astro

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Proverite šta vas čeka na planu ljubavi, posla, zdravlja

0

Mnogo turbulencija, ali i dobrih prilika čekaće vas ovog oktobra...

mesečni horoskop
mesečni horoskopfoto: Profimedia

STRELAC

 

Ljubav

Prenaglašena polja tajni i prijatelja mogu Strelčeve u emotivnim vezama potaći da na neki način „beže“ od voljene osobe i više se okreću društvu, provodu...ili možda tajnoj komunikaciji sa osobom koja im može poprilično ući pod kožu....U suštini, čak i da niste od ovih „pobegulja“ – tokom oktobra će postojati neki raskorak između vas i voljene osobe. Trebaće vam više volje i više truda da biste se „držali“ zajedno, da biste zajedno donosili odluke, dogovarali se, voleli....Mnogo toga će okupirati i vas, ali i partnera, stvari koje će vam donositi težinu i možda ostavljati premalo prostora da budete više zajedno. No, vodite se onim – nije bitan kvantitet, nego kvalitet....Oni koji su slobodni – vas tokom ovog meseca očekuju emotivna iznenađenja – možda je vaš pogled usmeren na jednu osobu, a pojaviće se ničim izazvano druga koja vam bukvalno preko noći može zavrteti pamet. Čak i ako ovo krene kao kombinacija, avantura – ne odbacujte mogućnost da se vrlo brzo može pretvoriti u ozbiljnu ljubavnu priču!

 

Posao

Za sve ono što želite da sprovedete, što možda planirate ili polako pripremate teren za promene – dobićete pomoć. Tražili je ili ne tražili – ima onih koji će vrlo rado da zasuču rukave i da vam se priključe, želeći da vas podrže i poguraju u vašim namerama. Neke ideje se uobličuju, dogovori se polako privode kraju i Strelčevi su spremni da već od novembra uđu u jednu bolju poslovnu fazu, naročito bolju po pitanju finansija. Ne žurite nigde, pustite da se sve odvija spontano, nekim svojim tempom i tokom....

 

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, rasejanost, slaba koncentracija – vodite računa da se ne povredite. Moguće su prehlade, naročito u prvoj polovini oktobra.

 

JARAC

 

Ljubav

Neke situacije se otvaraju pred vama, najpre poslovne – i vi krećete da grabite ka njima, ostavljajući partnera negde u drugom planu. Ovo ne znači da ćete se vi emotivno distancirati od voljene osobe, već da ćete sebe i ono što vi želite staviti na prvo mesto, što može dovesti do premalo zajedničkih momenata ili do toga da kada ste zajedno – vi ste okupirani svojim mislima i planovima, a voljena osoba se oseća izostavljeno. Šta više, partner će vam prigovoriti da ste oko sebe postavili zid, mada vi to uopšte ne doživljavate na takav način. U suštini, kvalitet vašeg odnosa sada zavisi od toga koliko ćete vi imati vremena, volje i prostora da osobu koju volite pustite blizu sebe.....Oni koji su slobodni imaju više prilika da tokom ovog meseca otpočnu ljubavnu romansu, čak i ako je uopšte nisu planirali niti razmišljali o ljubavi. No, bojim se da život ne čeka momente kada smo mi spremni, već one u kojima je pravi trenutak da se stvari dese. Jedan od tih pravih trenutaka sada se priprema i za vas....uživajte!

 

Posao

Malo vi sami, a malo okolnosti – polako pripremaju teren za nove poslovne aktivnosti i nove poslovne prilike koje će uskoro krenuti kod vas. U ovom mesecu savlađujete prepreke jednu po jednu, uz nesebičnu podršku onih koji u vas veruju. Neki odnosi mogu na trenutak doći u cajtnot, neke se stvari mogu zablokirati, zakočiti – ali ovo nisu trajne situacije i vi ćete uspeti da ih rešite. Vaše strpljenje se hoće isplatiti, a pozitivne pomake tokom oktobra već možete videti na polju finansija.

 

Zdravlje

Problemi sa kičmom, a naročito je osetljiv lumbalni deo. Takođe, tokom oktobra, naročito u drugom delu meseca – bićete osetljiviji i skloni prehladama.

 

 

VODOLIJA

 

Ljubav

Umete ponekad biti teški i sami sebi, a kamoli onima koji su oko vas, u ovom slučaju – partneru. Vaše voljeno biće očekuje tokom oktobra više vaše podrške, da može da se na vas osloni i da računa – vi ćete u nekim momentima moći da mu izađete u susret, ali u drugim – sebe stavljate na prvo mesto. Da se razumemo, ovo je potpuno normalno, samo gledajte da baš u momentima kada je voljenoj osobi jako važno da budete uz nju – to i ispunite. I vi lično ćete imati periode kada će vam biti potrebno da provodite vreme sa partnerom, ali i one druge – kada ste dovoljni sami sebi i kada vam je neophodno da se „resetujete“. Samo gledajte da se uskladite i da maksimalno iskoristite zajedničke momente. Oni koji su slobodni – osoba koja vam je zapala za oko već tokom septembra, ali sa kojom niste uspeli da ostvarite iole jači kontakt – može vas iznenaditi svojom inicijativom i pozivom tokom prve polovine ovog meseca. Ulazite u nešto što može biti vrlo burno, interesantno i strasno....

 

Posao

Posao i karijera dolaze u fokus tokom oktobra. Iako će se ovde desiti nešto što na prvi pogled može izgledati kao velika promena i to ona koja vam se ne dopada ni malo, vrlo brzo ćete shvatiti da se u novim okolnostima snalazite mnogo bolje nego što ste očekivali. Takođe, vi ste u periodu kada razrađujete planove ili situacije koje će na pravi način startovati tek tokom narednog meseca. Po pitanju finansija očekuje vas mesec dobrih priliva, ali i mesec u kojem više morate povesti računa o troškovima.

 

Zdravlje

Sve do kraja prve polovine meseca više obratite pažnju u saobraćaju. Mogući su i problemi sa oscilacijama pritiska i slabijom cirkulacijom. Više se krećite.

 

RIBE

 

Ljubav

I vi i voljena osoba ste vrlo svesni da su u vašem odnosu neophodne promene jer ste u prethodnom periodu vrlo često dolazili u situacije da ne razumete jedno drugo ili da impulsivno reagujete jer doživljavate stvari suviše lično. To vas je oboje negde i umorilo, ali i otreznilo i od ovog perioda počinjete da radite na vašem odnosu, trudeći se da pozitivne promene dotaknu svaki segment vaše veze. Bavićete se komunikacijom, bavićete se usklađivanjem, trudićete se da više vremena provodite zajedno, ali i da oživite vaš ljubavno – seksualni život. Sve je ovo lepo i dolazi baš u pravom momentu – a sa malo truda, i zaživeće! Oni koji su slobodni – tokom ovog meseca jake strasti počinju da prodrmavaju vaš mir i ustaljen način funkcionisanja. Neko vam se uvukao u misli – možda je to u početku bila samo zanimljiva komunikacija koja vam je „popunjavala“ vreme, ali vrlo brzo ovo se može razviti u potpuno neočekivanom pravcu. Daleko ste još od prave veze, ali ste na korak do avanture!

 

Posao

Potreba da se naprave neki veliki rezovi i promene postaje u vama sve jača tokom oktobra. Ne mora da znači da će do tih, konkretnih promena doći sada – ali možemo da kažemo da im utirete put i da će već novembar doneti to nešto što vam je po pitanju posla potrebno – da li priznanje, da li poboljšanje vašeg statusa i pozicije, da li „podizanje“ po pitanju finansija. Ovaj period iskoristite da obnovite i pojačate kontakte koji su vam važni, kao i da poboljšate odnose sa osobama od autoriteta.

 

Zdravlje

Prva i treća dekada oktobra vam donose osetljivije zdravlje. U prvoj – manji problemi sa kičmom ili bubrezima. U trećoj – problemi sa urinarnim traktom, moguće infekcije.

makonda-tracker