate, pričate, putujete, imate zajednički hobi. Jednostavno želite uživanje.

ZDRAVLJE: Česte upale, grla, sinusa, mogu i druge bolesti da izazovu.

 

Venera i Mesec u Škorpiji od 4. do 10. oktobra: Period rizičnih situacija i erupcija strasti, od svega po malo...

 

VAGA

VODOLIJA

POSAO: Da li ćete da se organizujete preko drugih ili osvajete svojom harizmom pitanje je. Volite posao koji radite i samim tim znate da ste u prednosti od drugih. Uspeh dolazi već od druge polovine meseca.

LJUBAV: Promene na polju ljubavi. Slobodne Vodolije će iskusiti taj deo sudbine ali će i vredeti da nešto urade u svakom smislu. Od 17 oktobra moraćete da se više krećete i samim tim sebi pomognete pri izboru partnera.

ZDRAVLJE: Mislite na svoju kičmu, kosti, kolena, reuma.

 

RIBE

POSAO: Tokom oktobra morate da dobijete neku nagradu koja će vas podići iz dosade i ustaljenosti. Radite previše ali ne osećate zadovoljstvo. Ribe vole dešavanja, glamur ali ih ponekad i neki skandal proslavi. Druga polovina meseca je opisana kraćim poslovnim putovanjima.

LJUBAV: Dobro vam ide ljubavni život i nije potrebno da menjate bilo šta. Držite se veze u kojoj ste i gde imate pravu sigurnost

ZDRAVLJE: Svakim danom ste bolje ali ipak proverite organe za varenje.

 

( Astrolog Darka Cvetković, www.astrousluge.com )
makonda-tracker