astro

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN: Evo koji znak čeka nova ljubav i erupcija sreće

0

Saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje u junu na polju posla, ljubavi i zdravlja!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Unapredite svoje ideje i stav preduzimajući inicijativu Posvetite se svojim ambicijama, ali pazite da ne budete previše egocentrični. Imate želju za novom ljubavi i privlačite ljude ka sebi. Sjajna harizma vam pomaže. Na polju zdravlja važno je da promenite način ishrane. Počnite da vežbate jogu i obratite pažnju na prvu ili Marsovu čakru.

 

BIK

 

Osvežavajuća energija juna i vladavina Blizanaca donosi povoljan period za BIkove. Bićete spremni da se povežete sa svojom dušom i emotivnim statusom. U ljubavi vas očekuju bolji dani. Opustite se, idite na odmor i uživajte u lepim danima. Bikove koji su u vezi očekuje obnavljanje bliskosti.

 

 

 

BLIZANCI

 

Jun je vaš mesec. Sunce je u vašem znaku, pa vas očekuje najmoćnije i najefektnije doba u 2021. godini, a Jupiter, Merkur, Venera i Pluton takođe utiču na vaš razvoj u pozitivnom smislu. Imate jasnoću percepcije, razmišljanje i komunikacije. Možete se uspešno baviti izazazovima na poslu i savladati ih. Iskoristite svoj bistar um za nove ideje. Uključite više biljnih namirnica u ishranu.

 

RAK

 

Letnja kratkodnevnica donosi vam nove promene i trenutke za pamćenje, dragi Rakovi. Sunčeva energija meša se sa Marsom i Uranom u Ribama i donosi vam obnovljenu emocionalnu i psihičku energiju. Ovo je vrlo plodan period za dobre promene. Ako želite da započnete zajednički život sa partnerom, planirate nove korake u ljubavi ili želite da zasnujete porodicu, očekuju vas povoljni dani. Odvojite više vremena za sebe.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Morate umiriti svoj ego kako biste pronašli mir. Neke stvari su okončane, ali nemojte gledati u zatvorena vrata, već otvorite portal svog života da se nešto novo rodi i donese vam sreću. Transformišite se i prevaziđite prepreke. Oslobodite se onoga što nam više ne služi, osvetlite svoju dušu. U ljubavi imante više optimizma, a u poslu vam snagu donosi poboljšano samopouzdanje.

 

DEVICA

 

Saturn čini povoljan aspekt sa Suncem i podstiče vas da napravite nešto veliko, naročito ako ste Devica koja je rođena krajem avgusta. Postavljate temelje za čvrstu budućnost - na polju karijere radite disciplinovano i strpljivo. Prihvatite i najzahtevnije projekte jer će vam sve ići od ruke. Nemojte zanemariti ljubav zbog poslovnog života. Planete imaju povoljan uticaj na zdravlje, ali poboljšajte svoju ishranu.

 

 

VAGA

 

Lepota, privlačnost i ljubav, sve ovo povezujemo sa Venerom, vašom vladajućom planetu,a u junu će vam baš ona doneti prijatan preokret. Probudićete svoju nežnu, senzualnu i romantičnu prirodu,a svaka veza koju započnete u junu može biti vrlo uspešna. Na poslu ćete biti malo zaneseni i sanjarski nastrojeni. Više se posvetite vežbanju.

 

ŠKORPIJA

 

Intuicija vam nešto važno šapuće, osluškujte njen glas - neka vas probudi iz dubokog sna. Može vam pomoći da donesete važne odluke, kako u ljubavi, tako i na poslu. Jedina tajan uspeha jeste da budete sjedinjeni sa svojom pravom prirodom i da ne skrivate odraz svoje divne duše. Razgovarajte sa bliskim ljudima o stvarima koje vas muče.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ovo je idealno vreme da razmislite o sebi, ali i o svojim postupcima prema drugima. Neke izgovorene reči treba povući, u nekim odnosima treba zatražiti oproštaj i oprostiti, a sebe dublje i bolje razumeti. Prati vas vatrena energija, pa je moguće obnavljanje strasti u ljubavi. Na poslu ste impulsivni, moguće je da ćete se sve više baviti rešavanjem greški iz prošlosti. Oslobodite se stresa.

 

JARAC

 

Saturn u junu ostvaruje najpovoljniji aspekt sa Uranom, pa Jarčeve u ovom mesecu očekuje prva magija. Na poslu se koncentrišite na važne stvari i ne plašite se promena. U ljubavi je pravi trenutak da ponovo krenete napred i otvorite svoje srce. Više boravite u prirodi.

 

 

VODOLIJA

 

Očekuje vas jedan od najpovoljnijih ciklusa u ovoj godini - posbno ako ste rođeni u poslednjim danima januara. Pozitivan aspekt Sunca sa Neptunom, Plutonom i Jupiterom deluje kao kosmički obrazac koji vas podstiče da stvarate blistavu budućnost. Sada imate jaku moć da ostvarite svoje namere. Osnažite svoje snove, preuzmite konkretne skvcije i napravite precizan plan. Ono što želite kuca na vrata vašeg života.

 

RIBE

 

Osećate se prizmenije i udobnije u svojoj koži. Jun vam donosi više samopouzdanja, ali i realniji stav prema životu.Vi ste znak koji često sanja, ali sada ćete se lakše spustiti na zemlju i uraditi nešto što ste odavno planirali. U ljuabvi ostajete romantični i dosledni svojoj nežnoj i emotivnoj prirodi. Sedite na zemlju, hodajte bosi, zagrlite drvo - povežite se sa energijom prirode.

 

 

makonda-tracker