ASTRO

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR: Mesečna astro prognoza za zauzete i slobodne

0

Mesečni horoskop za ljubav ― januarska prognoza za slobodna i zauzeta srca!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ako ste u vezi:

 

Merkur će u pravoj polovini januara ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Saturnom i Jupiterom, što će vam omogućiti da unesete nešto kvalitetno novo u vaš odnos sa voljenom osobom. To će vam doneti stabilnost i slaganje oko svih važnih stvari u vezi. Poboljšaćete međusobnu komunikaciju i razumevanje i ostvarićete jedan zajednički cilj. Jupiter će u drugoj polovini januara praviti kvadrat sa Uranom, što će izazvati nesuglasice između vas i voljene osobe u vezi zajedničkih planova. Uspećete da dođete do rešenja ovih problema zahvaljujući konjunkciji Sunca sa Saturnom i Jupiterom. Pružićete partneru najbolje od sebe u trećoj dekadi januara i pokazaćete se kao pravi oslonac u svemu.

Ako ste slobodni:

 

Konjunkcija Merkura sa Saturnom i Jupiterom u vašem polju ljubavi na početku januara doneće vam poznanstvo sa nekolicinom osoba koje će vam privući pažnju, svaka na svoj način. Dopašće vam se osoba koja je originalna, optimista, intelektualni tip, ali će u isto vreme delovati neuhvatljivo, pun ideja koje teži da ostvari. Poklonićete naklonost drugoj osobi koja je isto intelektualac, društveni tip, ambiciozan ali vam uliva više poverenja. Sa tom osobom ćete ući vezu. Nešto stariji Lavovi će upoznati osobu sa kojom će početi da se viđaju i koja će uneti u njihov život nove poglede na svet i nova iskustva u ljubavi i međuljudskim odnosima. Do kraja meseca ćete postatu bliski i započećete ozbiljnu vezu.

 

DEVICA

 

Ako ste u vezi:

 

Merkur i Sunce će u prvoj dekadi januara praviti sekstil sa Neptunom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi. Sa voljenom osobom ćete poboljšati komunikaciju i imaćete dobar osećaj za potrebe svog partnera. Uživaćete u razgovorima o raznim temama, lako ćete se dogovarati oko svega što vam bude važno i organizovaćete skladne intimne trenutke udvoje. Venera će u trećoj dekadi januara praviti trigon sa Neptunom, što će vam otvoriti mogućnost da ispunite bar jednu želju u ljubavi. Osećaćete potrebu za romantičnim večerima uz sveće i lepu muziku, a vaš partner će biti spreman da vam sve to ispuni. Jedno drugom ćete pružati osećanja, podršku i nežnost. Unećete u vašu vezu mnogo zabave i bićete ispunjeni.

 

Ako ste slobodni:

 

Januar kao prvi mesec u novoj godini vam već na samom početku donosi susret i poznanstvo sa osobom koja će na vas delovati magnetski privlačno i koja će vas zavesti svojim načinom komunikacije, pristupom, inteligencijom, a što je najvažnije, imaće dobar osećaj za vaše potrebe u ljubavi. Privlačnost će biti obostrana i ubrzo ćete početi da se viđate, a do kraja meseca ćete se bliže upoznati, bićete zaljubljeni i započećete vezu koja će biti ispunjena skladom i zadovljstvom. Nešto starije Device će biti u mogućnosti da započnu emotivnu osobu sa osobom sa kojom će moći u mnogo čemu da se slože i gde će se pojaviti obostrana osećanja. U trećoj dekadi meseca započećete vezu koja bi mogla da bude trajna.

 

VAGA

 

Ako ste u vezi:

 

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi ulazi 6. januara u znak Bika i donosi vam teškoće u odnosu sa voljenom osobom. Vaš partner će biti opterećen raznim problemima i neće imati strpljenja za vas. Delovaće frustrirano. Kvadrat Marsa sa Saturnom doneće vam neslaganja i svađe jer će vama trebati više zabave, dok će vaš partner biti opterećen finansijama. Druga polovina januara biće stresna zbog konjunkcije Marsa sa Uranom. Vaša potreba da poboljšate odnos sa partnerom unošenjem nečeg novog u vašu vezu naići će na otpor. Dolaziće i do iznenadnih i neočekivanih izliva nezadovoljstva. Poboljšanje i skladniji odnosi sa voljenom osobom očekuju vas u trećoj dekadi januara, kada ćete otvoreno razgovarati.

Ako ste slobodni:

 

Zaljubićete se u osobu koju ćete upoznati na zabavi ili na društvenoj mreži. Privući će vas način na koji će vam prići i pokazati vam naklonost. Delovaće vam kao da se godinama poznajete i da vaša nova simpatija dobro zna šta je vama potrebno u ljubavi. Nakon početnog oduševljenja i intenzivnog kontakta primetićete da nije sve baš kako ste videli. Otkrićete da je vaša nova simpatija više zainteresovana za avanturu nego za ozbiljnu vezu. Nećete odustati i pored toga. Starije Vage će ući u avanturu punu erotskog naboja sa osobom koju će upoznati kroz poslovne ili društvene aktivnosti. Mada ćete želeti da se vaša avantura pretvori u skladnu i dugu emotivnu vezu, ipak ćete znati kada treba da prekinete.

 

ŠKORPIJA

 

Ako ste u vezi:

 

Ulazak Marsa u znak Bika i vaše polje ljubavi u prvoj dekadi januara doneće vam više zajedničkog vremena sa partnerom ali će u isto vreme i prouzrokovati napetosti. Kvadrat Merkura sa Marsom će vas navesti da razgovarate o nečem što stvara nesklad u vašem odnosu, a to može da dovede i do prepirki. Vašem partneru će trebati vaša podrška i razumevanje. Mars će sredinom meseca praviti kvadrat sa Satunom i prouzrokovaće nesuglasice sa članovima porodice. Nećete moći da se dogovorite i složite sa partnerom oko kućnih i porodičnih obaveza. To će dovesti do zahlađenja. Konjunkcija Marsa sa Uranom u trećoj dekadi januara navešće vas da unesete nešto novo u vašu vezu kako biste ostvarili bolje razumevanje.

Ako ste slobodni:

 

Početak nove godine vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojom empatijom i unutrašnjom toplinom, a koju ćete upoznati na dočeku. Odmah ćete osećati kako se intuitivno razumete i kako lako ostvarujete kontakt i komunikaciju. Nastavićete da se viđate i uživaćete u zajedničkom vremenu i aktivnostima. Počeće da se javljaju obostrane emocije. U trećoj dekadi meseca zahvaljujući sekstilu Venere sa Neptunom uplovićete u skladnu i romantičnu vezu. Stariji Škorpioni će upoznati osobu koja će im vrlo brzo prirasti za srce i sa kojom će otkriti mnogo zajedničkih interesovanja. Oboje ćete želeti nekog s kim biste imali skladnu vezu i tu ćete se prepoznati. Moguć je početak duge veze.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker