astro

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN: Evo koji znak čeka nova ljubav i erupcija sreće

0

Saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje u junu na polju posla, ljubavi i zdravlja!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ovo je idealno vreme da razmislite o sebi, ali i o svojim postupcima prema drugima. Neke izgovorene reči treba povući, u nekim odnosima treba zatražiti oproštaj i oprostiti, a sebe dublje i bolje razumeti. Prati vas vatrena energija, pa je moguće obnavljanje strasti u ljubavi. Na poslu ste impulsivni, moguće je da ćete se sve više baviti rešavanjem greški iz prošlosti. Oslobodite se stresa.

 

JARAC

 

Saturn u junu ostvaruje najpovoljniji aspekt sa Uranom, pa Jarčeve u ovom mesecu očekuje prva magija. Na poslu se koncentrišite na važne stvari i ne plašite se promena. U ljubavi je pravi trenutak da ponovo krenete napred i otvorite svoje srce. Više boravite u prirodi.

 

 

VODOLIJA

 

Očekuje vas jedan od najpovoljnijih ciklusa u ovoj godini - posbno ako ste rođeni u poslednjim danima januara. Pozitivan aspekt Sunca sa Neptunom, Plutonom i Jupiterom deluje kao kosmički obrazac koji vas podstiče da stvarate blistavu budućnost. Sada imate jaku moć da ostvarite svoje namere. Osnažite svoje snove, preuzmite konkretne skvcije i napravite precizan plan. Ono što želite kuca na vrata vašeg života.

 

RIBE

 

Osećate se prizmenije i udobnije u svojoj koži. Jun vam donosi više samopouzdanja, ali i realniji stav prema životu.Vi ste znak koji često sanja, ali sada ćete se lakše spustiti na zemlju i uraditi nešto što ste odavno planirali. U ljuabvi ostajete romantični i dosledni svojoj nežnoj i emotivnoj prirodi. Sedite na zemlju, hodajte bosi, zagrlite drvo - povežite se sa energijom prirode.

 

 

makonda-tracker