zvezde kažu

Mesečni horoskop za DECEMBAR: Rakove očekuje BURNA sredina meseca, dok će Lavovima faliti strpljenja (ZA SVAKI ZNAK)

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

Zima, Par, Ljubav
foto: DavideAngelini/Shutterstock

Lav

 

Lavovi u decembru će morati da budu strpljivi: neće svi događaji ispasti baš onako kako biste želeli. A vaš temperament i želja da dobijete sve odjednom mogu u velikoj meri da uzdrmaju ionako nestabilnu ravnotežu. Vaši najbolji prijatelji treba da budu taktika i strategija. Zapamtite da je bolje ići malim koracima ka cilju nego skoro dobiti ono što želite i izgubiti sve. Celokupnu sliku će izvući lični život. Na polju ljubavi moguće su pozitivne promene. Decembar je povoljan za obnavljanje romanse, povoljan odnos sa srodnom dušom, kao i planiranje preseljenja i zajendičke porodice.

 

Devica

 

U decembru Devicu očekuje rast na polju karijere i bolje samopouzdanje. To će ih učiniti istrajnijim u postizanju svojih ciljeva. U prvoj polovini meseca moraćete da rešavate suštinski važna pitanja i donosite teške izbore. To se ne može izbeći, a vaša odluka će odrediti događaje za nekoliko meseci unapred. Sredina decembra doneće uspeh Devicama čije su profesije vezane za umetnost ili kreativnost. Inspiracija će vam omogućiti da dostignete neviđene visine u svom omiljenom poslu. Ljudi oko vas će ceniti vaš rad. Ali najveća nagrada za vas biće osećaj zadovoljstva. Kraj decembra je povoljan za ažuriranje garderobe i kupovinu poklona. Ne zaboravite na voljene, jer poseta i znaci ljubavi mogu puno doprineti vašoj porodici.

Vaga

 

U decembru počinje sudbonosni period za Vagu. Svaka akcija i odluka ovog meseca, poput efekta leptira, povlači za sobom niz određenih događaja. Shvatajući ovo, na neki način ćete se osećati kao stvaralac. Ali imajte na umu da vas očekuje puno iznenađenja i da u svakom trenutku možete proizvesti nepredvidiv rezultat. Vaša aktivna pozicija će dovesti do značajnih promena u odnosima sa drugima. Preispitaćete svoje ideale. Zbog toga neprijatelji mogu postati prijatelji, čeka vas pomirenje i poboljšanje mnogih odnosa. Ovaj trend će uticati i na lični život. Velika je verovatnoća da ćete videti ljubav u onima koje ranije niste primetili. Na kraju meseca pokušajte da nađete vremena za sebe. Zabavite se, radite na sebi, razvijajte se i to će vam doneti radost na više polja.

 

Škorpija

 

Početkom decembra Škorpije će osetiti nedostatak pozitivnihemocija. Možete se osetiti pomalo usamljeno i ignorisano, pokušajte da se rasteretite i delegirate deo posla. Mogući su umor i nedostatak energije. Izbegavajte sukobe sa najbližim okruženjem, kao i tračeve i intrige. Druga polovina decembra za Škorpije biće uspešnija od prve. Većina prijatnih događaja očekuje nas u ovom periodu. Konačno ćete pronaći lični smisao u životu i osetiti pravu sreću. Harmoniju i mir treba tražiti u krugu rođaka i prijatelja.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker