ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Veliki horoskop za NOVEMBAR je stigao: Jedan znak će osetiti IZDAJU na svojoj koži, a ko će PUCATI OD USPEHA?

0

Detaljna mesečna astro prognoza je pred vama. Zavirite u nju i pogledajte šta je to što vašem horoskopskom znaku donosi veliki mesečni horoskop 

Strelčevi će biti umorni u novembru
Strelčevi će biti umorni u novembrufoto: Shutterstock

Strelac 


Početkom novembra Strelci mogu osetiti umor, možda čak i jaku glavobolju. To može uticati i na vaše raspoloženje i mentalno stanje. Razumevanje je ono što vam je najpotrebnije ovog meseca; možete ga tražiti u svojoj porodici. Takođe ćete morati da se odmorite, ne terajte sebe da radite bilo šta što ne želite da radite ovog meseca i dajte sebi malo odmora u prirodi. Nećete biti mnogo proaktivni ovog meseca, ali to nije problem. Pokušajte da razgovarate o tome sa svojim šefom; sigurno ćete se dogovoriti.

 

U novembru pokušajte da što više ograničite upotrebu elektronskih uređaja, jer bi to moglo negativno da utiče na vašu psihu. Iako može izgledati malo verovatno, društveno umrežavanje može dramatično poremetiti vašu koncentraciju i produktivnost. Ako imate važan projekat da završite, pokušajte da se opustite šetajući parkom.


Priroda Strelca je da budu štedljivi i ulažu u svoje voljene, a ne u njihovu udobnost. Međutim, trebalo bi da se počastite ovog meseca. To će vam pomoći da se osećate ugodnije i povećate samopouzdanje.

 

Jarac 


U novembru će Jarčevi biti ispunjeni srećom. Vaš um će biti veoma kreativan, tako da osećate potrebu da eksperimentišete u mnogim aspektima svog života. Možete iskoristiti ovu kreativnu energiju i napraviti farbanje zidova ili rekonstrukcije u svojoj kući koju planirate da uradite već duže vreme. Ovaj mesec će vam doneti mnogo energije koju možete iskoristiti za bavljenje sportom, jedino što će vam trebati je motivacija, ali ćete je imati dovoljno ovog meseca. Položaji planeta vas pozivaju da prestanete da razmišljate i uradite ono što želite da radite u datom trenutku.

 

Iako će većina stanovništva u novembru biti neraspoložena, sa Jarčevima će biti suprotan slučaj. Iako je ova godina bila izazovna, počećete da razmišljate o malim stvarima koje vas čine srećnim. Vaš život treba da bude u apsolutnoj ravnoteži, što, s druge strane, znači određeni stereotip.


Venera će vam verovatno dati poriv da se počastite, a vi ćete imati tendenciju da trošite više novca nego inače. S vremena na vreme, to uopšte nije loša stvar. Ali ako to znači da trošite svoju ušteđevinu, razmislite dvaput pre nego što je kupite.

 

Jarčevi će u novembru biti ispunjeni srećom
Jarčevi će u novembru biti ispunjeni srećom foto: Sun Shock/Shutterstock

 

Vodolija


U novembru, Vodolije neće ni na trenutak zaustaviti svoj proces razmišljanja. Počećete da razmišljate o svom životu, ali ćete upasti u balon preteranog razmišljanja i biće vam teško da se izvučete odatle. Ne dozvolite sebi da budete dole zbog ovih stanja. Pokušajte da skrenete pažnju i obratite pažnju na nešto drugo, možda pokušajte da naučite novi jezik, ali samo pokušajte da se vaš mozak fokusira na nešto drugo. Takođe, deljenje sa prijateljima bi vam moglo pomoći, ali nemojte se previše upuštati u svoje probleme, već se fokusirajte na činjenicu da imate tako neverovatne ljude oko sebe.

 

U novembru će se snažno manifestovati uticaj Saturna. Iako vam to nije uobičajeno, trudićete se da se što više udaljite od ljudi oko sebe. Nećete biti zainteresovani za tuđe probleme jer ćete se fokusirati uglavnom na svoje misli. Melanholija kraja godine pokrenuće misli o (ne)postizanju ciljeva.


Neraspoloženje i samopotcenjivanje pokušaćete da nadoknadite gomilanjem imovine. Bilo da se radi o malim stvarima ili nekretninama, nećete moći da prestanete da kupujete, a kupovaćete u suštini sve što vam naiđe.

 

Ribe 


Ribe mogu da se opuste u novembru jer im ovog meseca ništa neće smetati, a moći će da uživaju u životu u potpunosti. U ovom vremenskom periodu biće najbolje da se fokusirate na bliske ljude. Zahvaljujući svojoj empatiji i dobroti, možete pomoći svakome kome će to biti potrebno, a to će vam zagrejati srce. Osmeh na licima vaših rođaka biće ključan za vas ovog meseca. Nećete morati da brinete o svojoj finansijskoj situaciji ovog meseca pa se razveselite i idite na odmor ili kupite sebi nešto lepo.

 

U novembru ćete biti bliže svojoj porodici. Međutim, ne zaboravite na rođake van vašeg intimnog porodičnog kruga jer ih dugo niste videli. Bićete u idealnom raspoloženju za obnavljanje odnosa i svi biste voleli da se prisetite starih dana. Neugodne situacije vas neće srušiti, a neće vam ni smetati problematični ljudi.


Sredinom novembra Mesec će biti u poziciji Riba, i samim tim će imati značajan uticaj na vas. Povećan je rizik od povreda stopala i nogu, pa treba ostati kod kuće i ne baviti se zahtevnim sportom.

 

Bonus video:

 

Ko je vaša srodna duša prema horoskopu? 

 

 

makonda-tracker