astro

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Nekome se menja život iz korena

0

Slede i događaji koji će definitivno promeniti život iz korena i otvoriti nove puteve. U nastavku saznajte šta vas čeka na polju ljubavi, posla i zdravlja...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Zauzeti Ovnovi će se u aprilu suočiti sa krizom u vezi ili u braku. Početak meseca donosi vam i ozbiljnije nesuglasice sa partnerom. Glavni razlog jeste nezadovoljstvo koje tinja u vama već duže vreme. Ljubomora, posesivnost i problemi iz prošlosti će doći na red i moraćete da se posvetite njihovom rešavanju ukoliko želite da sačuvate svoju vezu. Voljena osoba vam može zameriti da ste sebični i niste dovoljno truda posvetili da se prilagodite njegovim potrebama. Situacija se rešava do kraja meseca, ili ćete se odlučiti za raskid. Ako ste slobodni, april će vam doneti nove strastvene avanture. Zaljubićete se u osobu koju ste upoznali preko poslovnih prilika.

Poslovne prilike su pogodnije nego u martu i imaćete priliku da se pokažete u najboljem izdanju. April je za vas izazovan mesec i moraćete da se suočite sa neočekivanim promenama. Posebno će biti zahtevno ukoliko radite u zdravstvu ili hemijskoj industriji. Ako imate privatan posao, znajte da će ovaj mesec biti dobar za proširivanje posla. Najvažnije od svega jeste da vam potrebe klijenata i kupaca budu na prvom mestu. Finansije se poboljšavaju, ali do kraja meseca će porasti i troškovi, pa se savetuje da štedite i da izbegavate novčane pozajmice i kredite.

April vam donosi pad energije i imuniteta, pa možete biti skloni upalama i alergijama.

 

BIK

 

Zauzeti Bikovi uživaju u aprilu u harmoničnim odnosima sa partnerom. Imate prilike da više vremena provodite kod kuće i da unesete kvalitetne i lepe promene na ljubavnom polju. To će vas zbližiti sa voljenom osobom. Pre svega, treba da poradite na komunikaciji i rešite probleme koji su vas mučili. Podrška i razumevanje su ključni u ovom periodu. Vreme je za planiranje, a možda ćete se dotaći teme koja se tiče proširenja porodice. Sve u svemu, predstoji lep period, pun ljubavi. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu preko zajedničkog prijatelja i imaćete mnogo zajedničkih tema. Moguće je da će roditi simpatije. April nije mesec za brzo rešavanje dešavanja, pa dajte sebi vremena.

Što se tiče poslovnog aspekta, april vam donosi mnogo posla, ali rezultati mogu zaostati. Očekujete da se sve brzo odvije i da dobijete povećanje plate ili celokupnih prihoda, pa čak i unapređenje na poslu, ali to se neće desiti ovog meseca. April treba da vam bude rezervisan za završavanje poslovnih obaveza i za bolju organizaciju. Kašnjenja se u ovom mesecu ne tolerišu, čak mogu da budu i destruktivna za vaš posao. Nezaposleni Bikovi će ovog meseca imati dosta ponuda i razgovora za posao.

Provodite što više vremena na svežem vazduhu, u prirodi. To će prijati vašem organizmu, ali i mentalnom zdravlju.

 

 

BLIZANCI

 

Blizancima je april mesec rezervisan za postizanje ciljeva sa partnerom. Odlično ste organizovani i veoma ste posvećeni. Partner vam pruža mnogo podrške i odlično možete da sarađujete. Pored toga, uživaćete u zajedničkim druženjima, u okupljanju sa prijateljima, a postoji mogućnost da pred kraj meseca otputuje na kratak zajednički odmor, što će vas dodatno zbližiti i relaksirati. Ovo je mesec za ljubav i za postizanje ciljeva, iskoristite ga na najbolji mogući način. Slobodnim Blizancima se prognozira da će upoznati interesantnu osobu i da upravo to, može da dovede do duge i stabilne veze. Nova ljubav će biti strasna i uzbudljiva.

Na poslovnom planu, pojavljuju se poteškoće i nesuglasice u komunikaciji. Bilo bi idealno da na posao dolazite odmorni i da se trudite da ostanete fokusirani i povećate produktivnost. U suprotnom, mogu se dešavati greške zbog kojih posao trpi. Ako ste na visokom položaju u nekoj firmi, moguće je da ćete napredovati i da će vam biti povereni odgovorniji poslovi i rukovodeće fukcije. Finansije su stabilnije nego prošlog meseca, naučili ste da štedite i preuzeli ste kontrolu nad svojim novcem.

Koža vam je osetljiva u aprilu, moguće je da će doći do osipa ili pojave određenih alergija.

 

RAK

 

Zauzeti Rakovi imaju priliku da u mesecu aprilu izglade odnose sa partnerom i da ostanu fokusirani na zajedničke ciljeve i planove. Pred kraj meseca, može doći do sitnih nesuglasica, ali one neće uticati na celokupan odnos. Razdražljivi ste i ponekad možete da burno reagujete na sitnice. Prijaće vam da budete sami nekoliko dana i da se odmorite, saberete svoje misli. Posle toga, sve će ići lakše. Nekad je jedino rešenje da se odvojite kratko od partnera, kako biste se relaksirali i bolje uvideli situaciju. Ako ste slobodni, mesec april vam donosi razočarenje na ljubavnom planu. Osoba koja će vam se svideti, može da bude zauzeta ili da krije neku tajnu koja vam se uopšte ne dopada. Mnogi Rakovi će ovog meseca i svesno odbijati nova poznanstva, jer nije vreme za ulazak u novu vezu.

Rakove u mesecu aprilu očekuju promene na poslovnom polju. Moguće je da ćete menjati posao ili da ćete se upustiti u preduzetničke vode. Zvezde su na vašoj strani i imaćete puno uspeha u novim poslovima. Donosićete važne odluke i bićete zauzeti, što znači da ćete veoma malo vremena za sebe. To u vama budi stres, a pred kraj meseca može da utiče i na nervozu koja će danima trajati. Najvažnije je da pronađete balans i da ostanete fokusirani na svoj uspeh i karijeru. Finansije stagniraju, ali već od sledećeg meseca možete da se nadate poboljšanju i većim primanjima.

Budite umereni u hrani i piću.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker