astro

Mesečni horoskop za AVGUST: Bikovima se sprema PRILIV NOVCA, Škorpije NEODOLJIVE suprotnom polu

0

Saznajte šta vam zvezde spremaju za mesec pred nama

par, ljubav, ljubavni par, horoskop, proleće, flert, zaljubljeni par
foto: Shutterstock

LAV

 

Posao: Tokom celog meseca bićete zauzeti poslom i novim poslovnim strategijama. Ovaj mesec donosi mnoštvo lepih ideja koji Vam posao mogu podici na veći nivo. Mnogi od Vas će razmišljati i o promeni posla, a mnogi će zeleti da se okušaju u privatnim vodama. Ipak, bolji dani tek dolaze, pa sačekajte. Za Lavove koji su nezaposleni i traze posao, ovaj mesec moze doneti povoljne vesti kao i ozbiljne dogovore. Imaćete podršku od osobe koja će imati uticaj da Vam pomogne.

 

Ljubav: Polje ljubavi je pod uticajem koji moze doneti dosta nervoze kao i nesuglasice u partnerskom odnosu. Partner će biti dosta zahtevan, pronalaziti greške i kritikovati Vas, što će vama dosta teško padati, imaćete potrebu i da se odvojite od partnera na neko vreme. U ovom periodu mnogi od Vas mogu doći u situaciju da prekinu vezu, dosta nagomilane energije koja će remetiti vas partnerski odnos, pa pripazite. Slobodnim Lavovima smeši se ljubav sa osobom koju upoznaju preko prijatelja ili društvenih mreza. Povoljna postavka planeta donosi mogućnost da vam se svidi osoba koja je kvalitetna i koja moze postati kanditat za ozbiljniju priču.

 

Zdravlje: Slaba tačka ovog meseca mogu biti noge i kolena. Više šetajte a preporučljivo je da radite vezbe istezanja.

 

DEVICA

 

Posao: Uticaj planeta donosi povoljnosti na poslu, dobar odnos sa saradnicima, dobitke, mogućnost napredovanja. Posao će biti naklonjen tokom celog meseca, imaćete osećaj da ste sve uradili kako treba, a to će vam dati zadovoljstvo i unutrašnji mir. Tokom meseca tranziti vam daju mogućnost da dobijete neke nove poslovne ideje, a u tome ćete imati podršku i pomoć mlađe osobe kao i uspešnu saradnju. Za nezaposlene Device nije baš najbolji period za pronalaženje posla, neki dogovori će se odlagati, sve nekako visi u vazduhu, vrlo je moguće da ćete ceo mesec provesti čekajući da se nešto konkretnije desi.

 

Ljubav: Ovaj mesec je jako povoljan za Device koje su u tajnim vezama, ili nekim tajnim kontaktima. Imaćete prilike da pobegnete od stvarnosti i da napunite baterije kroz susrete sa voljenom osobom, ali neko blago nepoverenje i sumnjičavost će vas pratiti tokom celog meseca. Obratite pažnju na komunikaciju, jer lako može doći do nerazumevanja i pogrešnog tumačenja istine. Za one koji su u bračnim vodama može se reći da nastupa period kada ćete i vi ali i vaš partner imati potrebu da se osamite, u najekstremnijim slučajevima moze doći do udaljavanja ili monotonije u vezi.

 

Zdravlje: Slaba tačka su želudac kao i sistem za varenje. Obratite pažnju na ishranu i unosite u organizam što više tečnosti.

 

 

VAGA

 

Posao: Tokom ovog meseca ćete dosta razmišljati o poslu, ali i poslovnoj budućnosti. Imaćete potrebu da stvorite širu sliku svega što vas interesuje, da napravite dobru strategiju, kao i jasan plan kako ćete korak po korak moći da realizujete ono što želite, a na taj način i da se još više približite svom cilju. Povoljan je period za učenje, sve vrste edukacije, polaganje ispita i spremanje istih. One Vage koje se bave pisanjem, podučavanjem, medijima ili izdavaštvom, imaće dosta uspeha u svom poslu.

 

Ljubav: Povoljan aspekt planeta doneće stabilnost u emotivnim odnosima. Povoljan je period da se bivše ljubavi vrate i da postanu opet deo vaše sadašnjosti. Za mlađe Vage jako interesantan period u ljubavi, planete donose dosta flerta, udvaranja, kao i mogućnost ostvarenja emotivne veze zbog jakog uticaja tranzita. Za one koji su u dužim vezama ili braku, takođe dolazi harmoničan period sa voljenom osobom. Sada ćete moći da lagano razrešite neke nedoumice iz prethodnog perioda i da učvrstite i osvežite vaš odnos sa voljenom osobom.

 

Zdravlje: Odlično!

 

ŠKORPIJA

 

Posao: Povoljni aspekti planeta doneće vam neke nove ideje vezane za posao kao i jasnu viziju kako da ih ostvarite. Mnogi od Vas će se odvažiti da promene posao, a mnogi će pokušati da se oprobaju u sasvim novim poslovnim sferama. Ovaj uticaj će u vama probuditi jaku želju da kroz posao napredujete, da se popnete na jedan stepenik više, pa makar to i značilo da ćete morati da rizikujete. Za one koji su nezaposleni jako povoljan period da preko prijatelja nađete posao, naročito ako je taj posao povezan sa tehnikom, elektrotehnikom, IT,kompjuterima…

 

Ljubav: Povoljan uticaj planeta doneće vam jaku privlačnost i uspeh kod suprotnog pola. Partner će vas pratiti u svemu, imaćete usklađenost u željama i namerama. Za one koji su u bračnim vodama takođe je povoljan period. Imaćete vise vremena da se posvetite partnerskom odnosu i ponovo probudite vatru u ljubavnom odnosu koja je već neko vreme nedostajala. Za slobodne Škorpije jako povoljan period da se približite I ostvarite kontakt sa osobom koja Vam se već neko vreme dopada. Imajte inicijativu.

 

Zdravlje: Slaba tacka mokraćni putevi i bešika.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker