zvezde vam poručuju

Najtačniji LJUBAVNI HOROSKOP za septembar 2022. godine: Blizanci će ostvariti sve želje, a Rakove čeka nešto uzbudljivo

0

Stiže vam naverovatni period koji mora da iskoristite. 

 

Strelac

Odanost je neophodna za srećnu ljubav. Budite mudri i nemojte se zanositi. Verujte da imate kontrolu kada je u pitanju vaš seksualni život. Ovog meseca bićete avanturistički raspoloženi kada je u pitanju seks sa partnerom. Moguć je i susret sa bivšim partnerima, pa s emogu vratiti i neke stare strasti. Ne prisiljavajte sebe da budete u blizini ljudi koji nisu za vas. Pronađite načine da završite vezu koja vam ne donosi sreću.

 

Jarac

Ne zadovoljavajte se sitnicama u ljubavi. Posvetite se odnosima koji vam donose radost, ljubav i čine da se osećate sjajno. Neke veze se sada mogu okončati. Vodite računa o svojim emocijama i vodite računa o sebi. Budite oprezni kojim osobama poklanjate svoje srce. Pobrinite se da ste odabrali pravog partnera. Tako ćete živeti srećno, mirno i ispunjeno.

 

 

Vodolija

Vaš ljubavni život biće ispunjen srećom, mirom i harmonijom. Radićete zajedno kako biste osigurali zdravodnos. Zračite sa partnerom divnom energijom i romantičnim emocijama. Planeta Venera utiče na vaš ljubavni život ovog meseca. Vreme je da počnete da radite na vašoj intimnoj vezi. Seksualna energija u septembru je jaka.

 

Ribe

Retrogradni Merkur 2022. godine može izazvati raskid i konflikte u vezi. Razmislite da li odnos u kojem ne možete da pronađete mir i sklad zaista ima budućnost. Usmaljeni, ne žurite da se zaljubite. Zavirite u nečiju dušu pre nego što pružite šansu. Uvek birajte ono što je dobro za vas u ovom trenutku.

 

 

makonda-tracker