astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA narednih 6 meseci: Jedni će možda raskinuti, dok će se drugi NEVEROVATNO zaljubiti

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za naredni period...

Ljubavni par, Ljubav, Horoskop, Ljubavni horoskop
foto: Shutterstock

 

LAV

 

Dobro vreme za nova poznanstva je kraj juna i početak jula. Međutim, Lavovi treba da uzmu u obzir da veza koja je počela krajem juna - početkom jula, verovatno neće biti dugoročna i ozbiljna. Avgust i septembar su povoljni za brak. Od oktobra do decembra, predstavnici vatrenog elementa imaju harmonično vreme za ljubavni život.

 

DEVICA

 

Letnji meseci i početak jeseni pružiće puno romantičnih trenutaka i novih poznanstava. Kraj jula-početak avgusta je najsjajniji i najupečatljiviji period kada će predstavnici znaka biti u stanju ljubavi. Krajem novembra ili početkom decembra mogu nastati mali sukobi u odnosima. Međutim, svi ovi problemi će prestati da budu aktuelni do nove godine.

 

 

VAGA

 

Nova poznanstva su moguća u julu, ali je malo verovatno da će dovesti do ozbiljne veze, rastanak je moguć već sredinom meseca. Krajem avgusta - početkom septembra, mnogi predstavnici znaka će odnose prebaciti na ozbiljniji nivo razvoja. U oktobru su mogući nove romanse, Vage će biti popularne kod suprotnog pola. U preostalim mesecima predstavnike znaka očekuje harmoničan i nekonfliktan period.

 

ŠKORPIJA

 

U julu i avgustu očekuju vas nova poznanstva, kada će emocije i osećanja preplaviti Škorpije. Male poteškoće u partnerstvu, kao i rastanak mogući su u junu i septembru. Međutim, od sredine prvog meseca jeseni odnosi će postati harmoničniji i stabilniji, imaćete mnogo nežnih osećanja i međusobnog razumevanja. Novembar takođe biti težak mesec: mogući su sukobi na osnovu želje da se oslobodite ograničenja voljene osobe.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker