Kineski horoskop za septembar 2016. godine

Mesec vatrenog Petla: Jeste li u onom znaku kojem je ovo je VEOMA povoljan period za ljubav?

0
Čemu god da se nadate, morate se prepustiti mašti i vizuelizaciji savršenog partnera...

 

Koze, Majmuni, Petlovi...

 

foto: Profimedia

Koza

 

Obratite pažnju na vreme i važne informacije. Oslušnite okolinu, neke reči kriju dvostruka značenja što će vas motivisati da promenite planove. Partner će vas obasipati pažnjom i poklonima ovog meseca. Uživajte u pozitivnim vibracijama. Moguće je upoznavanje sa osobom sa kojom delite iste interese. Ako ste slobodni, saznaćete da osoba sa kojom se družite prema vama oseća nešto više od prijateljstva.

 

Majmun

 

Ukoliko volite izazove, septembar je idealan mesec za upuštanje u pažljivo iskalkulisane rizike. Na ljubavnom planu su mogući nesporazumi u komunikaciji sa partnerom. Prebacivanje krivice na drugoga nije najbolje rešenje za bilo kakav problem. Potrudite se da saslušate partnera. Slobodni će uživati u flertu, idealan je period da se opustite i lepo provedete. Ukoliko priželjkujete ozbiljnu vezu, strpljenje će uroditi plodom.

 

Petao

 

Na poslovnom planu će se situacija i sama atmosfera brzo menjati. Uspećete da se prilagodite jedino ako podsetite sebe da ste vi prava osoba za posao. Suptilno odgovarate kolege od njihovih ideja pod izgovorom da su to loše procene. Razgovori sa partnerom su možda napeti, ali su neophodni za rešavanje nesuglasica. Budite spremni da date sažete i precizne odgovore. Ako tragate za novim partnerom, budite oprezni jer ćete nailaziti na osobe sličnih osobina koje nisu preporučljive za vas.

 

Šta nam donosi pomračenje Sunca nakon retrogradnog Merkura: Plameni horoskopski prsten!

 

Zmija

 

Na poslovnom planu stvari će se dodatno ubrzati kao i poslovi. Ovo nije pravo vreme da dozvolite sebi maštarenje. Obratite pažnju na okolinu, neko želi da vam nešto saopšti. U vezi morate napraviti sporazum i kompromis kako biste smirili tenzije. Oba partnera se moraju naći na pola puta. Za slobodne Zmije u potrazi za romantikom, savetujem da pričekate na osobu sa kojom ćete zaista imati hemiju, u poređenju sa trenutno dostupnim sa kojima biste samo gubili vreme.

 

Pas

 

Ne možete napredovati na poslu ako sve ide glatko, mora da bude i malo komplikovanijih situacija. U septembru, problemi će biti mnogo manji nego što vi mislite. Videćete situacije u drugačijem svetlu i uspeti da se prilagodite datoj situaciji. U vezi morate napraviti kompromis. Opustite se i dajte partneru više slobode. Za slobodne predstoji povoljan period za druženje i nove mogućnosti na polju ljubavi.

 

Svinja

 

Na poslovnom planu posvetite se istraživanju, jer sve što budete umeli da pitate moći ćete i da saznate. Moguća je i promena posla, novi početak za vas. Ljubavni život ispunjen je prijatnim očekivanjima u sseptembru. Osećećete se živahno i prijatno sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, moguća je ljubavna avantura na pomolu, desiće se spontano i jednostavno.

makonda-tracker