astro kaže

Najtačniji NOVČANI horoskop za mesec JUL: Lavovima stiže dodatna zarada, a Vage ne smeju da propuste dobre šanse

0

Neki znakovi će morati da dobro razmisle u narednom periodu o svojim koracima u karijeri. 

Novac, Pare
foto: Shutterstock/Irina Shatilova

Lav

Retrogradni Neptun na vas ima slab uticaj, tako da ćete već početkom meseca moći da se dobro pokažete u poslu. To će biti razlog za malu novčanu nagradu ili unapređenje. Krajem meseca možete razmišljati o dodatnim načinima zarade, o novim hobijima i načinu na koji od njih možete da profitirate.

 

Devica

Da bi vaši nadređeni primetili vaš trud i zalaganje, potrudite se da radite marljivo i predano, završavajte poslove na vreme, a ako treba, bez pogovora ostanite duže. Vaša posvećenost neće ostati nezapažena, velike su šanse da dobijete unapređenje. U narednom periodu slobodno možete trošiti novac kako biste poboljšali kvalitet svog života.

 

 

Vaga

U julu što pre treba da se oslobodite dugova: platite zaostale račune, otplatite kredite, vratite novac koji ste pozajmili. Vreme koje dolazi obećava vam pozitivne finansijske promene, tačnije povećanje prihoda. Astrolozi vam savetuju da u to ime razmislite o promeni posla. Nemojte da propustite dobre šanse samo zato što se plašite nepoznatog.


Škorpija

Tokom ovog perioda, Škorpije će najverovatnije morati da donesu mnoge važne odluke. Sredinom meseca dobićete nove obaveze na poslu, tačnije da preuzmete deo poslova koji je obavljao kolega. Međutim, i iz takve situacije moći ćete da izvučete finansijsku korist. Važno je da nadređenima dokažete da ste pouzdani i neophodni.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker