astro kaže

Najtačniji NOVČANI horoskop za mesec JUL: Lavovima stiže dodatna zarada, a Vage ne smeju da propuste dobre šanse

0

Neki znakovi će morati da dobro razmisle u narednom periodu o svojim koracima u karijeri. 

Novac, Bogatstvo, Horoskop, Novčani horoskop
foto: Shutterstock

Strelac

Potrebna vam je energija- slobodno planirajte odmo jer će kraj meseca biti veoma dinamičan. Planete će vam pomoći da mirno rešite stare, zaostale probleme i započnete nove projekte. Počnite da štedite, sada je dobar trneutak za to kako biste kasnije novac mogli da uložite i povećate svoje prihode.

 

Jarac

Tokom ovog meseca uložite novac u renoviranje životnog prostora. To će vam doneti pozitivnu energiju, pomoći da se otarasite svega negativnog i starog i pomoći da privučete dobre stvari u budućnosti. Ne treba se plašiti promena, jer će vam planete pomoći da sve prođe bezbolno. Za mesec dana možete dobiti veoma primamljivu i profitabilnu ponudu.

 

 

Vodolija

U julu budite oprezni jer ishitrene odluke i rizikovanje mogu vas uvesti u dugove. Pazite se prevara, velike su šanse da upoznate nekog ko želi da vas neprimetno iskoristi. Astrolozi vam savetuju da ne pozajmljujete novac, jer će i vama verovatno zatrebati.

 

Riba

Jul je vreme promena, pa astrolozi najavljuju dosta toga kada ste vi u pitanju. Nemojte da se plašite, nisu promene u startu loše. Imaćete sreće u poslu, čekaju vas dobre šanse i i susreti od kojih može da se razvije lepa saradnja. Iskoristite ih pametno i završite sve projekte na vreme. Zapnite sada kako biste kasnije mogli da odete na zasluženi odmor.

 

 

makonda-tracker