ASTRO

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR: Mesečna astro prognoza za zauzete i slobodne

0

Mesečni horoskop za ljubav ― januarska prognoza za slobodna i zauzeta srca!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ako ste u vezi:

 

Konjunkcija Merkura sa Plutonom će u vaš odnos sa voljenom osobom uneti bolju komunikaciju i više strasti što će vam sasvim odgovarati i omogućiti vam da se usmerite na ostvarenje zajedničkih želja. Ulazak Merkura u znak Vodolije omogućiće vam da se odlično razumete i dogovorite oko zajedničkih ciljeva na duži rok na kojima ćete vredno raditi. Kvadrat Merkura sa Uranom 12. januara prouzrokovaće neočekivane nesuglasice i uneće napetost u vaš odnos sa partnerom. Uzrok će biti nešto što ste duže vreme odlagali da rešavate, a što je unosilo nemir u vašu vezu. Prelazak Merkura u retrogradno kretanje krajem januara usmeriće vas da razgovarate o stvarima kojima ste nezadovoljni.

Ako ste slobodni:

 

Prva dekada januara doneće vam poznanstvo sa više osoba koje će privući vašu pažnju. Izdvojiće se neko ko će vas privući fizički, kao pojava i ko će ispoljavati strastvenost, što će vam prijati. Ubrzo ćete shvatiti da sa tom osobom možete imati samo prolaznu avanturu, ali vam to neće smetati i provešćete prvu polovinu januara sa tom osobom. U drugoj polovini januara ćete se odlučiti za osobu koja je društvena, optimista, komunikativna i ući ćete u vezu koja može da bude ozbiljna. Nešto stariji Strelci će tragati za osobom sa kojom bi mogli da uđu u dugu vezu. Pružiće vam se više od jednog izbora i bićete neodlučni. Na kraju ćete se odlučiti za ozbiljnu, ambicioznu i sređenu osobu. To će se pokazati kao mudar izbor.

 

JARAC

 

Ako ste u vezi:

 

Očekuju vas skladni zajednički i intimni momenti uz voljenu osobu gde ćete moći da se oboje opustite i isključite iz pomalo dosadne i opterećujuće svakodnevice. Jedno drugog ćete umeti da pokrenete na zajedničke aktivnosti u kojima ćete uživati. Najbolje od svega je što ćete znati kako jedno drugog da nasmejete i unećete više radosti u vaš odnos. Druga polovina decembra doneće vam dosta povoljnih mogućnosti da ostvarite jedan ili više važnih zajedničkih ciljeva i da ispunite zajednička očekivanja. Trigon Venere sa Uranom omogućiće vam da unesete nešto kvalitetno novo u vašu vezu, a konjunkcija Venere sa Plutonom će pojačati vašu strastvenost, što će vašem partneru izuzetno prijati.

Ako ste slobodni:

 

Osoba koja vam je u početku stidljivo slala anonimne poruke i pokušavala da vam skrene pažnju na to da joj se dopadate dobiće od vas zeleno svetlo da se upoznate kako biste odlučili da li ćete joj dozvoliti da vam uđe u život. Već nakon prvog susreta uvidećete da vam se ta osoba dopada, čak će vam biti simpatična činjenica da je to stvarno neko stidljiv. Uvidećete kako se u mnogo čemu slažete i kako vam odgovara neko ko je po prirodi povučen. Do kraja meseca započećete vezu. Nešto stariji Jarčevi će početi da se viđaju sa osobom koju su upoznali nedavno na jednoj zabavi. Biće vam prijatno i zabavno u društvu te osobe i primetićete da vam poklanja punu pažnju. Osetićete i obostrane emocije. Veza je moguća.

 

 

VODOLIJA

 

Ako ste u vezi:

 

Sekstil Sunca sa Neptunom u prvoj polovini januara doneće vam mnogo skladnih intimnih trenutaka uz voljenu osobu. Imaćete dobar osećaj za potrebe i želje vašeg partnera i trudićete se da mu udovoljite, što će vam biti uzvraćeno. Obradovaćete voljenu osobu lepim poklonom i ispunjenjem jedne želje. Vaša veza će tako dobiti na kvalitetu. Sunce će u drugoj polovini januara ući u vaš znak i praviće konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom. Imaćete nove ideje kako da vašu vezu poboljšate i unećete nešto novo što će vam doneti osveženje, a što će vašem partneru odgovarati. Kvadrat Sunca sa Uranom prouzrokovaće iznenadne nesuglasice oko porodičnih i kućnih obaveza ali to ćete uspeti da rešite.

 

Ako ste slobodni:

 

Bićete zaneseni i skloni da idealizujete osobu koja će vam privući pažnju svojim originalnim idejama, privlačnim izgledom i dobro odmerenim pristupom. Sekstil Sunca sa Neptunom doneće vam zajedničke trenutke koji će vas uveriti da želite emotivnu vezu sa vašom novom simpatijom. Problem će biti u tome što vaša simpatija neće biti spremna za vezu, već za slobodnu varijantu. Mada vam to neće biti po volji, odlučićete da pokušate i pružite šansu da vam se ispuni želja. Nešto starije Vodolije će se zaljubiti u osobu koja nije slobodna, a primetiće i da je ta osoba zagrejana za njih. Predlog da pokušate sa tajnom vezom biće prihvaćen obostrano. Dobro ćete se razumeti i imaćete skladne intimne odnose.

 

RIBE

 

Ako ste u vezi:

 

Merkur na samom početku januara pravi sekstil sa Neptunom, što će vas motivisati da se više družite, izlazite i zajedno sa voljenom osobom vodite intenzivniji društveni život, što će vam oboma prijati. Sa ulaskom Merkura u znak Vodolije imaćete više vremena za skladne intimne trenutke sa partnerom, ali ćete imati i prolazne nesuglasice i prepirke. Konjunkcija Merkura sa Saturnom i Jupiterom će vam omogućiti da se usmerite ka ostvarenju zajedničkih ciljeva, da više vremena provodite sa voljenom osobom i da jedno drugom pružate podsticaje, podršku i iskrena osećanja. Vaša komunikacija će biti otvorena i dobro ćete se razumeti. Druga polovina januara će vam biti puna skladnih momenata.

Ako ste slobodni:

 

Merkur će na samom početku januara praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam romansu sa jednim poznanikom. Konjunkcija Merkura sa Plutonom će probuditi strasti kod oboje i ući ćete u avanturu. U prvoj polovini januara ćete se tajno viđati jer ćete imati potrebu da prijateljima i bliskim osobama ne otkrivate kako ste ušli u novu vezu. Sve će vam to delovati prebrzo ali ćete biti zadovoljni. Sredinom januara ćete se iznenada povući ali ćete nastaviti vezu krajem meseca.

Nešto starije Ribe će se zaljubiti u osobu koju će upoznati na proslavi nove godine i sa kojom će provesti romantične trenutke. Radi se o nekom ko nije slobodan ali će vam predložiti da budete u tajnoj vezi i vi ćete na to pristati.

makonda-tracker