astro

DETALJNE PROGNOZE ZA ZAUZETE I SLOBODNE: Mesečni ljubavni horoskop za mesec MART!

0

Ljubavni horoskop za mesec mart 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ako ste u vezi:

 

Osećaćete manje nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom. Nedostajaće vam emotivna toplina i imaćete potrebu za više nežnosti ali će vaš partner biti zaokupljen svojim poslovnim ciljevima.

To će prouzrokovati prolazno zahlađenje. Do sredine meseca ćete uspeti da se međusobno uskladite i imaćete više vremena za lepe zajedničke trenutke. Druga polovina marta doneće vam velike mogućnosti da ostvarite zajedničke planove i ciljeve koje ste ranije dogovorili sa voljenom osobom.

Oboje ćete se angažovati da stvorite bolje uslove za zajednički život. Unećete nova interesovanja i nove zajedničke aktivnosti u vašu vezu, što će vam doneti stabilnost na duži rok. Uvećaćete i zajedničke finansije.

 

Ako ste slobodni:

 

Vaši pokušaji da privučete pažnju osobi koja vam se dopada završiće se neuspehom. Prva polovina marta će vam zbog toga biti pomalo prazna, ispunjena razočaranjem ali će to biti kratkotrajno. Već oko sredine meseca ćete upoznati nekog ko će se pokazati prijemčivim na vaša udvaranja.

U početku će to biti samo poneki zajednički izlazak i dobra zabava, da biste neočekivano postali bliski i započeli vezu. Povezaće vas zajednička interesovanja, slični ciljevi i slične potrebe u ljubavi.

Nešto stariji Lavovi će se potruditi da osvoje osobu do koje im je stalo ali će uvideti da uzalud troše vreme. Vaša simpatija će se držati hladno i na rastojanju. Ignorisaće vas, što će vas razočarati, pa ćete se povući u sebe i odustati od osvajanja.

 

DEVICA

 

Ako ste u vezi:

 

Konjunkcija Sunca sa Neptunom u vašem polju ljubavi u prvoj dekadi marta pojačaće vašu sklonost da idealizujete voljenu osobu. Ono što ne budete razjasnili između vas dvoje može da pokrene nesuglasice i komplikacija. Ako budete pružali više pažnje vašem partneru, biće vam jasno šta želi od vas.

Bićete spremni da pružate osećanja i nežnost. U drugoj polovini marta vašem partneru ćete pružati strastvenost, nežnost i romantiku, ali pazite da strasti ne postanu prejake. Izbegavajte flertove i nekorektne postupke prema partneru, posebno izbegavajte laži.

Sekstil Venere sa Neptunom 23. marta dovešće do zbližavanja i unećete više harmonije u vašu vezu. Prijaće vam odlazak na zajedničko putovanje.

 

Ako ste slobodni:

 

Mart će vam biti prilično dinamičan na polju emocija i doneće vam nekoliko prilika za ulazak u novu emotivnu vezu. Upoznaćete više od jedne osobe koje bi mogle da budu ozbiljni kandidati za novog partnera.

Osećaćete privlačnost prema svakom od potencijalnih partnera koji vam otvoreno pokaže interesovanje ali ćete već nakon nekoliko susreta primetiti da se u mnogo čemu razlikujete.

Tek krajem meseca će se izdvojiti neko ko će uspeti da vas osvoji svojom spontanošću. Nešto starije Device će se suočavati sa sopstvenom sitničavošću i pasivnošću na polju emocija.

Jedna osoba će uporno pokušavati da vam se emotivno približi. Mada ćete biti zainteresovani, ponašaćete se zahtevno i hladno i obeshrabrićete je.

 

 

VAGA

 

Ako ste u vezi:

 

Osećaćete potrebu da više pažnje posvetite praktičnim stvarima i u tu svrhu ćete se sa voljenom osobom dogovarati o preuređenju vašeg zajedničkog doma. Bićete složni oko toga.

Provodićete kvalitetno zajedničko vreme i kombinovaćete izlaske i provod sa relaksacijom. Odlazićete sa vašim partnerom na sportske aktivnosti i šetnje u prirodu.

Druga polovina marta će zahtevati od oboje da se više posvetite porodičnim pitanjima, oko čega se nećete u svemu moći složiti i dogovoriti, pa su moguće i povremene nesuglasice.

Kako ćete ipak imati dobar osećaj za ono što bi vašeg partnera najviše činilo zadovoljnim, uspećete da nađete rešenje za svaku prepreku. Ostvarićete jedan važan zajednički cilj.

 

Ako ste slobodni:

 

Tragaćete za osobom sa kojom biste mogli da započnete ozbiljnu vezu koja bi vodila u zajednički život jer vam je potreban neko na koga možete u svakom trenutku da se oslonite i dobijete podršku i iskrena, nežna osećanja. Uvidećete da je teško da upoznate osobu koja je emotivne prirode.

Uglavnom ćete nailaziti na one koji su praktični i iskreno zainteresovani za vezu sa vama ali su u isto vreme i hladne prirode ili suzdržani u ispoljavanju osećanja. Starije Vage će upoznati osobu koja će ih privući stabilnim karakterom i počeće da se viđaju i bliže upoznaju.

Između vas dvoje će se probuditi simpatija ali će vam trebati duže vreme da dođe do emotivne bliskosti. Privlačićete se fizički.

 

ŠKORPIJA

 

Ako ste u vezi:

 

Kvadrat Venere sa Saturnom na početku marta činiće vas povučenim i dovešće do prolaznog zahlađenja u odnosima sa voljenom osobom.

Ulaskom Venere u znak Bika i vaše polje ljubavi, vaš odnos sa partnerom će se poboljšati. Unećete nešto novo u vašu vezu, što će vas oboje izvesti iz monotonije i posvetićete se zajedničkim ciljevima, što će vas zbližiti. Venera će u drugoj polovini marta praviti skladne aspekte sa Neptunom, Jupiterom i Plutonom.

Imaćete dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno kako bi vaša veza skladno funkcionisala i to ćete biti spremni da pružite. Pokazivaćete nežnost i iskrena osećanja. Vodićete razgovore o raznim temama i praviti zajedničke planove. Otići ćete na izlet u prirodu.

 

Ako ste slobodni:

 

Početkom marta ćete se osećati usamljeno i nećete nalaziti ništa što bi vas oraspoložilo. Niko neće uspeti da vam privuče pažnju jer niko neće imati dobar osećaj za vaše potrebe u ljubavi.

Druga polovina marta vam donosi poznanstvo sa osobom koja je optimističkog duha, puna energije, magnetski privlačna, sa kojom ćete doživeti prijatne romantične trenutke i obostranu zaljubljenost. Počećete da izlazite zajedno i uvidećete da ne možete jedno bez drugog.

Stariji Škorpioni će odlučiti da odustanu od osobe koja ignoriše njihove pokušaje da joj se približe. Upoznaćete nekoga ko će vas privući svojim šarmom i ko će biti spreman da sa vama deli sklonost ka sportu i avanturama. Započećete vezu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker