astrologija

Veliki MESEČNI HOROSKOP za APRIL je tu: Jednom znaku će Merkur rešiti probleme, a ko će osetiti veliko UZBUĐENJE?

0

April - mesec kada prolećno sunce donosi energiju ne samo prirodi, već i svim ljudima na planeti

Lav 


April budi u Lavu seksualnu energiju i neobuzdani apetit. Sve teme koje su za vas bile tabu sada će se otvoriti, a vi ćete početi da otkrivate nove oblasti seksualnosti. Isplanirajte ceo vikend sa partnerom samo za sebe kako biste mogli da uživate u intimnim trenucima bez narušavanja mira. Međutim, vaša želja za seksom će biti toliko jaka da će vam se dopasti ideja potpune slobode, koja bi vam kasnije mogla izmaći kontroli i obraditi vam se. Nemojte da vas zavara trenutak opijenosti da ne izgubite ono što je zaista važno.

 

April će biti mesec nezavisnosti i promena za Lavove. Bilo da je u pitanju promena vašeg ponašanja, stila života, na poslu ili promena vašeg lika, uživaćete u njoj u potpunosti. Međutim, to će doneti i neke negativne strane. Poželećete da se oslobodite trenutnih obaveza i uživate u slobodi. Možda ćete kasnije požaliti zbog takvih promena.


Ako vas privlače alternativne nauke, ovaj mesec je odlično vreme da se bavite njima jer horoskop pokazuje da će vas osvetliti izuzetan talenat, koji možda neće dugo trajati.

 

Devica


U aprilu će Devica osetiti potrebu za nežnošću i ljubavlju. Bukvalno ćete žudjeti za zagrljajem nekog bliskog i nećete moći da dobijete dovoljno fizičkog kontakta. Ali tokom ovog perioda počećete da se hvatate za mnoge stvari i odmah želite sve, što će vas držati u stalnoj napetosti. Istovremeno, bićete skloni izmišljanju scenarija, što često može dovesti do razočaranja. Uživajte u sadašnjem trenutku i dopustite da vas ponese ono što vam život nudi u tom trenutku.

 

April će za Device biti prilično divlji u pogledu odnosa. Moguće je da će se u vašem životu pojaviti neko poseban i da ćete se u njega zaljubiti na prvi pogled. Iako verovatno ne možete da prestanete da razmišljate o ovoj osobi, trebalo bi da pustite stvari da idu svojim tempom i ne žurite ništa.
Pozitivnost će vas odvesti ovog meseca. Probudićete se sa entuzijazmom i s lakoćom i humorom se nosite sa svim obavezama. Ali čuvajte se svojih kolega, koji takvo raspoloženje mogu shvatiti kao oportunizam i vide vas kao pretnju.

Vaga 


April će Vagama doneti značajno poboljšanje u komunikacijskim veštinama. Najviše ćete ga koristiti u svom poslu, gde ćete konačno skupiti hrabrost, izdvojiti se iz mase i diktirati svoje uslove. Istovremeno, bićete motivisani da izučavate strani jezik, u čemu ćete briljirati, i počećete da tražite mogućnosti u kojima možete da komunicirate sa izvornim govornicima. Takođe ćete čeznuti za vremenom provedenim sa svojom porodicom, pa planirajte zajednički put u planine. Videćete kako će vam to koristiti i, osim toga, ojačaćete veze, za koje u poslednje vreme niste imali vremena.

 

Vage će u aprilu biti na vrhu sveta. Sve će funkcionisati u skladu i kod kuće i na poslu, i biće odlično vreme za kratak odmor. Pokušajte da smislite porodično putovanje na nekoliko dana. Konkretno, tvoji roditelji bi to cenili jer u poslednje vreme ne provodiš mnogo vremena sa njima.


Nakon teškog početka godine, zaslužujete pauzu, a možda vam padaju na pamet čak i ideje za nove projekte. Postoji idealno vreme da krenete napred u svom životu, pa se nemojte plašiti da svoje planove predstavite svojim kolegama. Vaši napori će nesumnjivo biti cenjeni.

 

Škorpija 


April će Škorpijama doneti emocionalnu nestabilnost i višak energije. Vaše raspoloženje će se promeniti, a čak i manje stvari mogu da vas izbace iz ravnoteže. Stoga je preporučljivo da naučite kako da radite sa svojim emocijama jer bi u suprotnom vaša promenljiva raspoloženja mogla obeshrabriti vaše prijatelje i porodicu da provode vreme sa vama.

 

Takođe, ovog meseca ćete biti veoma spremni, tako da se nemojte plašiti da to iskoristite. Najbolja aktivnost za vas je trčanje ili trčanje. Možda pokušajte da se prijavite na neku trku koja bi vam mogla pomoći da skrenete pažnju sa svega što vas muči, a takođe biste se osećali dobro u sebi.

 

Škorpije će u aprilu biti nemirne i proaktivne. Na neki način ćete biti skloni ljubomori, što će dovesti do osvetničkog ponašanja jer će Mars uticati na vas. Nećete se osećati sasvim sami, pa dobro razmislite o svojim postupcima i o tome šta ih uzrokuje.


Pošto vaše reakcije na bilo kakve promene neće biti baš pozitivne, najbolje je da ih izbegavate. Pokušajte da se bavite sportom, na primer. To je odličan način da iskoristite višak energije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker