Astro

Mesečni horoskop za oktobar 2016: Kome će ovo biti jedan od težih meseci, a kome se smeši nova ljubav?

0
Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za ovaj mesec
foto: Profimedia

LAV

POSAO: Novac od treće nedelje u mesecu. Podrška bez koje se ne može jeste Jarac, Rak još jedna Vaga dobri dugari, prijatelji i savetnici.

LJUBAV: Oktobar je mesec kada treba da se družite, manje da insistirate na vezivanju ukoliko ste sami. Lav u braku je dovoljno posesivan da ne vidi ništa ispred sebe.

ZDRAVLJE: Krvni pirtisak ponovo pravi problem.

 

DEVICA

POSAO: Jupiter u Vagi, Devicina druga kuća novca. Ako radite u okviru države, onda se usmerite na komunikacije. Tu vam pomaže jedna Vaga i Ovan. Imaćete siguran uspeh i u poslovima koji su vezani za javnost.

LJUBAV: Razmišljate o ozbiljnoj vezi. Mislite i dalje na jednu Vodoliju sa kojom ste imali idealnu vezu ali je ,,nešto krenulo loše”, pitate se često - šta? Odgovor tražite u egu, kako vašem tako i partnerovom.

ZDRAVLJE: Dobro zdravlje imate kada ste srećni u ljubavi.

 

Šta nam donose direktni Merkur i rastući Mesec: Neverovatno šta nam je sve na dohvat ruke!

 

POSAO: Vaš mesec u svakom smislu. Posao je nešto što vas podiže. Nećete da se previše angažujete ali ćete imati dobre poslovne rezultate. Sa Lavom imate odličnu energiju ali ipak vam je Ovan bolje organizovan. Druga polovina meseca je uspešnija u pregovorima.

LJUBAV: Uporno odbijate osobu iz znaka Jarac ili Ribe. Možete imati jako lep mesec ukoliko se vratite u realan svet, svet u kome vas neko drugi hoće.

ZDRAVLJE: Ispitajte glasne žice.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Sredina meseca, novac a oni koji putuju, često zbog posla očekuje još veće unapređenje na finansijskom nivou. Radite poslove koji donose brzu zaradu.

LJUBAV: Volite da se okrenete pravim ljubavima ukoliko želite stabilnost. Jedna Vaga ili Ovan mogu da vam budu izazov. Ukoliko ste u braku onda ćete imati više slobodnih i odvojenih dana od partnera. Prijaće vam odvajanje ali nikako previše.

ZDRAVLJE: Dosta dobro zdravlje tokom meseca.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog Darka Cvetković, www.astrousluge.com )
makonda-tracker