astro

BIĆE SVEGA ― SAMO NE DOSADNIH DANA: Veliki MESEČNI horoskop za NOVEMBAR

0

Mesečni horoskop za novembar 2020. godine obeležiće početak sa punim Mesecom u znaku Bika i završetak sa punim Mesecom i pomračenjem u znaku Blizanaca.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ljubav

 

Merkur u vašem polju komunikacije koji je u teškim aspektima sve do kraja prve dekade novembra priča o otežanoj komunikaciji ili o pitanjima koja i partner i vi prećutkujete i izbegavate da rešite, iako oboje osećate da nešto neizrečeno postoji.

Situacija će se donekle popraviti ulaskom u drugu dekadu novembra, ali u ovom periodu biste zaista trebali da porazgovarate otvoreno o svemu što vas tišti jer ukoliko vi sami ne pokrenete razgovore, vrlo lako se može dogoditi da neke neprijatne informacije izađu same od sebe, što bi dovelo do konflikta umesto do rešavanja.

Treća dekada novembra već može doneti mirnije i stabilnije funkcionisanje, naravno – uz obostrani trud.

 

Slobodni Lavovi – sve priče koje želite da pokrenete ići će vrlo promenljivo i nestabilno. Tek ulaskom u treću dekadu meseca stvari će se intenzivnije pokrenuti i tada možemo pričati o vašoj stabilnosti i pravom ljubavnom ostvarenju.

 

Posao

 

Početak meseca će kod pojedinih Lavova doneti prevelike obaveze i iscrpljenost istima, kao i nemogućnost da se na pravilan način organizujete da biste sve rešili na vreme.

Kod drugih – ovo je period zastoja i blokada u dogovornim, papirološkim pitanjima a može se dogoditi i da obim posla bude smanjen.

Od polovine novembra intenzivnije krećete napred, svi zastoji će se brže rešavati a vi ćete uspevati da budete maksimalno efikasni i posvećeni poslu. Obratite pažnju na troškove.

 

Zdravlje

 

Umor, nešto oslabljen imunitet i pojačana osetljivost prisutni su sve do ulaska u treću dekadu novembra. Nakon toga sledi vam period oporavka.

 

DEVICA

 

Ljubav

 

U odnosu sa emotivnim partnerom tokom prve dekade meseca će vam čas biti dosadno i neinspirativno, čas ćete biti opušteni i uživati.

Moguće je i da će neki vaši, lični problemi uticati na to kako ćete se osećati i kako ćete funkcionisati sa voljenom osobom. U ostatku meseca vaš odnos je uglavnom skladan, osim što bi trebalo da izbegavate situacije koje bi kod partnera mogle izazvati podozrenje, sumnjičavost i ljubomoru.

Pošto ćete se i vi povremeno osećati nesigurno – najbolje bi bilo kada biste o obostranim strahovima i nesigurnostima razgovarali otvoreno i iskreno. Ukoliko imate neka nerešena pitanja i nedoumice u vezi vašeg odnosa – iznesite ih na dnevni red, nemojte bežati u prećutkivanje i gurati stvari pod tepih.

 

Slobodne Device – od ulaska u drugu dekadu novembra počinju intenzivnija i zanimljivija dešavanja sa suprotnim polom – očekuju vas nova poznanstva i mnogo strasti.

 

Posao

 

Rešavate zaostala finansijska pitanja početkom novembra i jedan dobar deo ćete privesti kraju do ulaska u drugu dekadu meseca. Ovo vam je i mentalno naporan i opterećujuć period koji će doneti mnoge zastoje i borbu sa zahtevnim okolnostima.

No, polako se vraćate sebi i ulazite u period intenzivnijih i lakših dogovora, ostvarivanja kontakta sa osobama koje se mogu pokazati kao značajne na vašem poslovnom putu. Treća dekada meseca donosi poboljšanje finansija i nove novčane prilive.

 

Zdravlje

 

Umor, naglašen stres i preosetljivost aktuelni su tokom prve dekade novembra. U ostatku meseca se osećate bolje i stičete stabilnost.

 

VAGA

 

Ljubav

 

Vage su ulaskom Venere u svoj znak dobile sebe natrag – znate šta želite, šta ne želite, hoćete da postignete prvenstveno svoj sklad i harmoniju, a ukoliko je to moguće – da na isti način funkcionišete i sa partnerom. E ovo poslednje neki put će moći tokom novembra, a neki put baš i ne.

Partner je isto okrenut sebi i prilično zahtevan, pa je pitanje koliko ćete i na koji rok vas dvoje moći da se usaglasite. Strasti hoće biti naglašene, ali će kompromis biti teško postići.

One veze koje su u svojoj osnovi stabilne izguraće ovaj mesec uz povremene padove i nesuglasice ali one veze koje već dugo vuku probleme – sada mogu doći do svog kraja.

 

Slobodne Vage – suprotnosti se privlače, pa ćete i vi isto biti privučeni osobom sa kojom shvatate da imate malo toga zajedničkog, ali ne možete da se oduprete hemiji koja „radi“ između vas. Da li ovde ima šansi za stabilnost, pokazaće vreme koje je pred nama.

 

Posao

 

Osećaćete zakočenost i zablokiranost po mnogim pitanjima koja su vam važna tokom prve dekade novembra. U tom periodu možete imati i pojačane sukobe sa saradnicima i neki poslovni kontakti se mogu prekinuti.

Druga dekada novembra vam je polovična – iako će vaši rezultati biti bolji, naporan rad i dosta obaveza će vam crpeti energiju.

Ulaskom u treću dekadu meseca rešavate se nekih problema i otvarate nove poslovne mogućnosti za sebe. Sa finansijama budite odgovorniji u ovom mesecu.

 

Zdravlje

 

Vage će više morati da obrate pažnju na svoje zdravlje i imunitet tokom novembra. Potrebno je da se više odmarate, bolje hranite i izbegavate stresne situacije.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav

 

Škorpije će se u većem delu meseca osećati nesigurno, biće okupirane strahovima i mnogobrojnim pitanjima koja se vezuju za voljenu osobu i odnos u kojem su – što može dovoditi do zajedljivosti i teških reči sa vaše strane.

Element drame će biti prenaglašen i možete praviti problem bez problema. Malo bolje funkcionišete od polovine meseca kada vaš vladar krene direktnim hodom, mada će i dalje između vas dvoje postojati komplikovane situacije i mnogo napetosti.

Nešto od ovoga možete rešavati kroz strast, mada vam se preporučuje da sednete sa partnerom i ozbiljno popričate o svemu onome što vas muči. Da, neki odnosi tokom novembra mogu biti prekinuti – ali samo ukoliko je vaša veza već na nestabilnim osnovama i ukoliko nemate ni najmanju potrebu da postignete kompromis.

 

Slobodne Škorpije – strasti su prenaglašene, a postoji mogućnost i za burne avanture ili tajne veze.

 

Posao

 

Sve ono što planirate ili očekujete ići će naglašeno sporo u prvoj dekadi novembra. Nakon tog perioda ulazite u vreme bolje energije za vas, ali istovremeno i vreme kada možete napraviti konkretnije pomake u poslovnom segmentu.

Škorpije u drugoj polovini meseca očekuju i nove poslovne mogućnosti, neki od vas će prekinuti saradnje u kojima su i okrenuti se na drugu stranu. Povoljne okolnosti tokom treće dekade mogu vas dodatno finansijski stabilizovati i doneti vam isplative poslove i saradnje.

 

Zdravlje

 

Sve do polovine meseca ste naglašeno osetljivi i morate striktno voditi računa o sebi. Nakon toga je nešto lakši i energetski jači period ali sve do kraja meseca postoji potreba da se čuvate, odmarate.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker