upozorenje

Novac, uspeh, napredovanje – ali po cenu ljubavi: 4 znaka kojima ruski astrolozi preporučuju OPREZ TOKOM MAJA

0

Dok će im u karijeri cvetati ruže, pripadnici ovih znakova na privatnom planu neće biti toliko zadovoljni tokom maja 2024. godine

Astrološke prilike u maju 2024. imaće mešovit uticaj na ova četiri znaka
Astrološke prilike u maju 2024. imaće mešovit uticaj na ova četiri znakafoto: Sergey Nivens/Shutterstock

Maj je vrlo uzbudljiv mesec u pogledu tranzita planeta, pa pripadnici mnogih horoskopskih znakova mogu da očekuju interesantne promene narednih nedelja.


Neke od njih biće radikalne i odrediti dalji tok života, a ruski astrolozi izdvajaju pet znakova Zodijaka kao one koji imaju priliku za neki boljitak na poslu – unapređenje, neočekivani priliv novca ili prelazak na bolje mesto.


Međutim, kako upozoravaju, oni kojima se smeši ta pozitivna promena mogli bi da budu manje uspešni na privatnom planu.

  • Ovan


Maj 2024. obećava Ovnovima uspeh u karijeri, dodatne prihode, korisna poslovna poznanstva, ali će istovremeno oseitit emocionalnu tenziju. U drugoj polovini maja mogući su neočekivani troškovi, koje treba da pokušate da kontrolišete, ali s vremena na vreme se slobodno počastite nečim što će vam prijati.


Posle 25. maja počinje period u kom ćete moći da unapredite svoje veštine i jačate svoje odnose s drugima.

 

4 horoskopska znaka imaće posebno promenljiv maj 2024.
4 horoskopska znaka imaće posebno promenljiv maj 2024.foto: Shutterstock / Billion Photos
  • Blizanci


Početkom maja, Blizanci će moći da posvete pažnju usavršavanju svojih veština jer je to njima povoljno vreme za sticanje novih znanja i unapređivanje postojećih. Ali u odnosima su moguće poteškoće i nesuglasice, koje će biti blaže posle 16. maja, piše 7 дней.ru.


Preporučuje se da se do sredine meseca više pažnje obrati na zdravlje, dok su u drugoj polovini meseca moguće svađe sa starijim članovima porodice.Istovremeno ćete doći do prilike za povećanje prihoda, ali je važno prepoznati je na vreme.

 

  • Lav


Ruski astrolozi Lavovima početkom maja predviđaju mnogo komunikacije, ali savetuju da budu selektivniji pri odabiru novog partnera jer su u suprotnom mogući problemi. Oni koji su već u vezi ili braku mogli bi da imaju nesuglasice i bore se s partnerima za moć.


Ako imate dugogodišnje zdravstvene tegove, više im se posvetite u prvoj polovini maja jer bi to moglo da da bolje rezultate.

 

Aspekti tokom maja imaće interesantan uticaj na nekolicinu znakova
Aspekti tokom maja imaće interesantan uticaj na nekolicinu znakovafoto: Shyntartanya/Shutterstock
  • Škorpija


Pripadnicima ovog znaka astrolozi predviđaju uspeh na poslovnim putovanjima, makar i veoma kratkim. Vreme je da pokažete inicijativu i odlučnost, jer vam to može pomoći da unapredite svoju karijeru.


Posle 15. maja treba da budete oprezni s ulaganjima, a zvezde vam tokom čitavog maja obećavaju romantiku i prijatna osećanja. Da biste pronašli duhovnu harmoniju, preporučuje se da se bavite kreativnim stvarima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge


 

makonda-tracker