astro

Mesečni horoskop za AVGUST: Bikovima se sprema PRILIV NOVCA, Škorpije NEODOLJIVE suprotnom polu

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao: Polje posla je pod jakim uticajima planeta koje donose promene. Ovi uticaji Vama mogu doneti novi posao, promenu posla, kao i promenu na samom poslu koji trenutno radite. Dosta nervoze i tenzije pratiće Vas do kraja meseca, što može doneti netrpeljivost sa kolegama, nadređenima...pa pripazite. Oni koji su nezaposleni ovog meseca će imati dosta sreće i povoljnih poslovnih prilika, savet je da se maksimalno angažujete kako biste ove uticaje iskoristili.

 

Ljubav: Za Ovnove povoljan mesec za ljubav. Planete obećavaju lepu saradnju muškog i zenskog principa, u harmoničnim su aspektima, pa donose usklađenost. Strasti će biti naglašene, ljubavna čarolija se stvara, očekujte mnogo lepih trenutaka sa voljenom osobom. Oni koji su u dužim vezama kao i brakovima, imaće jako lep period sa voljenom osobom. Slobodni Ovnovi će tokom meseca imati puno uspeha sa suprotnim polom, vaša energija i samouverenost neće ostati nezapažena.

 

Zdravlje: Osetljiva tačka su kosti, kolena i glava. Više se odmarajte.

 

BIK

 

Posao: Polje posla je povoljno postavljeno i može doneti dosta uspeha, kroz neku promenu koja je moguća krajem meseca. Imaćete dobru saradnju sa kolegama i nadređenima, a takođe očekujte i porast finansija, naročito krajem meseca. Za nezaposlene Bikove nije baš povoljan period da nađu adekvatan posao, najbolje je da se strpite još neko vreme. Onima koji su u privatnom biznisu posao je stabilno postavljen, naročito ukoliko posao ima veze sa hranom ili nekretninama.

 

Ljubav: Vladarka vašeg znaka Venera, donosi vam pojačanu potrebu za kontaktom i komunikacijom sa partnerom. Oni koji su slobodni najpre će sresti zanimljivu osobu preko društvenih mreza ili preko prijatelja. Ovaj uticaj donosi dosta flerta, komunikacije, ali isto tako i sklonost paralelnim vezama. Lako se mogu pojaviti dve osobe koje će vam jednako biti interesantne. Za one Bikove koji su u dužim vezama, a naročito u braku, uticaj planeta otežava komunikaciju sa partnerom i unosi nervozu u vaš partnerski odnos, savet je da budete maksimalno tolerantni.

 

Zdravlje: Slaba tačka - nervoza, ali i mogući problemi sa varenjem i kožom. Povedite računa o ishrani jer je moguće da nabacite veoma lako koji kilogram više.

 

 

BLIZANCI

 

Posao: Osetljiv uticaj aspekata na Vaš znak može doneti i probleme na poslu. Mogući su nesporazumi sa kolegama ali i sa nadređenima, pa pripazite. Ipak, ovaj uticaj je prolaznog karaktera, tako da ćete naći na kraju uspešno rešenje. Za one koji su nezaposleni sada lako mogu naći neki posao, i to baš preko interneta. Ako ste zainteresovani za tako nešto, ovaj mesec je povoljan za nove početke. Onima koji se bave privatnim poslom, moguć je manji zastoj, pa pripazite u ovom periodu naročito na finansije, mogući su neplanirani troškovi.

 

Ljubav: Trenutni tranziti doneće vam privlačnost, lakoću u komunikaciji, povećan smisao za humor, tako da ćete veoma biti zanimljivi suprotnom polu. Oni Blizanci koji su slobodni sada lako mogu naći emotivnog partnera/ partnerku jer ovaj uticaj to obećava. Oni koji su u dužim vezama mogu osetiti neku monotoniju, a mnogi ce ući u flert ili čak i avanturu sa osobom koju poznaju na neki način kroz posao, ili neke poslovne prilike. Za one koji su u braku nije situacija bas najbolja. Partner će biti naporan, zahtevan, a vi ćete želeti samo da se sklonite i pobegnete od problema, jer niste spremni ni za promene niti za neke ozbiljne razgovore.

 

Zdravlje: Rasejanost, napetost i nervoza pratiće Vas skoro celog meseca. Najbolje da se što više odmarate, a dobar san bi mogao dosta da pomogne. Nađite neki hobi koji će vam zaokupiti pažnju, to će Vas relaksirati i odvojiti od preteranog razmiljanja kojem ste skloni.

 

RAK

 

Posao: Polje posla nosi jako lep uticaj Sunca u znaku Lava i donosi uspešnost kao i mogućnost napredovanja. Imaćete podršku nadređenih u svakom smislu, a vaše zalaganje i odanost biće nagrađeni. Onim Rakovima koji su na većoj poziciji jako je povoljan period u kojem ćete imati podršku kolega i dobre dogovore za dalje poslovanje. Rakovi koji su u privatnom biznisu takođe su pod jakom zaštitom planeta tokom ovog meseca. Imaćete nove lepe ideje kao i mogućnost za njihovu realizaciju.

 

Ljubav: Pratiće vas osetljivost tokom celog meseca kao i veća potreba za bliskošću sa partnerom. Moguće da će to na neki način i smetati vašem partneru koji će misliti da ste postali posesivni. Jako je važno da tokom ovog meseca budete tolerantniji u svakom pogledu. Oni koji su u braku imaće nesuglasice u partnerskom odnosu, pa pripazite. Sada je jako povoljan period za one Rakove koji su slobodni. Poznanstvo sa mlađom osobom neće vas ostaviti ravnodusnim, tako da je veoma moguć ulazak u emotivnu vezu, naročito druge polovine meseca.

 

Zdravlje: Slaba tačka tokom ovog meseca su grlo i sinusi, razmislite o nekoj kombinaciji vitamina koji podizu imunitet.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker