astro

DETALJNE PROGNOZE ZA ZAUZETE I SLOBODNE: Mesečni ljubavni horoskop za mesec MART!

0

Ljubavni horoskop za mesec mart 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ako ste u vezi:

 

Početak marta doneće vam prolazno zahlađenje u odnosima sa voljenom osobom. Nećete uspeti da se uskladite oko zajedničkih ciljeva. Konjunkcija Venere sa Uranom 8. marta pokrenuće neočekivane promene i motivisaće vas da u vašu emotivnu vezu unesete nešto novo, što će razbiti monotoniju.

Vaš partner će vaše predloge prihvatiti sa oduševljenjem. Druga polovina marta vam donosi više romantičnih i intimnih trenutaka uz voljenu osobu. Pokazaćete svom partneru koliko ga volite i cenite tako što ćete mu pokloniti nešto što za njega ima veliku vrednost koja se ne meri novcem.

Trigon Venere sa Plutonom će pojačati vaše strasti i uneti dinamiku u vaš odnos, što će izuzetno prijati vašem partneru.

 

Ako ste slobodni:

 

U prvoj dekadi marta, zahvaljujući konjunkciji Venere sa Uranom, doći će do neplaniranog susreta sa osobom koja je atraktivnog izgleda, senzualne prirode, puna zanimljivih ideja i predloga.

Izuzetno će vas privući, pokazaće otvoreno interesovanje da se emotivno zbližite i doneće vam nova i dragocena iskustva u ljubavi. U trećoj dekadi marta ćete oboje biti zaljubljeni i započećete emotivnu vezu. Vaša veza će biti vrlo duboka, puna strasti, dinamike i iskrene ljubavi.

Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će ih fizički privući i sa kojom će ući u intimne odnose koji će u početku biti neobavezni i povremeni.

Pred kraj meseca ćete oboje početi razgovore o tome da napravite korak dalje i uđete u vezu.

 

BIK

 

Ako ste u vezi:

 

Bićete motivisani da ulažete više energije u vašu emotivnu vezu i nalazićete adekvatne načine da voljenu osobu motivišete da vam se pridruži u zajedničkim aktivnostima.

Prijaće vam da zajedno odete na jedno vikend putovanje u mesto koje oboje želite da posetite ili negde gde možete da uživate u prirodnim lepotama i posvetite sve vreme jedno drugom.

U drugoj polovini marta konjunkcija Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom pokrenuće nova dešavanja u vašoj emotivnoj vezi. U kom pravcu će se situacija razvijati zavisi od toga koliko odgovorno pristupite rešavanju osetljivih stvari.

Potrebne su vam kvalitetne promene i neophodno je da postavite nove zajedničke ciljeve.

 

Ako ste slobodni:

 

Postavili ste visoke kriterijume i zbog toga vam je teško da upoznate osobu koja bi odgovarala vašim potrebama u ljubavi. Ne želite da gubite vreme na površne osobe slabog karaktera i nestabilnih emocija.

Mada će vam delovati da nećete naći srodnu dušu, u drugoj polovini marta upoznaćete osobu koja je jakog karaktera i koja će vam biti pravi izazov. Potrudićete se da je osvojite ali će se ona pokazati kao težak igrač.

Bićete primorani da maksimalno dokazujete vaše kvalitete. Stariji Bikovi će pomisliti da će lako i nenaporno privući pažnju osobe koja im se dopada ali će ubrzo shvatiti da su je potcenili.

Kako budete pomislili da ste došli korak bliže emotivnom zbližavanju, videćete da niste stigli ni na pola puta.

 

 

BLIZANCI

 

Ako ste u vezi:

 

Sekstil Sunca sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi donosi vam u prvoj polovini marta ostvarenje zajedničkih ciljeva koje ste ranije dogovorili sa voljenom osobom i u vezi kojih ste oboje uložili vreme i energiju.

Osećaćete se oboje zadovoljno i ispunjeno. Uspećete da uvećate zajedničke finansije i jedno drugom ćete u svemu pružati podršku.

Konjunkcija Marsa sa Jupiterom u trećoj dekadi marta motivisaće vas da unesete nešto kvalitetno novo u vašu emotivnu vezu.

Dobro bi vam došle promene u zajedničkom domu, kao što su adaptacije ili kupovina nečeg novog. Trigon Venere sa Jupiterom će vam krajem meseca doneti više intimnih trenutaka. Imaćete vremena samo za vas dvoje što će vas zbližiti.

 

Ako ste slobodni:

 

Susret sa osobom koja će vam pokloniti pažnju i sa kojom ćete se već pri prvom susretu dobro zabaviti ispuniće vas optimizmom i nadom da se između vas dvoje može dogoditi nešto više od slučajnog i prolaznog poznanstva.

U početku druga strana neće ohrabrivati vaše nade ali će biti otvorena za zabavu i izlaske.

U trećoj dekadi marta ući ćete u intimne odnose i ubrzo nakon toga, već do kraja meseca, pojaviće se i emocije. Započećete skladnu vezu koja može da bude duga .

Stariji Blizanci će upoznati osobu koja će im odgovarati kao emotivni partner. Osećanja će biti obostrana. Zaljubićete se, počećete da se viđate i do kraja meseca nećete moći jedno bez drugog. Ući ćete u vezu i bićete oboje srećni.

 

RAK

 

Ako ste u vezi:

 

Kvadrat Venere sa Saturnom na početku meseca prouzrokovaće emotivno zahlađenje između vas i voljene osobe. Nećete se slagati oko zajedničkih ciljeva koji su od primarne važnosti.

Oko toga ćete imati različite stavove. U drugoj dekadi marta ćete uspeti da rešite nesuglasice. Sekstil Sunca sa Jupiterom možete iskoristiti da odete na zajedničko putovanje.

Druga polovina marta će vam biti dinamična na emotivnom polju. Vaš partner će prihvatiti predloge koje budete imali o adaptaciji zajedničkog doma, što će vam ispuniti zajedničko vreme.

Osim što ćete uživati u zajedničkim aktivnostima, naći ćete dovoljno vremena da izlazite na mesta koja oboje volite i gde možete da se zabavite. To će vas ispuniti srećom.

 

Ako ste slobodni:

 

Početak marta doneće vam razočarenje jer ćete uvideti kako osoba koja vam se dopada ne obraća pažnju na vas. U pokušajima da priđete nekome ko vam bude delovao privlačno, nailazićete na zid.

Tek u drugoj polovini meseca upoznaćete osobu koja će vam prva prići i pokazati naklonost. Otkrićete da vas ta osoba privlači ali i da ima dosta različitosti između vas dvoje. Postaće vam izazov da budete bliski i prevaziđete prepreke. Uspećete da se zbližite.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu koja će ih privući i u koju će se zaljubiti. Osećanja će biti obostrana ali će prepreku predstavljati to što živite u različitim mestima. Započećete emotivnu vezu na daljinu i tražiti načine da budete zajedno.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker