zvezde kažu

Mesečni horoskop za JUN: Vodolije očekuje ODLAZAK U INOSTRANSTVO, dok Rakovima sledi ODLIČAN period za ljubav

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

LAV

 

Posao

 

Teško vam pada odrađivanje, ali ne može sve da se radi s entuzijazmom, jer postoje neke stvari koje obavljamo po dužnosti. Emotivniji ste nego inače, reagujete na svaku sitnicu, što se odražava na psihu. Budite praktičniji i štedljiviji kad su osećanja u pitanju. Štednja, štednja i samo štednja. To ne važi samo za novac, već i druge, mnogo važnije stvari. Potrudite se da ne otvorite previše i da svoje uspehe ne iznosite osobama koje bi mogle da vam naprave problem u odsutnom trenutku. Budite realni. Platite sva zaostala dugovanja. Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima.
 

Ljubav

 

Postali ste zavisni od partnera. U vaš život je uneo mnogo nežnosti i promenio sistem vrednosti. Teško možete odoleti navali šarma s njegove strane. Slobodnim Vodolijama prija prisustvo osobe u znaku Bika, ali ne zaboravite da je sve to prividno. Oni koji su u vezi mogu očekivati dosta emocija danas. Nastupajući period interesantan i nepredvidiv. Voljena osoba ima različite prigovore na vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju opomenu. Slobodni pripadnici znaka moraju se više aktivirati na emotivnom planu. Pripazite se da pogrešnom procenom ne ostanete i bez vrapca u ruci, i bez goluba na grani. Bićete na velikim mukama, jer je moguće da se pojave dva šanse za novu emotivnu vezu.

 

Zdravlje

 

Slabe tačke osoba rođenih u znaku Lava su srce i kičma. Čuvajte se ishitrenih reakcija kojima ste skloni.

 

DEVICA

 

Posao

 

Spremite se da zasučete rukave jer vas tokom narednih dana očekuje naporan rad. Imaćete uspeha u svim poslovima, posebno u trgovini. Zbog čega ste toliko tvrdoglavi? Da li se isplati toliko nerviranje i šta dobijate time? Naoružajte se strpljenjem koje će vam ovih dana i te kako biti potrebno. Većina poslova odvijaće se sporije nego što ste očekivali. Ukoliko neko ima primedbu na vaš način rada ili ponašanje, prihvatite dobronamernu kritiku. Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju, u vama podstiče novu sumnju i zato ne želite glasno da pričate o svojim poslovnim ili privatnim planovima.

 

Ljubav

 

Nastupila je nesigurnost. Ljubomorni ste i posesivni u odnosu na voljenu osobu, jer strepite za opstanak veze. Upotrebite svoje zavodničke sposobnosti i šarm kako biste skrenuli pažnju osobi koja vam se dopada. Jedna osoba sa polja posla odavno pokazuje znake zainteresovanosti, ali vi kao da ništa ne vidite i ne čujete. Probudite se! Delujete zabrinuto i prati vas ljubavni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja. Mnoge dileme vas opsedaju, a rešenja ni na pomolu. Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili nemoć da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja.

 

Zdravlje

 

Ovih dana mogući su bezazleni problemi sa kožom i kostobolja. Razmišljajte o klimatskom oporavku.

VAGA

 

Posao

 

Kreativniji ste nego inače, pa će i rezultati biti zapaženi. Ipak, pazite da se ne pogubite u maštanjima i planovima bez pokrića. Kako vam nedostaje smisao za praktično, ovaj nedostatak možete samo da kompenzujete bavljenjem umetnošću. U protivnom, pogrešni potezi su gotovo izvesni. Ne dozvolite da vam pažnju odvlače detalji, jer ćete izgubiti kompas. Ne dopadaju vam se nečije ideje, tako da pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama koje istovremeno ulepšavaju vaše raspoloženje i obogaćuju vaše životno iskustvo.

 

Ljubav

 

Emotivni ste i senzualni, ali je pitanje koliko ste praktični. Suviše idealizujete partnera, posebno ukoliko je Vodolija ili Riba. Odnos sa porodicom postaje zategnut i prilično naporan. Podršku ili dobar savet možete dobiti od osobe suprotnog pola. Iskoristite je. Iako mislite da uvek možete pronaći izlaz iz svake sitaucije, bolje je da se oslonite na savet nekoga ko vam dobro misli. Nemojte donositi ishitreno odluke, jer postoji šansa da pogrešite. Potrudite se da obradujete voljenu osobu na neobičan način. Pokažite da imate izuzetne manire u odgovarajućoj situaciji. Pratite svoja osećanja i možete ostvariti ono što vam toliko nedostaje. Važno je da krenete u susret dešavanjima.

 

Zdravlje

 

Problemi sa srcem i nervima. Koliko god se trudili da ih eliminišete, teško će vam to poći za rukom.

 

ŠKORPIJA

 

Posao

 

Mukotrpan rad, a izlaz gotovo da se ne nazire. Osećanje je krajnje subjektivno, a u takvim situacijama najčešće ste neurotični. Nestrpljivo iščekujete odgovore na nekoliko egzistencijalnih pitanja, ali nikako do njih da dođete. Kako posavetovati usijanu glavu poput vaše? Kada nastupe problemi, totalno izgubite razum i ne slušate nikoga osim sebe. Delujete vešto u u poslovnim dogovorima, ali ni vaši saradnici nisu naivni.Dosadila vam je trenutna situacija, a niste sigurni kako da je rešite. Porazgovarajte sa nekim o tome, možete čuti dobar savet. Naravno, u pitanju mora biti neko od poverenja i pun životnog iskustva.

 

Ljubav

 

Raščišćavanja sa jednim Lavom mogu biti vrlo neprijatna. Evidentan je verbalni nesporazum, tako da imate osećaj da vas on definitivno ne razume. Osobe koje su u dužoj vezi ili braku nema razloga da kritikujete blisku osobu. Bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje kao i propuste koje ste učinili. Povucite ručnu kočnicu kako ne bi doveli sebe u bezizlaznu situaciju. Očekuje vas emotivno zadovoljstvo koje će vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu i ne razmišljajte o problemima. Samoća vam užasno smeta. Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud ili karakter. Opustite se.

 

Zdravlje

 

Problemi sa grlom i glasnim žicama. Cigaretama morate reći "zbogom", a o hladnom i gaziranom piću i da ne govorimo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker