zvezde kažu

PRECIZNI MESEČNI HOROSKOP: Proverite šta vas znak čeka ovog novembra

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

Posao: Tranzit planeta tokom novembra Vama donosi veliku energiju, odlučnost, želju za uspehom, ovaj mesec vam je izrazito naklonjen. Sada je pravo vreme da svoje ideje i zamisli sprovedete u delo. Dobar je period za nove početke, ali isto tako i za veće poduhvate na planu već postojećeg posla. Maštajte, pravite velike planove- jer lako mogu da se ostvare. Osećaj sreće i lakoće pratiće vas tokom ovog meseca, ostavljaćete snazan utisak na sve sa kojima sarađujete. Za nezaposlene Lavove je jako povoljan period za pronalaženje posla. Lako moze da se desi da iskrsnu čak i dve poslovne prilike. Ona koja u vama budi lepši osećaj- polet, radost, ushićenje… tu priliku nemojte da propustite.

Ljubav: Polje ljubavi je pod jako lepim uticajima tokom meseca. Oni koji su slobodni uskoro to neće biti- poznanstvo sa mlađom osobom, vedrog duha, talentovanom, a i jako privlačnom pokrenuće u Vama leptiriće u stomaku. Mnogi će se zaljubiti, mnogi će ući u emotivne veze. Oni koji su zauzeti imaju već izvesno vreme jak uticaj planeta, taj uticaj unosi nestabilnost u bračne veze ili duže veze. Sada je jako važno ostvariti iskren, prijateljski odnos sa partnerom i pojačati stepen tolerancije. Različitosti će se naći u sukobu, sukob mišljenja, sukob očekivanja, nesporazumi….sve će to biti naglašeno tokom ovog meseca.

Zdravlje: Proverite pritisak.

 

DEVICA

Posao: Tranziti planeta kroz zemljanoe znake unose stabilnost u vaše polje karijere. Uticaji su povoljni za povećanje posla, nove poslove, širenje posla. Ipak, uticaj traznita moze Vam tu i tamo praviti pometnju, mnoge stvari nećete moći baš drzati pod kontrolom, pa će vam to unositi nemir i zbrkanost u mislima. Bolje je da sve veće odluke ipak ostavite za neki drugi put, ali ako smtrate da nema čekanja, savet je da jos jednom sve proverite, ali i da se konsultujete još sa nekim, tako ćete moći lakše uvideti da li vam je nešto promaklo.

Ljubav: Ovog meseca planete doneće Vam jako lepa dešavanja na polju ljubavi I partnerskih odnosa. Oni koji su sami upoznace privlačnu osobu koja će probuditi uspavane emocije. Mogućnost ljubavi na kraćem putu je izražena, ili poznanstvo sa osobom koja zivi negde dalje od vas, u susednom mestu, susednom gradu… Oni koju su zauzeti takođe će imati skladan odnos sa svojim partnerima. Mnogi će se odlučiti za početak zajedničkog zivota, a mnogi od vas će biti u planovima proširenja porodice.

Zdravlje: Pad imuniteta doneće osetljivost na prehlade, bićete podlozniji virusnim infekcijama, pa razmislite o prevenciji.

 

 

VAGA

Posao: Polje posla će biti pod izazovnim aspektima tokom meseca. Nailazićete na prepreke- u saradnji, sa dogovorima, kao i sa rokovima. Izbegavajte sukobe na poslu jer mozete sebi time više nauditi nego postići pozitivno rešenje. Polje posla moze doći u preispitivanje. Mnogi od vas će shvatiti da nisu na pravom mestu, pa će na dublji način početi da razmisljaju kako sebe vide u poslovnoj budućnosti. Povoljan je period za obrazovanje, kurseve, sticanje novih znanja i veština. Oni koji su nezaposleni na malo teži način će doci do željenog posla, pa se morate naoružati strplenjem jer ćete za bolji posao još morati da čekate.

Ljubav: Jaki aspekti planeta komplikovaće vas emotivni život prve polovine meseca. Lako moze doći do konflikta sa voljenom osobom, kao i do nezadovoljstva ili sumnje u ljubav. Druga polovina meseca je povoljnija za ljubavne odnose. Oni koji su slobodni imaju jake uticaje za pojavu važne osobe, osobu ćete upoznati na neki nacin preko prijatelja ili druženja. Oni koji su u braku trebaju biti strpljivi i tolerantni, neće biti sve potaman a ovi uticaji mogu dovesti do svađa i nesporazuma, pa pripazite.

Zdravlje: Osetljiviji će biti mokraćni putevi, bubrezi i bešika, pa povedite računa.

 

ŠKORPIJA

Posao: Polje posla ovog meseca Vam može doneti veći uspeh, imate jako podržavajuće aspekte. Sada je prilika povoljna za napredak na poslu, ukoliko to imate u planu ovaj mesec Vam to moze doneti, samo je potrebno da imate više inicijative. Aspekt planeta donosi povoljne prilike kao i naklonost kolega i nadređenih. Oni koji su u privatnom biznisu imaju povoljne uticaje za napredak, širenje posla, mozete ostvariti jako dobru saradnju sa poslovnim partnerima. Imate uticaje koji Vam mogu doneti i neke nove poslovne prilike, jako su povoljni uticaji i da nešto menjate, unapredite, kao i za udruživanje sa drugima.

Ljubav: Tranzit planeta aktivira vaše polje ljubavi i partnerskih odnosa. Izuzetan period za sve Škorpije, i za one koje su zauzete ali i za one koje su slobodne. Ovaj uticaj podiže ljubavnu energiju, pa sada lako mozete da ostavite snažan utisak na suprotni pol, naročito ako ste slobodni. Savet je da se što više krećete, družite, izlazite, jer najpre na nekom javnom mestu mozete upoznati interesantnu osobu za vas. Naglasak će biti najviše na strastima, privlačnosti, i ova energija će vam prodrmati ljubavni zivot iz korena. Za one koji su u bračnim vodama takođe je jako povoljan period da ostvarite lep odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće su glavobolje kao i bolovi u vratu i rukama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker