astro

DETALJNE PROGNOZE ZA ZAUZETE I SLOBODNE: Mesečni ljubavni horoskop za mesec MART!

0

Ljubavni horoskop za mesec mart 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ako ste u vezi:

 

Komunikacija sa voljenom osobom će biti otežana u prvoj dekadi marta. Neki nesporazumi koje ste već imali će se ponoviti i bićete primorani da se oko nečega ponovo dogovarate sa partnerom.

Uspećete da ovog puta postignete dogovor tako da više ne bude nejasnoća, pa će i dalji nesporazumi biti izbegnuti. Imaćete više strpljenja da rešavate nejasnoće. Merkur će 16. marta ući u znak Riba gde je u izgonu, što će dovesti do otežane organizovanosti oko kućnih i porodičnih obaveza.

Vaš partner i članovi vaše porodice će imati prigovore na vas jer će smatrati da im ne poklanjate dovoljno pažnje. Na sreću, imaćete ideje kako i oko čega je najviše potrebno da se angažujete, što će ih učiniti zadovoljnim.

 

Ako ste slobodni:

 

Osećaćete potrebu da upoznate nekoga ko vas može razumeti i sa kim možete provoditi zajedničko vreme u prijatnim razgovorima o raznim temama. Sredinom meseca ćete upoznati osobu koja je nemirne prirode i koja će vam otvoreno pokazati naklonost.

Dopašće vam se način na koji vam ta osoba pristupa i zaljubićete se. Počećete da izlazite i često da se viđate. Vaša nova simpatija neće biti previše komunikativna ali će imati dobar osećaj za vas, vaše potrebe i raspoloženja.

Nešto stariji Strelci će upoznati osobu sa kojom će moći da dele interesovanja i ubrzo će doći do obostrane privlačnosti. Provodićete zajedničko vreme u prijatnim razgovorima i aktivnostima. Do kraja meseca ćete biti u skladnoj vezi.

 

JARAC

 

Ako ste u vezi:

 

Pružiće vam se mogućnosti da poboljšate vaš odnos sa voljenom osobom tako što ćete pokazivati svoje emocije češće nego obično i bićete spremni da pružate više podrške i razumevanja.

Aktivno ćete raditi na ostvarenju zajedničkih planova i naći ćete način da svom partneru ispunite jednu veliku želju.

Poradićete i na ulepšavanju zajedničkog prostora u domu. Druga polovina marta doneće vam mogućnosti da češće putujete i odlazite na zajednička vikend putovanja.

Očekuje vas zabava koju ćete oboje zajedno osmišljavati i u kojoj ćete uživati. Najviše će vas zanimati odlasci u prirodu, izlete, kao i u restorane gde ćete moći da se opustite u intimnoj atmosferi. Pokazaćete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

 

Ako ste slobodni:

 

Prva dekada marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja je senzualne prirode, puna nesvakidašnjih i zanimljivih ideja, a koja će pokazati otvoreno zanimanje za vas.

Otkrićete kako imate mnogo toga zajedničkog i da imate slične potrebe za zabavom. Ubrzo će da se pojave i obostrane emocije. Doći će do postepenog emotivnog zbližavanja.

Kako ćete jedno drugo snažno fizički privlačiti, strasti će biti pojačane, pa pazite da to ne izmakne kontroli. Započećete skladnu vezu.

Nešto stariji Jarčevi će ostaviti pozitivan utisak na osobu koja im se dopada i počeće češće da se viđaju sa njom. Druga strana će biti više zainteresovana za strastvenu avanturu nego za ulazak u vezu, ali vama to neće mnogo smetati.

 

VODOLIJA

 

Ako ste u vezi:

 

Konjunkcija Sunca sa Neptunom doneće vam sklonost da idealizujete voljenu osobu i da zanemarujete nedostatke koji mogu da dovedu do tajni i nepoverenja u vašem odnosu.

Potrudite se da više vremena provodite zajedno i da izgradite bolji osećaj za potrebe i raspoloženja vašeg partnera. Prijaće vam intimni trenuci i vreme koje ćete posvetiti jedno drugom.

Sunce će 20. marta praviti sekstil sa Saturnom i ući će u znak Ovna. Ostvarićete jedan zajednički cilj i to će vam doneti stabilnost u vezu, a bićete i u mogućnosti da uvećate zajedničke finansije.

Provodićete vreme u prijatnim razgovorima gde ćete planirati zajedničko vreme i akcije. Prijaće vam da odete na poneko kraće putovanje za vikend i lepo se provedete.

 

Ako ste slobodni:

 

Očekuje vas dinamičan mesec na polju emocija. Upoznaćete više osoba koje će vas privući ali ne u dovoljnoj meri da biste nekoga izdvojili i odlučili se da uđete u emotivnu vezu. Iskoristićete ono što možete da dobijete.

Sa jednom osobom ćete otići na putovanje, sa drugom ćete imati odlično slaganje u intimnim odnosima ali ne i u ostalim stvarima koje su važne za skladnu vezu.

U trećoj dekadi marta upoznaćete nekog ko će posedovati dovoljno osobina koje vam odgovaraju za vezu.

Nešto starije Vodolije će pažljivo pripremati teren za zavođenje osobe koja im se dopada. Saznaćete šta vašu simpatiju privlači i pružićete joj upravo ono što će je privući. Počećete da se viđate i ubrzo ćete postati emotivno i intimno bliski.

 

RIBE

 

Ako ste u vezi:

 

Merkur će se na početku marta retrogradno vratiti u znak Vodolije i vaše polje tajni što će ponovo načiniti aktuelnim neka pitanja o iskrenosti i poverenju u odnosu sa partnerom koja su vam već ranije pravila smetnje i nesuglasice u vezi.

Bilo bi poželjno da se ozbiljno potrudite ovog puta da to rešite.

Izbegavajte neiskrenost i skrivanje činjenica od partnera. Merkur koji vlada vašim polje ljubavi ući će 16. marta u vaš znak. Kako se tu nalazi u izgonu, vaš partner će početi u svemu da se više oslanja na vas, što u nekim trenucima može da vas optereti. Na sreću, to neće izazivati preterane nesuglasice.

Potrudite se da nađete više vremena za druženje, zabavu i izlaske, kao i za intimne zajedničke trenutke.

 

Ako ste slobodni:

 

Početkom marta doći će do neočekivanog susreta sa osobom sa kojom ste nekada bili u slobodnoj vezi, a koja će vas ponovo privući. Neko koga ste smatrali prijateljem i s kim ste imali do sada površan prijateljski odnos i povremena viđanja, počeće da vas privlači fizički.

Primetićete da i bivši partner i prijatelj pokazuju interesovanje za vas i da su otvoreni za emotivno zbližavanje. Saznaćete kako je jedan od njih dvojice zauzet. Odlučićete sa za slobodnog. Nešto starije Ribe će postati vrlo bliske sa osobom sa kojom se često viđaju u jednom udruženju, a koja je u braku.

Ta osoba će pokazati veliku naklonost prema vama i želju da budete u tajnoj vezi. Pokušaćete ali vam to ne garantuje uspeh.

makonda-tracker