astro

BIĆE SVEGA ― SAMO NE DOSADNIH DANA: Veliki MESEČNI horoskop za NOVEMBAR

0

Mesečni horoskop za novembar 2020. godine obeležiće početak sa punim Mesecom u znaku Bika i završetak sa punim Mesecom i pomračenjem u znaku Blizanaca.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ljubav

 

Po nekim pitanjima i u nekim situacijama partner i vi ćete se slagati odlično tokom novembra, dok će neke druge stvari konstantno predstavljati kamen spoticanja između vas dvoje. Može dolaziti do sukoba zbog finansija, oko zajedničkih planova i ciljeva, može biti problema i nesuglasica zbog ljubomore, posesivnosti, emotivne povređenosti i isključivosti.

No, sve su ovo dešavanja koja će na kratko uzburkati vodu vašeg odnosa, vi to možete rešiti lako ali je potrebno da otvoreno razgovarate, a ne da se bilo partner bilo vi povlačite u ćutanje. Problemi dođu i prođu, bitno je da suština, koren vaše emotivne relacije i vaša potreba da ostanete zajedno ne budu uzburkani. Jedna napomena – eventualni tajni flertovi, veze i avanturice mogu vam napraviti problem!

 

Slobodni Strelčevi – više puta tokom novembra ćete imati nove ljubavne mogućnosti, ali drugi deo meseca je ipak povoljniji za nove početke.

 

Posao

 

Nešto će vam teže biti da se organizujete tokom ovog meseca, mada je drugi deo novembra ipak nešto lakši po tom pitanju. Finansije vas mogu opterećivati, pogotovo što postoji tendencija da uplate kasne ili da teško naplaćujete potraživanja.

Drugi deo meseca donosi pokretanje projekata i planova koje imate, ali ćete još neko vreme morati da budete strpljivi – rezultati će polako početi da izlaze u poslednjoj nedelji ovog perioda. Moguć je ulazak u novu poslovnu saradnju u poslednjoj dekadi novembra.

 

Zdravlje

 

Dosta ste osetljivi i krhki tokom ovog perioda.

Ne verujem da ćete imati neku veću zdravstvenu problematiku, pogotovo ako se budete više odmarali i izbegavali stresne okolnosti.

 

JARAC

 

Ljubav

 

Partner i vi većim delom novembra ne možete da se usaglasite na pravi način. Ovo ne znači da automatski morate biti u svađi već da jednostavno nećete imati dovoljno vremena jedno za drugo, da ćete oboje biti nervozni i da će biti potrebno mnogo obostranog strpljenja da biste funkcionisali kako treba.

U nekim momentima ćete oboje osećati veliko nezadovoljstvo – možda je bolje da se u tim trenucima povučete nego da izazivate rasprave. Treća dekada novembra vam otvara više prostora jedno za drugo, moći ćete bolje da se posvetite i partneru i odnosu, njegovoj stabilizaciji.

 

Slobodni Jarčevi – neko koga već poznajete ili sa kim ste delili prošlost ponovo će se aktivirati prema vama. Da li će ovo ostati samo na trenutnom talasu strasti ili će se produbiti – pokazaće poslednja dekada novembra. Takođe, dolazi vam osoba preko segmenta prijatelja sa kojom je komunikacija interesantna i prija vam.

 

Posao

 

U prvoj dekadi novembra sve će ići sporo i nedovoljno dobro da biste bili zadovoljni i mirni po pitanjima posla. Koliko god se trudili imaćete osećaj da sve tapka u mestu.

Od ulaska u drugu dekadu bićete efikasniji, pitanja koja vas muče će početi da se rešavaju i do vas će početi da dolaze povoljne informacije i mogućnosti za dogovore.

Nešto lošiji odnosi sa nadređenima i saradnicima su naglašeni tokom druge dekade, tada ćete morati da imate više strpljenja za njih. Finansije se popravljaju, polako.

 

Zdravlje

 

Manji problemi sa hroničnim tegobama stoje u prvoj polovini meseca. Ostatak perioda vam donosi vitalnost i dobro zdravlje. Više se odmarajte.

 

 

VODOLIJA

 

Ljubav

 

I u vašim emotivnim relacijama u ovom periodu vlada šareniš. U većem delu meseca partner i vi ćete se razumeti i funkcionisati kako treba, ali vi lično opet nećete biti zadovoljni jer će vam se činiti ili da provodite premalo vremena zajedno ili da neke situacije konstantno koče ono što biste vi voleli i želeli.

Povremeno će dolaziti do burnijih razmena mišljenja, ali isto tako – povremeno ćete imati ogromne nalete strasti koji će biti pomešani sa daškom ljubomore i posesivnosti.

Treća dekada novembra donosi vam kvalitetniju komunikaciju, više zajednički provedenog vremena i bolju usaglašenost sa osobom koju volite.

 

Slobodne Vodolije – prilike za ljubav imate, ali one će biti skopčane sa preprekama koje ćete morati da preskočite. Element hemije i strasti će biti izuzetno naglašen u svakom novom početku koji vas očekuje. Ukoliko uđete u novu emotivnu priču – ona može trajati, ali će biti burna i intenzivna.

 

Posao

 

Biće vam jako teško da se organizujete i da budete efikasni tokom prve dekade novembra. Moguće je da će teret obaveza biti prevelik za vas i nikako nećete uspevati da ispoštujete rokove i obavite sve na vreme. I pored ovoga – vaš poslovni segment je dobro postavljen u ovom periodu – tokom druge i treće dekade moguće su nove poslovne ponude i pojačano interesovanje za vaš rad od strane saradnika, ali i nadređenih.

Šefovi imaju velike planove za vas koji mogu početi sa realizacijom pred kraj meseca.

 

Zdravlje

 

Dobro ste, ali možete imati manjih problema sa urogenitalnim traktom. Takođe, potrebno vam je više odmora, relaksacije i bekstvo od stresa.

 

RIBE

 

Ljubav

 

Neka dosada, nemotivisanost, statičnost... a kod pojedinih Riba čak i povlačenje, ćutanje, distanciranje od partnera – stoje tokom prve dekade meseca.

Ovo su situacije koje se mogu prevazići, ali je potrebno da oboje budete spremni da neke stvari menjate, kao i da razgovarate otvoreno i iskreno o bilo čemu što vas opterećuje a vezuje se za kvalitet i stabilnost vašeg odnosa.

Nešto naglašenije strasti tokom druge dekade, ali istovremeno su naglašeni i posesivnost i ljubomora kod oboje – u strastima uživajte, a ovo drugo izbegnite ako je moguće, pogotovo što nemate pravih razloga za strahove.

Treća dekada meseca donosi jaču bliskost i bolju povezanost između vas dvoje.

 

Slobodne Ribe – prva polovina meseca je više za neko ludiranje, flertovanje i po koju avanturicu. Drugi deo novembra već može doneti ozbiljnije priče u vaš život i osobu sa kojom ćete poželeti da pokrenete nešto što može potrajati.

 

Posao

 

Teškoće u komunikaciji sa saradnicima će biti naglašeno prisutne tokom prve dekade meseca. No, to nije nešto što će vas zakočiti – pronaći ćete vi načine da ovo rešite i da lagano krenete ka ostvarenju svojih ciljeva.

Tokom druge i treće dekade novembra stoje vam povoljne informacije, prijatne vesti i ponude koje su prilično ozbiljne i koje vas mogu poslovno usmeriti ka novim dešavanjima.

Iako će teret svakodnevnih obaveza biti povremeno naporan za vas, ovo je produktivan i uspešan mesec.

 

Zdravlje

 

U prvoj dekadi meseca se više odmarajte i više povedite računa o ishrani. Ostatak novembra je u zdravstvenom smislu povoljan po vas.

 

makonda-tracker