astro kaže

MESEČNI HOROSKOP za avgust 2022. godine: Blizanci će uživati u popularnosti, a Vodolije će imati probleme sa spavanjem

0

Planete su vam pripremile spektakulatna dešavanja u osmom mesecu u godini. 

Plaža, Sreća, Savršeno telo, Leto, Devojka, Osmeh
foto: Danylo Kamianskoi/Shutterstock

LAV

Posao

Ustaćete u žestoku odbranu sebe i svojih prava. Istina će svakako biti na vašoj strani, ali ne preterujte. Pokušajte da problem rešite na drugačiji, mirniji način. Ne ulazite u raspravu, naročito ako su u pitanju nadređeni ili saradnici koji pokušavaju uporno da podriju vaš status. Pusite ih da budu uporni u tome nastojanju, jer će se uskoro sami zapetljati u sopstvenom neznanju. Biće lakše vama, a protivnike ćete zbuniti. Moraćete da istrpite jednu osobu zarad jednog posla. U dogledno vreme uspećete mudro da je izbegnete.

Ljubav

Možete ostati kod kuće ili otići na kratak put, ali nemojte zapostaviti svoju porodicu i voljeno biće. Imajte na umu da partner može biti vrlo pogođen vašim brzopletim odlukama, zaključcima. Nečije dobro raspoloženje biće zarazno. Onima iz druge dekade predstoji pojačana seksualna aktivnost, ali i izlivi ljubomore, uglavnom bez razloga. Želite apsolutno da vladate situacijom i da diktirate tempo u vašem odnosu, a to ume da bude opterećujuće. Setite se da ponekada znate biti previše navalentni i grubo otvoreni.

Zdravlje

Opustite se i vodite zdrav način života. Ne bi bilo loše da se fizički više aktivirate.

 

DEVICA

Posao

Ne sećate se kada ste se ovako dobro osećali u svojoj koži. Kao da su bespotrebna analiziranja utihnula i nastupilo je vreme preporoda, pre svega na psihološkoj osnovi. Oni koji su zaposleni u komercijalnim firmama, očekuju pohvale ovih dana, a možda i promenu statusa. Sve u svemu, dani zadovoljstva, a rezultati će biti sjajani. Skoncentrisani ste na svoj posao, imate jasan cilj pred sobom, ništa vas ne može pokolebati. Nemojte se iznenaditi ako spoznate da pojedinci imaju pretenzije prema vašem radnom mestu.

Ljubav

Bitno je da se danas potrudite da umereno pričate sa partnerom. Nesuglasice oko stvari koje su nebitne mogu da izazovu dublje povrede i kod vas i kod partnera. Pokušajte da nađete zajedno rešenje, kako nijedno od vas ne bi patilo. I kod slobodnih vlada nepoverenje i intrige. Prevideli ste neke očigledne stvari i povredili osobu koja to ne zaslužuje. To vam se dešava sve češće, postali ste zabrinuti, jer više niste u stanju da kontrolišete svoje emocije. Pojedini iz ovog znaka će tokom ovog perioda krunisati vezu brakom, iako su već izgubili nadu.

Zdravlje

Manji problemi sa zdravljem na psihosomatskoj osnovi. Nemojte se nervirati za svaku sitnicu.

 

 

VAGA

Posao

Iskoriste ove dane da privedete neke svoje obaveze kraju, pogotovu je to bitno ako se radi o papirima (dozvole, vize, važni dokumenti ) koje već dugo odlažete. Osmehnuće vam se sreća, a i poznanik na kojeg ste računali ponudiće svoju pomoć. Takođe je ovo vreme da napravite planove zajedno sa partnerom , a tiču se nepokretnosti ili zajedničkih poslova.

Ljubav

Poželećete da promenite svoje okruženje, a partner će vas u tome podržati. Nesuglasice koje ste imali u novom domu uticale su na vaše stanje. Ovaj period vam ide na ruku i donosi vam željeno i preko potrebno rešenje. Slobodnima će se telefon ponovo usijati. Javiće vam se i jedan prijatelj koga niste videli neko vreme.

Zdravlje

Pokušajte da ojačate imunitet. Nemojte da izbegavate lekarsku kontrolu. Posetite stomatologa.

 

ŠKORPIJA

Posao

Doćićete do zaključka da vam je jedna situacija oko nepokretnosti isforsirana i preuveličana. Pokušaćete pravnim sredstvima da se izborite za svoje pravo, ali moraćete da budete mudri i lukavi da ovu delikatnu stvar privedete kraju. Ovih dana vas očekuje poziv od osobe koja je bitna za vaš posao. Vi ste u međuvremenu shvatili šta vam je činiti.

Ljubav

Ova nedelja vas može zateći u problemima i brigama u kući. Tu je gužva, svako vuče na svoju stranu i ubeđen je da je u pravu. Nemojte da pokušavate da izmirite neke strane, jer ćete vi sami izvući deblji kraj. Ostanite po strani i trudite se da se ne osećate odgovornim za njihove svađe. Emotivno možete biti zadovoljni postojećom situacijom i odnosom.

Zdravlje

Nemirni snovi, nesanica, prehlade. Trudite se da minimum sedam sati spavate u toku noći.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker