zvezde predviđaju

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Detaljna astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje

0

Proverite šta vas čeka u vrelom i turbulentnom julu...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Posao: Trenutni položaj planeta čini vas da se osećate kao svoj na svome, snažni, direktni i spremni na akcije. Ta energija vama odgovara i moze se reći da je naredni period povoljan za sve Ovnove, naročito one koji su rođeni u prvoj dekadi meseca. Povoljni aspekti donose lepu kontrolu toj energiji kao i laganu usmerenost ka cilju, bez nekog skretanja niti većih prepreka. Imaćete uspeh u poslovnim poduhvatima, naročito ako ste rešili da započnete nešto sasvim novo. Oni koji su nezaposleni ovog meseca mogu jako lako doći do kvalitetnog posla I biti veoma zadovoljni.

Ljubav: Aspekti na nebu donose jako lepu energiju za ljubav. Vrlo lako moze da vam se vrati neka osoba iz prošlosti, ili da se prekinuta veza nastavi… U svakom slucaju ovaj mesec vam je naklonjen za ljubavna dešavanja. Slobodni Ovnovi mogu upoznati mlađu osobu, obrazovanu i komunikativnu preko prijatelja ili društvenih mreza, ili nekih poslovnih prilika. Za one Ovnove koji su u braku ili dužim vezama takođe povoljan period, naročito ako negde odputujete sa voljenom osobom…

Zdravlje: Vreme je za detoksikaciju organizma, unosite više tečnosti u organizam.

 

BIK

Posao: Finansije će biti naklonjene ovog meseca, planete u polju novca donose dobitke, poklone, laku zaradu, naročito ako se bavite medijima, izdavaštvom, novinarskim poslom, pisanjem…. Isto tako novac dolazi preko žena I ljubavi. Polje posla je pod uticajima retrogradnih planeta sto donosi neko odugovlačenje, čekanje, ali i mogućnost vraćanja na nešto staro, ili na obnovu saranje sa bivšim klijentima, kolegama. Oni koji traže posao sada će imati uspeha u poslovima koji su povezani sa ekonomijom, bankarstvom, finansijama.

Ljubav: Jako je povoljan period da se bivše ljubavi vrate u vaš zivot, ili da se obnovi kontakt sa osobom iz prošlosti. Za one koji su zauzeti ide dinamičniji period, mogućnost odlaska na kraći put sa voljenom osobom je izvesna. Partner moze biti malo nestrpljiviji, imati inicijativu, pa to mozete doživeti i kao neku vrstu pritiska ili forsiranja, što u vama može stvoriti i određene otpore, ali uspećete da pronadjete rešenje koje će oboma odgovarati. Za sloboodne Bikove povoljan je period za nova poznanstva, kao i za ulazak u strastvenu vezu sa nešto madjom osobom.

Zdravlje: Odlično!

 

TAJNA LEŽI U DATUMU VAŠEG ROĐENJA: Saznajte šta ste bili u prošlom životu

 

BLIZANCI

Posao: Imaćete izrazenu intuiciju i osećaj za posao u narednom periodu. Položaj planeta doneće vam nove kreativne ideje, kao i mogućnost da brzo odreagujete i stvorite mogućnost i povoljne prilike da te ideje realizujete. Poslovi povezani sa tehnikom, kompjuterima, novim tehnologijama… biće vam naročito nakolnjeni ovog meseca. Za one koji su u privatnom biznisu povoljan je period da na brzi način dođete do zarade i da napredujete. Ukoliko razmišljate o kupovini ili prodaji nekretnine, ovaj mesec vam je naročito naklonjen.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, za vas je pravo vreme za ljubav. Osoba sa posla vam se udavara ali je još odnos na neki način nedefinisan. U pitanju je ili mlađa osoba, ili osoba koja je mladolika, ali jako komunikativna, pametna, duhovita. Mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom koju srećete preko poslovnih prilika je izvesna. Oni koji su u braku imaju jak uticaj planeta koji može da stvori neku sumnju ili nepoverenje u partnerskim odnosima. Nije sada vreme za ozbiljne razgovore, mogli biste da završite u ćorsokaku, i da ništa pametno ne uradite, sačekajte bolju priliku.

Zdravlje: Osetljiviji su disajni putevi, sklonost prehladama i upalama. Više se odmarajte, šetajte, bavite se sportom!

 

RAK

Posao: Povoljni astro aspekti otvaraju vam jedan povoljan period da napravite veće promene na polju posla i da nešto proširite, unapredite. Naročito je povoljno za one koji se bave privatnim poslom, imaćete podršku rodbine kao i bliskih prijatelja. Saradnja sa ženama može biti naročito povoljna za vaše poslovanje. Ukoliko se bavite poslovima koji su povezani sa javnošću, ovog meseca možete postići dobre rezultate. Za nezaposlene Rakove nije baš povoljan period za posao. Obećanja postoje kao i prilike ali se jos nešto odugovlači, pa budite strpljivi.

Ljubav: Polje ljubavi će biti pod uticajem tranzita i dosta energičan period za sve Rakove. Ukoliko ste slobodni očekujte strastvenu avanturu sa jednim Ovnom ili Škorpijom, u pitanju je mlađa, energična osoba, koja je prodorna i ima inicijativu, vi ne trebate ništa da radite, samo da se prepustite… Za one koji su u braku ili dužim vezama sledi period zatišja. Voljena osoba će biti dosta usmerena na posao i obaveze, pa ćete se osetiti usamljenim, zapostavljenim. Ipak, sve je to prolaznog karaktera, pa imajte razumevanja.

Zdravlje: Slaba tačka bešika i mokraćni putevi, lekoviti čajevi bi dosta pomogli!

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker