obratite pažnju!

Veliki MESEČNI HOROSKOP za septembar 2022. godine: Škorpije će napredovati na svim poljima, dok Rakove čekaju nevolje

0

 Planete predviđaju veoma uzbudljiv 9. mesec u godini. 

Nasmejana devojka, nasmejana žena, Sreća, Portret, Osmeh, Zdravlje
foto: HTeam/Shutterstock

STRELAC

 

Dragi Strelčevi, septembar može značajno usporiti životne tokove u mnogim sferama. Dobar je period da razmislite i zastanete da biste napravili pravi izbor i odabrali ciljeve. Iskoristite retrogradni hod planeta da unapredite već postojeći posao kako biste bili još efektniji. Mars će tranzitirati sedam meseci u vašem šestom i sedmom polju pa treba da dobro pazite na zdravlje i partnerske odnose.

Od kraja meseca trebalo bi krenuti sve nabolje. Što se tiče finansija, tu neće biti neke veće promene ali Merkur može doneti konplikaciju u karijeri i na ljubavnom polju. Više pažnje posvetite porodici i dragim osobama koje ste zbog obaveza zapostavili.

 

JARAC

 

Dragi Jarčevi, možet veoma napredovati u karijeri, što je sa jedne strane je dobro a sa druge, vi zbog toga zapostavljate svoje drage osobe. Pokušajte da uspostavite balans. Sami kraj meseca možda donese neke nove tehnike ili principe u radu.

Kada su u pitanju finansije, sve je dobro pa ipak treba paziti na bespotrebne troškove. Emotivno i u ljubavnim odnosima gotovo slična situacija iz prethodnog meseca. Kada je pitanju zdravlje, preporučuje se opreznost. Naravno, ne zanemarujte preporuke lekara.

Sve bi trebalo pomeriti zbog retrogradnog Merkura čak i neki poslovni put ili pak rezervišite smeštaj pre 10. septembra.

 

 

VODOLIJA

 

Drage Vodolije, nastavlja se dosta mirna situacija kao i u avgustu pa usled retrogradnosti planeta možete preispitivati i razmišljati o svojim planovima i ciljevima. Ne preporučuju se neki novi poslovi već da se rade započeti. Finansije mogu biti mnogo bolje od kraja meseca.

Ljubav je u prvom planu i nema loših položaja posebno kada vladar vašeg ljubavnog polja Sunce uđe u Vagu. Možete biti neodlučni u smislu da niste načisto šta želite jer stalno nešto vagate. Do kraja meseca će biti aktivna fizička i seksualna privlačnost, sa emocijama u drugom planu. Kada Sunce promeni znak, onda vam postaje važno da osoba sa kojom ste ima iste poglede na život i ciljeve. Kada je u pitanju zdravlje, ono se popravlja i mnogo je bolje nego prethodnog meseca.

 

RIBE

 

Drage Ribe, može biti dosta trzavica pa ako planirate neke promene, najbolje bi bilo da to uradite do 10. ili da posle tog datuma. Sve velike promene bi bilo najbolje da se dogode u decembru.

Sa partnerom je potrebno strpljenje pa i sa poslovnim partnerima treba biti oprezan. Kada je u pitanju karijera, najbolje bi bilo, ako možete, da napravite pauzu do sredine oktobra. Najbolje je da dobro razmislite o svemu i razradite plan šta i kako dalje.

Emotivno moguće je da ni vi ni vaš partner nemate sigurnost i stabilnost već sumnjate i vagate šta ko hoće i želi.

Potrebna je detoksikacija kako bi vaše zdravlje bilo bolje. Posvetite sebi i zdravlju više pažnje.

 

 

makonda-tracker